Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Tuulilasi rikkoutui

Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta tuulilasin rikkoutumisesta, kunhan korjautat lasin vuoden sisällä sen vaurioitumisesta. Kiveniskemä tai muu tuulilasin korjaus onnistuu usein jo samana päivänä. Hae lähin lasiliike alta hakutoiminnon kautta.

Toimi näin

  1. 1. Valitse lasiliike

    Etsi sopiva lasiliike kirjoittamalla tähän autosi rekisterinumero ja paikkakunta josta haluat etsiä palvelua. Varaa aika ja vie autosi liikkeeseen. Lasiliike varmistaa vakuutuksesi voimassaolon ja lähettää laskun meille, maksat vain mahdollisen omavastuun.

    Täytä kaikki tiedot
  2. 2. Varaa sijaisauto

    Jos sinulla on Loistokaskovakuutus, saat lasinvaihdon ajaksi sijaisauton. Kysy yhteistyökumppanimme autoa lasiliikkeesta, se pystyy yleensä järjestämään asian.

    Jos sijaisautoa ei järjesty lasiliikkeen kautta, ota yhteyttä korvauspalveluumme.

Usein kysyttyä

Jos tuulilasi korjataan, ei sinulle tule mitään kuluja. Jos tuulilasi vaihdetaan, maksat omavastuun. Omavastuun näet vakuutuskirjasta tai vakuutuksen tiedoista verkkopalvelussa. Tyypillinen omavastuu on 200 €.

Tuulilasin vaihto tai korjaaminen ei alenna vakuutuksesi bonusta eikä korota vakuutusmaksua.

Jos viet autosi lasiliikkeeseen, joka on yhteistyökumppanimme, voi lasiliike tarkistaa vakuutuksesi voimassaolon ja vakuutusturvan.

Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta tai ottaa meihin yhteyttä ennen lasiliikkeeseen menoasi.

Jos olet jo käynyt lasiliikkeessä tai sopinut korjausajan, voit jatkaa asiointia heidän kanssaan.

Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta. Maksat liikkeessä vain mahdollisen omavastuun.

Jos olet maksanut lasin korjauksen jo itse, ilmoita vahinkopäivä ja sinulle aiheutuneet kulut viestillä verkkopalvelussamme. Säilytä kuitti maksamastasi korjauksesta.Tuulilasiin tullut kiveniskemä kannattaa viedä lasiliikkeeseen paikattavaksi heti. Korvaamme kiveniskemän korjauksen lasivakuutuksesta ilman omavastuuta.

Vinkki: Lasiin tullut iskemäkohta kannattaa suojata likaantumiselta esimerkiksi teipillä. Korjaus kannattaa tehdä mahdollisimman nopeasti, sillä lämpötilavaihtelut voivat rikkoa lasin.

Lasivakuutus korvaa myös ulkoisesta iskusta rikkoutuneet sivu- ja takalasit sekä kattolasin.

Jos autostasi on vaurioitunut kattolasi, tee vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme.