Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola on vakuutusyhtiöistä pohjalaisen urheilun ykkönen

Lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen on yksi esimerkki LähiTapiola Pohjanmaan vastuullisuustyöstä. Sponsoroimme vuosittain lukuisia paikallisia yhdistyksiä ja sinunkin seurasi on yksi näistä!
Urheillessa sattuu paljon hoitoa vaativia tapaturmia ja tästä johtuen on hyvä olla asianmukainen henkilöturva. Varmista, että saat parhaan hoidon heti, jolloin paraneminenkin alkaa nopeasti.

Henkilövakuutuksistamme voit rakentaa itsellesi ja samassa taloudessa asuville sopivan kokonaisuuden sairauden ja tapaturman sattuvien vahinkojen varalle.

Vähemmän murhetta sairastuessa

Sairastuminen tai tapaturma tulee omalle kohdalle aina yllätyksenä. Sairauskuluvakuutus mahdollistaa nopean ja parhaan mahdollisen hoidon, ilman rahahuolia. Voit ottaa vakuutuksen itsellesi tai lapsellesi. Sairauskuluvakuutus tuo turvaa pitkälle tulevaisuuteen, aina 80-vuotiaaksi asti.

Lue lisää sairaskuluvakuutuksesta

Apunasi tapaturman sattuessa

Kotona ja vapaa-ajalla sattuu paljon hoitoa vaativia tapaturmia, niin lapsille kuin aikuisillekin. Varmista, että saat parhaan hoidon heti, jolloin paraneminenkin alkaa nopeasti. Kun otat tapaturmavakuutuksen LähiTapiolasta, saat myös TerveysHelpin. TerveysHelpissä terveydenhuollon ammattilaiset ovat apunasi ja saat nopeasti ja helposti vastauksia terveyshuoliisi, jos tapaturma sattuu.

Lue lisää tapaturmavakuutuksesta

Seuraa meitä somessa

Seuraa meitä somessa Facebookissa ja Instagramissa niin kuulet ensimmäisten joukossa paikallisista asiakaseduista ja tapahtumistamme sekä pääset kurkistamaan elämänturvaajiemme arkeen.