Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa sammutintarkastukseen

22.3.2023

Me LähiTapiola Varsinais-Suomessa turvaamme asiakkaidemme elämää riskien varalta, mutta sen lisäksi autamme ennaltaehkäisemään vahinkoja. Siksi tarjoamme myös tänä vuonna omistaja-asiakkaillemme maksuttoman sammutintarkastuksen!

Maksuton sammutintarkastus omistaja-asiakkaillemme - näin saat edun käyttöösi:

Valitse sinulle paras tapa tarkistuttaa sammuttimesi:

Vaihtoehto 1: osallistu sammutintarkastustapahtumaan

Järjestämme jälleen perinteiset sammutintarkastustapahtumat viidellä eri paikkakunnalla. Katso ajankohdat ja paikkakunnat ja tuo sammuttimesi tarkistettavaksi!

  • 26.4. NAANTALI, S-marketin pihalla, klo 9-17, Tuulensuunkatu 12, Naantali
  • 11.5. TURKU ITÄHARJU, Prisman parkkialue, klo 9-17, Kalevantie 41, Turku
  • 25.5. PAIMIO, LähiTapiolan toimiston pihalla, klo 9-17, Vistantie 19, Paimio. (HUOM! Kerroimme virheellisesti sähköpostiviestissä, että tarkastuspäivä olisi 5.5. Oikea ajankohta on to 25.5.)
  • 9.6. MYNÄMÄKI, S-marketin pihalla, klo 9-17, Valtakatu 1, Mynämäki
  • 15.6. RIIHIKOSKI, LähiTapiolan toimiston pihalla, klo 9-17, Turuntie 614 D, Pöytyä

Vaihtoehto 2: vie sammuttimesi kumppanillemme


Voit myös tarkistuttaa sammuttimesi kumppanillamme Turussa ja Loimaalla sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Maksuton sammutintarkastus on voimassa omistaja-asiakkaillemme huhtikuun alusta elokuun loppuun saakka. Edun voit lunastaa näyttämällä tätä sähköpostiviestiä tarkastuspaikalla.

Voit tarkastuttaa sammuttimesi kumppaneillamme aukioloaikojen puitteissa silloin kun sinulle sopii:

Sammutinhuolto Ketonen Oy
(ark. 7.30-16)
Salvumiehenkatu 10, 20320 Turku

Loimaan Lukko Oy, Loimaan Sammutinhuolto
(ark. 9-17, la 9-13)
Turuntie 7, 32200 Loimaa

Milloin käsisammutin pitää tarkastaa?

Käsisammutin on tarkastettava vähintään vuoden välein, jos sammutin säilytetään alttiina kosteudelle, tärinälle, lämpötilojen vaihtelulle tai pakkaselle. Kodin sisätiloissa pidettäville käsisammuttimille riittää kahden vuoden välein tehty tarkastus, jonka tekee valtuutettu sammutintarkastaja. Oman sammuttimesi seuraavan tarkastusajan näet sen kylkeen liimatusta tarrasta.

Ohjeet:

Saat tarkastuksen maksutta näyttämällä kumppanillemme LähiTapiola Varsinais-Suomesta saamaasi sähköpostiviestiä tai tekstiviestiä sammutintarkastuksista. Voit viedä kaikki taloudestasi tai yrityksestäsi löytyvät sammuttimet kerralla tarkastettavaksi.

Merkitse sammuttimeen oma nimesi ja puhelinnumerosi ennen tarkastusta. Jos liikkeessä on ruuhkaa, voit jättää sammuttimesi erikseen merkatulle alueelle liikkeen ulkopuolelle ja sopia noudosta erikseen.