LähiTapiola Pohjoinen

Toimisto
  • Haukipudas
  • Revontie 1
  • 90830 HAUKIPUDAS
Puh.
08 814 2500
Palvelemme ajanvarauksella.
Avaa kartta

Ajankohtaista

Varaa aika elämänturvatapaamiseen!

LähiTapiola LokalTapiola

Sovi aika elämänturvatapaamiseen pikimmiten! Tapaamisessa käymme läpi sinun ja perheesi elämäntilanteen turvallisuuden, terveyden ja talouden näkökulmista ja rakennamme yhdessä teille sopivan
ratkaisun.

Elämänturvatapaaminen onnistuu LähiTapiola Pohjoisen toimistoilla
tai vaikka näppärästi verkkotapaamisena kotisohvalta käsin! Varaa aika tapaamiseen lahitapiola.fi/ajanvaraus tai numerosta 08 814 2500.

Keskittämällä voit säästää vakuutusmaksuissa 17% ja saada lisäksi S-ryhmän bonusta jopa 5%. Tarkemmat tiedot Omaedusta ja S-ryhmän Bonuksesta löydät täältä: lahitapiola.fi/edut.


Nuori Pohjoinen - Tukea lasten ja nuorten harrastuksiin

LähiTapiola LokalTapiola

Elämän perusta rakentuu lapsuuden kokemusten kautta. Haluamme tukea lasten kasvua, terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Uskomme, että elämän alun turvaaminen antaa oikean suunnan ja avaimet koko elämän mittaiseen hyvinvointiin. Siksi siihen kannattaa erityisesti panostaa. Lasten ja nuorten harrastustoimintaa tukevan Nuori Pohjoinen -tuen haku on auki ympäri vuoden ja valinnat tehdään kaksi kertaa vuodessa.

Lue lisää ja hae Nuori Pohjoinen -tukea


Ilmoittaudu Sijoituswebinaareihimme

LähiTapiola webinaarit

Webinaari on verkossa toteutettava tilaisuus, jota pystyy seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tutustu LähiTapiolan tuleviin webinaareihin ja ilmoittaudu mukaan! Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan!

Ota yhteyttä

Vakuutus- ja korvauspalvelut ark. 8-19, la 10-16
08 814 2500
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+35880004531