Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Vellamo

Hyvä asiakkaamme,
avaamme toimistojamme 1.6.2020 alkaen. Alla olevasta valikosta löydät toimistokohtaiset aukioloaikamme. Palvelemme myös verkkopalvelussa, puhelimitse 020 692 800 sekä Elämänturvasovelluksessa, jossa voi myös hoitaa vakuutusasioita.

Asioidessasi kanssamme, pyydämme huomioimaan THL:n asettamat suositukset. Tervetuloa!

Avaa kartta

Ajankohtaista

Paperiton palvelu kampanja 1.4.-30.6.2020

Ota paperiton palvelu käyttöön ja voit voittaa sähköisen citypyörän! Osallistu antamalla tietosi tästä.

Tutustu tarkemmin paperittomaan palveluun kotisivuillamme, lahitapiola.fi/paperiton.

1. Arvonnan järjestäjä
Keskinäinen Vakuutusyhtiö LähiTapiola Vellamo (myöhemmin järjestäjä).

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua ajalla 1.4. – 30.6.2020. Järjestäjä pidättää oikeuden pidentää arvonta-aikaa tai keskeyttää sen harkintansa mukaan.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat LähiTapiola Vellamon asiakkaita tai asiakkuudesta kiinnostuneita (myöhemmin osallistuja), ei kuitenkaan LähiTapiola-ryhmän työntekijät. Osallistuminen edellyttää paperittoman palvelun käyttöönottamista arvonta-aikana.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen
Arvonta suoritetaan kampanjan päätyttyä ja voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä, puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli arvonnan järjestäjä ei tavoita voittajaa 14 päivän kuluessa kampanjan päättymisestä, järjestäjä tekee päätöksen mahdollisesta uudelleenarvonnasta oman harkintansa mukaan. Voittaja vastaa itse palkinnon noutamisesta ja siihen liittyvistä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista ja jos palkintoa ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

5. Palkinnot
Arvonnan palkintona on yksi (miesten) sähköinen citypyörä (arvo n. 1800 €) tai 1000€ S-lahjakortti.

6. Sääntöjen hyväksyminen ja järjestäjän vastuu
Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjä vastaa arvontaan liittyvästä arpajaisverosta.
Osallistumalla arvontaan osallistujat myöntävät järjestäjälle oikeuden ilmoittaa arvonnan voittajien nimet järjestäjän somekanavissa, Facebook ja Instagram sekä lahitapiola.fi-kotisivuilla ilman eri suostumusta tai korvausta. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.
Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalle kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.
Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy arvonnan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä.

7. Arvonnan julkisuus
Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi LähiTapiolan viestintäkanavissa.

8. Henkilötietojen käsittely
Tietoja voidaan käyttää LähiTapiola-ryhmän tuotteiden ja palvelujen myyntiin ja markkinointiin. Osallistujien henkilötietoja käsitellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen ja tietosuojalain (1050/2018) mukaisesti.


LähiTapiola Vellamo mukana miljoonan euron korona-avustuksessa

- Asiakkaidemme omistamana, paikallisena elämänturvayhtiönä haluamme tehdä kaikkemme vaikean tilanteen helpottamiseksi.

Punainen Risti on pitkäaikainen ja luotettava kumppanimme, joka pystyy toimimaan ja avustamaan suomalaisia myös poikkeuksellisten olojen keskellä. Tällaisessa yhteiskunnallisessa kriisissä odotetaan kaikilta venymistä ja haluamme osaltamme olla rakentamassa turvallisuutta ja hyvinvointia lähiyhteisöjemme arjessa, kertoo LähiTapiola Vellamon toimitusjohtaja Ahti Haataja.

Myös LähiTapiola Vellamon tuen avulla vahvistetaan Suomen Punaisen Ristin auttamisvalmiuksia. Varoja käytetään avustustyön koordinoimiseen, Punaisen Ristin vapaaehtoisten tukemiseen sekä sen varmistamiseen, että apua tarvitsevia voidaan auttaa koronakriisissä.

Poikkeuksellisessa tilanteessa Punaisen Ristin tavat auttaa muuttavat muotoaan. LähiTapiola tukee vapaaehtoisten rekrytointia, koulutusta ja työtä poikkeuksellisessa tilanteessa, missä avun perille saaminen on haastavaa ihmisten eläessä eristyksissä ja vältellessä kasvokkain kohtaamisia. Tuen avulla huolehditaan myös vapaaehtoisten jaksamisesta ja siitä, että apua saavat ne, jotka sitä tarvitsevat.


- LähiTapiolan tuella voimme kutsua toimintaamme mukaan enemmän vapaaehtoisia kuin aiemmin ja myös huolehtia vapaaehtoisten jaksamisesta. Olemme arvioineet, että tämä on enemmänkin maraton kuin pikajuoksu. Kukaan ei tällä hetkellä pysty tarkasti arvioimaan, millaista apua ihmiset tarvitsevat ja miten pitkään avun tarve jatkuu. Jo nyt kuulemme viestejä, että ihmiset ovat huolissaan jaksamisestaan ja toipumisvaihe edellyttää myös vapaaehtoisilta voimia, kertoo Suomen Punaisen Ristin pääsihteeri Kristiina Kumpula.


LähiTapiolan tukea suunnataan muun muassa valtakunnallisen auttavan puhelimen toimintaan, jonka Suomen Punainen Risti avaa tänään 1. huhtikuuta.

Henkiseen tukeen koulutetut vapaaehtoiset ympäri Suomea vastaavat auttavassa puhelimessa ihmisten koronaepidemiaan liittyviin kysymyksiin. Puhelimen aloittaessa toimintansa vapaaehtoisia on noin sata ja uusia vapaaehtoisia koulutetaan tarvittaessa lisää. Auttavan puhelimen avulla torjutaan ihmisten yksinäisyyttä ja ehkäistään syrjäytymistä sekä huolien kasvamista liian suuriksi.

Suomen Punaisen Ristin auttava puhelin vastaa ma-pe klo 9-21 numerossa 0800 100 200, palvelu on suomeksi ja puhelu on soittajalle maksuton.

LähiTapiola Vellamo on asiakkaidensa omistama, paikallinen elämänturvayhtiö, jonka tulos käytetään oman alueen elinvoimaisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Lahjoitus tehdään LähiTapiola Vellamon käyttörahastosta.

LähiTapiola-ryhmän miljoonan euron tuki koronaviruksen synnyttämään avustustarpeeseen kanavoidaan ensisijaisesti Suomen Punaiselle Ristille. Tukea antavat LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö, LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö sekä ryhmän alueyhtiöt.


Lataa Elämänturvasovellus

Löydät helposti omat palvelusi ja asioit sujuvasti kanssamme:

  • tarkastelet omia vakuutustietojasi
  • näet laskut ja hoidat laskutusasioita, esimerkiksi siirrät eräpäivää
  • digitaalinen matkavakuutuskortti on aina mukanasi
  • löydät oman LähiTapiola alueyhtiösi yhteystiedot ja saat apua hätä- ja vahinkotilanteisiin
  • ​saat kiinnostavaa ja hyödyllistä sisältöä elämän eri osa-alueilta.

Ota yhteyttä

Vakuutus- ja korvauspalvelut Ark. 8-18, la 9-15
020 692 800
TerveysHelppi chat ma-su 7-23
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531