Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Nuori Savo - Tukea lasten ja nuorten harrastuksiin

Elämän perusta rakentuu lapsuuden kokemusten kautta, siksi haluammekin tukea lasten kasvua, terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Uskomme, että elämän alun turvaaminen antaa oikean suunnan ja avaimet koko elämän mittaiseen hyvinvointiin, siihen kannattaa erityisesti panostaa.

Jatkossa keskitämme tukeamme pääosin lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Parhaimmillaan yhteistyö tuottaa toiminnan aktiivista kehittämistä.

Haku on voimassa kahdesti vuodessa

Valitsemme Nuori Savon tuen saajat kaksi kertaa vuodessa hakemusten perusteella. Hakemusajat ovat avoinna

  • tammi-maaliskuussa - valitut kohteet julkaistaan huhtikuussa
  • elo-lokakuussa - valitut kohteet julkaistaan marraskuussa.

Tukea voivat hakea LähiTapiola Savon alueella toimivat seurat, yhteisöt ja järjestöt. Täältä voit katsoa LähiTapiola Savon alueen. Näemme, että toimiminen esim. liikunnan, kulttuurin tai yhteiskuntavastuun saralla tukee savolaista elinvoimaisuutta ja tuo elämänturvaa eri osa-alueille.

Kerro hakemuksessa ryhmänne toiminnasta, arvoista ja näkemyksestänne esim. siitä, miten lasten ja nuorten hyvä elämä rakentuu yhteisen harrastuksen parissa. Liitä mukaan kuva, joka kertoo toiminnastanne, yhteishengestänne tai asenteestanne.

Täytä hakemus


Mitä elämänturva on?

Olemme asiakkaidemme omistama savolainen elämänturvayhtiö. Elämänturva merkitsee sitä, että tarjoamme asiakkaillemme ja heidän läheisilleen ennakoivaa ja kokonaisvaltaista palvelua terveyden, turvallisuuden ja talouden alueilla. Elämänturvan rakentaminen alkaa lapsuudesta.

Vastuullisesti lähiyhteisön hyväksi

Lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen on yksi hyvä esimerkki LähiTapiola Savon vastuullisuustyöstä, jonka tavoitteena on toimia aktiivisesti lähiyhteisössä ja yhteiskunnassa.