Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiolan asiakas­yhteisö

Tiesitkö, että asiakkaanamme voit myös vaikuttaa toimintaamme? LähiTapiolan asiakasyhteisön jäsenenä pääset osallistumaan uusien ja olemassa olevien palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen. Liity asiakasyhteisöön

Liity mukaan LähiTapiolan Asiakasyhteisöön

Me LähiTapiolassa haluamme kehittää toimintaamme omistaja-asiakkaidemme eli juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Jotta voimme varmistaa tämän, kutsumme sinut mukaan LähiTapiolan asiakasyhteisöön.

Asiakasyhteisön jäsenenä osallistut uusien ja olemassa olevien palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen. Osallistuminen tapahtuu verkossa toteutettavien erilaisten kehitystehtävien, kuten kyselyiden, äänestyksien ja ryhmäkeskusteluiden kautta. Tehtävät voivat käsittää mitä vain tuotteiden ominaisuuksista verkkopalveluiden käytettävyyteen tai asiakasviestintään.

Yhteisö ei velvoita sinua mihinkään, vaan voit itse valita mihin tehtäviin osallistut. Kutsut tehtäviin tulevat sähköpostilla, ja voit vastata niihin silloin kun sinulle parhaiten sopii. Yhteisöön otetaan rajattu määrä jäseniä, joten liity pian mukaan ja vaikuta. Näkemyksesi on meille tärkeä!

Liity Asiakasyhteisöön