LähiTapiola Savo

LähiTapiola
  • Suonenjoki
  • Iisvedentie 3
  • 77600 SUONENJOKI
Puh.
017 684 4000
Palvelemme toimistolla ajanvarauksella.
Avaa kartta

Ajankohtaista

Voita 500 € iPad tai älypuhelin

Paperiton palvelu

Helpota arkeasi paperittomalla palvelulla

LähiTapiolan paperittomalla palvelulla saat postisi aina ajallaan verkkopalveluumme. Näin kaikki vakuutuksiisi liittyvät lomakkeet ovat aina helposti kätesi ulottuvilla ja hyvässä järjestyksessä. Kun nappaat vielä näppärän e-laskun käyttöösi, on laskusi maksettavissa verkkopankissa milloin ja missä vain!

Klikkaa itsesi paperittomaksi täältä

Kun olet LähiTapiola Savon asiakas ja otat verkkopalvelussa paperittoman palvelu käyttöösi vuoden loppuun mennessä, osallistut 500 € arvoisen iPadin tai älypuhelimen arvontaan, voit itse päättää kumman valitset.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä on LähiTapiola Savo Keskinäinen vakuutusyhtiö y-1759597-9. Arvontaan voi osallistua 1.11.2019-31.12.2019 kaikki LähiTapiola Savon asiakkaat, jotka 31.12.2019 mennessä ovat ottaneet paperittoman palvelun käyttöönsä verkkopalvelussa, toimistossa asioinnin yhteydessä tai soittamalla LähiTapiola Savon asiakaspalveluun. LähiTapiolan henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan.

Palkinto arvotaan puolueettoman henkilön läsnä ollessa 7.1.2020 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. LähiTapiola Savo vastaa arpajaisverosta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen.
Voittaja voi valita 500 euron arvoisen iPadin tai älypuhelimen ja LähiTapiola Savo hankkii laitteen voittaneelle. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. LähiTapiola Savo rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi LähiTapiola Savon Facebookissa. Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain säännösten mukaisesti.


Terveysvakuutuksella lääkäripalvelut ovat käytössäsi joka päivä ilman omavastuuta.

LähiTapiola LokalTapiola

Terveysvakuutus korvaa lääkärin diagnoosin ja tarvittavat tutkimukset. Paraneminen alkaa TerveysHelpistä.

Lue lisää ja osta vakuutus


Arvostan sitä, että palvelu on henkilökohtaista

Jukka Vartiainen LähiTapiola

Joitakin vuosia sitten Jukka Vartiainen ryhtyi kilpailuttamaan eri vakuutusyhtiöiden tarjoamia kokonaispaketteja. LähiTapiola Savo oli yksi kilpailutuksessa mukana olleista vakuutusyhtiöistä.

– Silloin kilpailutin vakuutuksia ensimmäistä kertaa ihan tosissani ja tarjouksissa oli vuositasolla jopa satojen eurojen eroja, Jukka muistelee.

Katso Jukan haastattelu


Vakuutusmaksujen muutokset 2019

LähiTapiola LokalTapiola

Kasvaneen korvausmenon vuoksi seuraaviin vakuutuksiin tehdään maksunkorotuksia:
- Kaskovakuutuksien maksut nousevat keskimäärin 5 %
- Henkilövakuutuksien sekä nuorisovakuutuksen maksut nousevat 5 %
- Agro-maatilavakuutuksen maksu korottuu 5 %
- Metsävakuutuksien hinta nousee 6,26 % sisältäen metsävakuutusindeksin 1,26 %
-

Muutokset tulevat voimaan vakuutuskauden vaihtuessa 1.1.2019 alkaen.

Ota yhteyttä

Vakuutus- ja korvauspalvelu ma - pe 8-19, la 10-16
017 684 4000
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+35880004531