Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Onkilahdesta yhteistyöllä Suomen paras liikennepuisto

Onkilahden liikennepuistosta on tavoitteena tehdä Suomen paras liikennepuisto yhteistyössä alueen yritysten, kaupungin sekä kaupunkilaisten kanssa. Sellainen, missä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin ja joka innostaa pohtimaan, millä tavalla jokainen voisi omalla panoksellaan edistää Pohjanmaan liikenneturvallisuutta.

Yritykset voivat osallistua liikennepuiston rakentamiseen ja yksityishenkilöille järjestetään talkoopäiviä.

LähiTapiola Pohjanmaa lahjoittaa liikennepuiston sekä viereen rakennettavan pumptrackin rakentamiseen 100.000 euroa osana laajempaa liikenneturvallisuushanketta ja haastaa muita alueen yrityksiä mukaan rakentamaan turvallisempaa liikennekulttuuria.”Onkilahden liikennepuisto pumptrackeineen on ainutlaatuinen kokonaisuus ja näemme siinä suuren potentiaalin osana liikenneturvallisuuden pitkäjänteistä kehittämistä alueellamme. Liikennekulttuurin muuttaminen turvallisemmaksi vie vuosia ja siksi on tärkeää saada kaikki mukaan talkoisiin. Kestävä, viihtyisä ja turvallinen lähiympäristö on jokaisen etu. Tehdään Onkilahdesta yhdessä niin hyvä, että se innostaa asukkaita vauvasta vaariin ponnistelemaan turvallisemman liikenteen puolesta!”
- Joel Sunabacka, toimitusjohtaja, LähiTapiola Pohjanmaa

Puiston rakentamisesta vastaa Vaasan kaupungilta Leila Roininen, joka on kokenut yhteistyön yritysten kanssa antoisaksi.


”On ollut hieno nähdä, että alueen yrityksiä kiinnostaa olla mukana Onkilahden rakentamisessa. Sieltä on tullut paljon hyviä kehitysideoita ja tietysti yritysten avulla puistosta saadaan monipuolisempi!”
- Leila Roininen, viheraluehortonomi, Vaasan kaupunki


Näin osallistut Onkilahden liikennepuiston rakentamiseen

LähiTapiola Pohjanmaa haastaa muut yritykset osallistumaan Onkilahden rakentamiseen niille sopivalla summalla. Summasta riippuen yritys saa puistosta nimikkotalon, polkuauton, nimen puiston laattaan tai nimen kaupungin verkkosivuille linkkeineen. Käy tutustumassa Onkilahden projektiin ja osallistu puiston rakentamiseen!

Kaupunkilaiset voivat osallistua Onkilahden rakentamiseen talkoopäivien muodossa. Vaasan kaupungin sivuilla voi liittyä talkoorinkiin ja vastaanottaa tiedotteita tulevista talkoopäivistä.

Lue tästä lisää LähiTapiola Pohjanmaan tulevien vuosien laajasta liikenneturvallisuushankkeesta Pohjanmaalla.Seuraa meitä somessa Facebookissa ja Instagramissa, niin kuulet ensimmäisten joukossa paikallisista asiakaseduista ja tapahtumistamme sekä pääset kurkistamaan elämänturvaajiemme arkeen.