LähiTapiola Pohjoinen

Toimisto
  • Oulu, Limingantulli, Prisma
  • Nuottasaarentie 1
  • 90400 OULU
Puh.
08 814 2500
Toimistomme on suljettu. Palvelemme puhelimitse ja verkon välityksellä.
Avaa kartta

Ajankohtaista

LähiTapiola Pohjoisen toimistot suljettuna ma 16.3. alkaen toistaiseksi

LähiTapiola

Haluamme elämänturvayhtiönä varmistaa henkilöstömme sekä asiakkaidemme terveyden ja hyvinvoinnin. Siksi otimme välittömästi käyttöön tehostetut toimenpiteet ja teemme kaikkemme, jotta voimme estää koronavirusepidemian leviämisen. ​Tästä syystä kaikki LähiTapiola Pohjoisen toimistot on suljettuna ma 16.3.2020 alkaen toistaiseksi.

Haluamme palvella teitä tässä jatkuvasti muuttuvassa tilanteessa mahdollisimman hyvin ja palvelemme teitä verkossa ja puhelimitse 08 814 2500. Puhelinpalvelussamme voi olla valitettavasti ruuhkaa ja teemme parhaamme, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Pyydämme, että ei-kiireellisissä asioissa palaat meille myöhemmin, kiitos.

Jos sinulla on varattu aika toimistollemme, olemme sinuun yhteydessä etukäteen ja sovimme miten tapaaminen voidaan pitää. Ethän saavu tapaamiseen mikäli olet flunssassa, juuri ollut sairaalassa/terveysasemalla flunssaoireiden vuoksi tai saapunut viimeisen 14 vrk:n aikana ulkomailta.

Muistathan, että voit asioida kanssamme helposti myös
digitaalisissa kanavissamme.

Kiitämme joustavuudestasi - tehdään yhdessä parhaamme
koronavirusepidemian pysäyttämiseksi.

Tiedotamme lisää muuttuvista tilanteista mm. verkkosivujemme uutishuoneella.


Varaa aika elämänturvatapaamiseen!

LähiTapiola LokalTapiola

Elämänturvatapaamisessa käymme läpi sinun ja perheesi elämäntilanteen turvallisuuden, terveyden ja talouden näkökulmista ja rakennamme yhdessä teille sopivan ratkaisun.

Tapaaminen onnistuu LähiTapiola Pohjoisen toimistoilla
tai vaikka näppärästi verkkotapaamisena kotisohvalta käsin! Varaa aika tapaamiseen lahitapiola.fi/ajanvaraus tai numerosta 08 814 2500.

Keskittämällä voit säästää vakuutusmaksuissa 17% ja saada lisäksi S-ryhmän bonusta jopa 5%. Tarkemmat tiedot Omaedusta ja S-ryhmän Bonuksesta löydät täältä: lahitapiola.fi/edut.


Nuori Pohjoinen - Tukea lasten ja nuorten harrastuksiin

LähiTapiola LokalTapiola

Elämän perusta rakentuu lapsuuden kokemusten kautta. Haluamme tukea lasten kasvua, terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Uskomme, että elämän alun turvaaminen antaa oikean suunnan ja avaimet koko elämän mittaiseen hyvinvointiin. Siksi siihen kannattaa erityisesti panostaa. Lasten ja nuorten harrastustoimintaa tukevan Nuori Pohjoinen -tuen haku on auki ympäri vuoden ja valinnat tehdään kaksi kertaa vuodessa.

Lue lisää ja hae Nuori Pohjoinen -tukea


Ilmoittaudu webinaareihimme

LähiTapiola webinaarit

Webinaari on verkossa toteutettava tilaisuus, jota pystyy seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tutustu LähiTapiolan tuleviin webinaareihin ja ilmoittaudu mukaan! Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan!

Ota yhteyttä

Vakuutus- ja korvauspalvelut ark. 8-18, la 9-15
08 814 2500
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+35880004531