Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

LähiLahjoitus

Mihin teidän harrasteryhmänne käyttäisi 1 000 euroa? LähiTapiola Pääkaupunkiseudun LähiLahjoitus on käynnissä ja tukea voi hakea 1.9.2024 asti!

Tuemme tänä vuonna lasten ja nuorten harrastustoimintaa yhteensä 100 000 euron LähiLahjoituksella. Siis 1 000 euroa sadalle eri harrasteryhmälle Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Kauniaisissa! LähiLahjoitusta voi hakea 2.5.-1.9.2024.

Hae LähiLahjoitusta

Ketkä voivat hakea LähiLahjoitus-tukirahaa ja mihin tarkoituksiin?

LähiLahjoitus-tukirahaa voivat hakea kaikenlaiset lasten ja nuorten harrasteryhmät: urheilu- ja liikuntaseurat, musiikki-, taide- ja kulttuuriryhmät sekä vaikkapa kädentaitoja ja erätaitoja harrastavat yhdistykset. Tuki tulee käyttää vuonna 2006 ja sen jälkeen syntyneiden harrastajien toimintaan. LähiLahjoitusta ei saa käyttää kiinteän omaisuuden hankkimiseen.

Tutustu sääntöihin ja ehtoihin

Katso usein kysytyt kysymykset LähiLahjoituksesta

Miten tukea haetaan?

LähiLahjoitusta haetaan täyttämällä verkkolomake, jossa pyydämme kertomaan, mihin tarkoituksiin lahjoitus käytetään. LähiLahjoitusta voi hakea 2.5.–1.9.2024 välisenä aikana.

Hae LähiLahjoitusta

Miten tuen saajat päätetään?

Käymme LähiTapiola Pääkaupunkiseudussa kaikki hakemukset läpi hakuajan päätyttyä ja varmistamme, että ne ovat sääntöjen mukaisia. Sen jälkeen julkistamme kaikki kriteerit täyttävät LähiLahjoitus-hakemukset. Käynnistämme kaikille avoimen yleisöäänestyksen syyskuussa, jonka perusteella tuet jaetaan.

Annamme LähiLahjoituksen tukitonnin eniten yleisöääniä saaneille 35 harrasteryhmälle Helsingistä, 25 harrasteryhmälle Espoosta ja Kauniaisista sekä 25 harrasteryhmälle Vantaalta. Tämän lisäksi 15 harrasteryhmää valitaan harkinnanvaraisesti. Äänestyksen tulokset julkistetaan viestintäkanavissamme marraskuussa ja olemme suoraan yhteydessä LähiLahjoituksen saajiin.

Mikä on käyttörahasto?

LähiTapiola Pääkaupunkiseudun käyttörahastojen varat on tarkoitettu yleishyödyllisiin tarkoituksiin ja vastikkeettomaan hyväntekeväisyyteen. Rahastojen varoilla ei voi tehdä kiinteitä hankintoja eivätkä ne sovellu markkinointiin. Käyttörahastolahjoituksia ei voi tehdä yksittäisille henkilöille, yrityksille tai poliittisille puolueille.

Tuetaan yhdessä lasten ja nuorten harrastamista!

Olemme asiakkaidemme omistama pääkaupunkiseudun ikioma vakuutusyhtiö. Lähes joka viides pääkaupunkiseudun asukas on asiakkaamme. Lahjoitamme vuosittain yhteensä 200 000 euroa tarkoituksiin, joissa avullamme on mahdollisimman suuri vaikutus. Lahjoituksista puolet, 100 000 euroa, annamme pääkaupunkiseudun lasten ja nuorten harrastetoiminnan konkreettiseen tukemiseen LähiLahjoituksena.