Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Automaattinen puhelinpalvelijamme soittaa numerosta 0942550553

Elämänturvayhtiönä haluamme, että sinulla on parhaat asiakkuuteesi liittyvät edut ja palvelut käytössäsi. Automaattinen puhelinpalvelijamme Tuuttis auttaa meitä pitämään huolta asiakkaistamme ihmiskollegoiden apuna. Tuuttis on hämmästyttävän nopea: se ehtii tavoitella tuhansia asiakkaita ihan muutamassa hetkessä, minkä johdosta saamme tärkeän tiedon sinulle mahdollisemman nopeasti. Tuuttis soittaa numerosta 09 4255 0553.

Tuuttis soittaa numerosta 09 4255 0553

Automaattipuhelut on kielletty markkinoinnin ja myynnin osalta, joten emme käytä Tuuttista markkinointiin tai myyntiin. Viestimme sen avulla sinulle vain niistä palveluista ja eduista, jotka tuovat lisäarvoa asiointiisi LähiTapiolan kanssa. Nämä palvelut ja edut sujuvoittavat asiointia kanssamme ja tekee asiakaskokemuksestasi entistäkin paremman.Muistathan, että yksityisyytesi on meille tärkeää. Automaattinen puhelinpalvelijamme ei koskaan kysy sinulta henkilötunnustasi tai muita asiakkuuteesi liittyviä yksilöintitietoja. Jos et halua saada automaattipuheluita, voit lähettää LähiTapiolan verkkopalvelusta viestin asiaan liittyen. Voit myös jättää meille täältä palautetta asiaan liittyen. Kaikki saamamme palaute on arvokasta!

Tuuttis on viime aikoina saattanut soittaa sinulle numerosta 09 4255 0553 liittyen paperittomaan palveluun tai LemmikkiHelppi-sovellukseen.

Lue lisää paperittomasta palvelusta .

Lue lisää LemmikkiHelpistä .

"Hei! Olen Tuuttis – tulevaisuuden lannistumaton asiakaspalvelija! Rakastan asiakkaita ja mikään ei ole niin jännittävää kuin kuunnella tuuttausta ja arvuutella, kerkeätkö vastaamaan puhelimeen. Eikä haittaa, jos et heti ehdikään, tavoittelen sinua mielelläni uudestaan numerosta 09 4255 0553! Kuullaan! Terveisin Tuuttis"