LähiTapiola Pirkanmaa

LähiTapiola Pirkanmaa

Tervetuloa oman alueyhtiösi sivuille! LähiTapiola Pirkanmaa palvelee henkilökohtaisesti ja paikallisesti, lähellä sinua. Tule toimistollemme tai varaa aika tapaamiseen, soita puhelinpalveluumme tai asioi helposti verkkopalvelussa.

Avaa kartta

Ajankohtaista

Liikennevakuutusmaksut alenivat 1.7.

Alensimme liikennevakuutusmaksujamme jälleen!

Hyödyt vahingottomuudesta euroina ja palveluina. Mitä vähemmän vahinkoja sattuu, sitä vähemmän maksat vakuutusmaksuja.

Kiitoksena asiakkaidemme huolellisuudesta ja esimerkillisestä toiminnasta alensimme viime vuonna kotivakuutuksen ja uuden liikennevakuutustuotteemme hintoja. Muiden vahinkovakuutustemme hintoja emme myöskään ole nostaneet 3 vuoteen.

Asiakkaittemme huolellisen liikennekäyttäytymisen, hyvän vahinkokehityksen ja tehostuneen toimintamme vuoksi päätimme Pirkanmaalla jälleen palkita omistaja-asiakkaitamme laskemalla liikennevakuutushintoja 1.7. alkaen: henkilöasiakkaiden henkilöautojen liikennevakuutusmaksua 5 % sekä kuorma-autojen, moottorityökoneiden ja raskaiden perävaunujen liikennevakuutusmaksua 20 %. Muutos koskee sekä uusia että nykyisiä asiakkaita vakuutuskauden uudistumisen mukaisesti.

Hinnoitteluratkaisuista LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaat hyötyivät viime vuonna n. 1,5 miljoonan euron verran. Tänä ja ensi vuonna asiakkaiden arvioidaan hyötyvän hintojen laskusta vielä 0,9 miljoonan euron verran lisää.

Lisäksi asiakaseduistamme merkittävimmät ovat Omaetu-keskittämisalennus jopa 17 % ja S-ryhmän Bonus jopa 5%. Olethan hyödyntänyt myös nämä edut?

Ota meihin yhteyttä puhelimitse 03 3391 1200 (ma-pe 8-18), verkossa tai poikkea toimistollamme.


LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelu

Lapsi lääkärissä LähiTapiola Pirkanmaa

Elämänturvaa yhdestä numerosta LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaille: vakuutus- ja vahinkoasiat sekä henkilövakuutuksiin liittyvä terveysneuvonta ja sairaanhoidon ajanvaraus!

Kun tapaturma tai sairaus yllättää, tai jokin terveysasia askarruttaa, ota yhteyttä 03 3391 1200. Sairaanhoitajat ja lääkärit auttavat sinua joka päivä klo 6.00 – 22.00. Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasiasi vireille.

LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelun sairaanhoitajat ja lääkärit hoitavat terveysasiasi nopeasti ja sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Useimmissa tapauksissa lääkärit pystyvät kartoittamaan, neuvomaan ja hoitamaan vaivasi ja oireesi etänä, jolloin säästyt turhalta käynniltä ja myös arkesi helpottuu merkittävästi. Ajan ja vaivannäön lisäksi säästät myös mahdollisen vakuutukseesi sisältyvän omavastuun, kun asiasi hoituu lääkärin etäyhteydenotolla! Jos asian hoitamiseen kuitenkin tarvitaan lääkärin vastaanottoaikaa, aika varataan puolestasi. Pihlajalinna Oyj:n hoitolaitosverkosto mahdollistaa palvelun läheltäsi.

LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelu on Pihlajalinnan kanssa yhteistyössä toteutettava maksuton palvelu sinulle, jolla on LähiTapiola Pirkanmaan myöntämä henkilövakuutus, eli tapaturma-, matka-, terveys-, sairauskulu- tai työkykyvakuutus. Palvelu on osa LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaiden henkilövahinkoihin liittyvää korvauspalvelua ja palvelun tuottaa Pihlajalinna Oyj. Asiakasetujamme ovat maksuton terveysneuvonta, etälääkäripalvelu ja etäpalveluun liittyvä omavastuuetu.

Kun sairastut tai sattuu tapaturma, tai kaipaat terveysneuvontaa, LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelu ottaa asiasi haltuun:

 • Kun asiasi koskee henkilövahinkoon liittyvää terveysneuvontaa ja sairaanhoidon ajanvarausta, soita LähiTapiola Pirkanmaalle puh. 03 3391 1200 ja valitse palveluvalikosta 2
 • Tavoitat Pihlajalinnan terveydenhuollon ammattilaiset joka päivä klo 6-22
 • Ammattilainen arvioi hoidon tarpeen, antaa terveysneuvontaa sekä ohjaa tarvittaessa etälääkärin tai lääkärin vastaanotolle, Pirkanmaalla ensisijaisesti Pihlajalinnaan
 • Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasiasi vireille
 • Jos asiasi asia hoituu terveyspalvelun sairaanhoitajan neuvonnalla + etälääkärin yhteydenotolla, et maksa mahdollista vakuutukseen kuuluvaa omavastuuta lainkaan
 • Terveyspalvelu on tarkoitettu kaikille LähiTapiola Pirkanmaan terveys-, sairauskulu-, tapaturma-, matka- ja työkykyvakuutusasiakkaille

Muissa vakuutus- ja vahinkoasioissa palvelemme sinua puh. 03 3391 1200, palveluvalikosta valinnat 1 ja 3, sekä toimistoillamme ja verkkopalvelussa.


Kuntoilijoille ja urheilijoille oikotie urheiluklinikalle!

Joukkuelajit

Laajempi urheiluvakuutus urheilijoille ja aktiivisille kuntoilijoille!

LähiTapiola Pirkanmaa on kehittänyt urheilijoille ja aktiivisille kuntoilijoille laajemman urheiluvakuutuksen ja palvelukonseptin, jossa yhdistyvät
• Laaja urheiluvakuutus ilman terveysselvitystä
• Lääketieteen ammattilaisen antama terveysneuvonta ja hoitoonohjaus
• Korvauskäsittely ja suoralaskutus vireille samalla yhteydenotolla
• Ensiluokkainen hoito urheiluvammoihin erikoistuneilla lääkärillä

LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelun kautta saat korvausasiasi vireille, toimintaohjeet ja sinulle varataan tarvittaessa lääkäriaika. Pääset nopeasti ensiluokkaiseen hoitoon. Vakuutus on laajempi kuin normaali tapaturmavakuutus ja on omavastuuton, kun asioit aina LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelun kautta. LähiTapiolan henkilövakuutusasiakkaana voit soittaa maksutta terveyspalveluumme joka päivä klo 6-22. Palvelu on osa LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaiden henkilövahinkoihin liittyvää korvauspalvelua ja palvelun tuottaa Pihlajalinna Oyj.

Kuntoudut nopeammin, kun hoito aloitetaan nopeasti ja heti oikein!

Urheilijaturva on tarkoitettu urheiluseuroissa urheileville ja kilpaileville urheilijoille. Tutustu lisätietoihin ja hinnastoon sivulla lahitapiolapirkanmaa.fi/urheilija

Kuntoilijaturva on tarkoitettu aktiiviliikkujille, tutustu sivulla lahitapiolapirkanmaa.fi/kuntoilija

Lisätietoa LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelusta suvykka lahitapiola.fi/pirkanmaanterveyspalvelu

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 03 3391 1200, jossa asiantuntevat palveluneuvojamme auttavat sinua.

Halutessasi voit jättää meille yhteydenottopyynnön.


Kalastusturvalla voit vakuuttaa kalastustarvikkeesi!

LähiTapiola

On päiviä, jolloin kala ei nappaa. Toisinaan taas saalista nousee. Varusteisiin ja välineisiin on panostettu aikaa ja rahaa.

KALASTUSVÄLINEET

LähiTapiolan kotivakuutus korvaa lukitusta moottoriajoneuvosta, perävaunusta, matkailuautosta (tai –perävaunusta) tai veneestä anastettua irtainta omaisuutta, esimerkiksi kalastusvälineitä. Tällaisia ovat mm.:
• Irralliset ja irroitettavaksi tarkoitetut kalastusvälineet kuten vavat, takilat, kaikuluotaimet, vieheet, haavit jne.

Tavallisesti näissä varkaus- ja murtovahingoissa irtaimiston enimmäiskorvausmääränä kotivakuutuksessa on 2 000 euroa. Kalastusturvalla ja LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaana sinulla on mahdollisuus korottaa tätä vakuutusmäärää aina 10.000 euroon saakka. Vakuutusturva on voimassa kaikkialla maailmassa. Omavastuun voit valita sinulle sopivaksi (150 € - 1000 €).

VENEEN VAKUUTTAMINEN

Kun vakuutat veneesi LähiTapiolassa, venevakuutukseen sisältyy:
• Veneen runko, moottori ja veneen varusteet
• Kiinteästi asennettu vesillä liikkumiseen käytettävä elektroniikka ja kiinteästi asennetut kalastusvälineet esim. kaikuluotaimet (pulpettiin kiinnitettynä), navigointilaitteet, radiopuhelimet, takilajalustat ja vapatelineet. Huomioithan nämä myös veneen vakuutusmäärää arvioidessasi!
• Toiselle veneilijälle tai veneelle aiheutetut vahingot
Venevakuutuksen omavastuun voit valita sinulle sopivaksi (150 € - 1600 €). Omavastuuta ei ole lainkaan, jos vakuutettua omaisuutta on anastettu tai sille on tehty ilkivaltaa veneseuran aidatulla alueella, kun vartija on ollut paikalla.

VENETRAILERI JA MUU VAKUUTUSTURVA

Veneesi trailerin voit helposti vakuuttaa LähiTapiolan kaskovakuutuksella. Myös matkustajavakuutus tulee tarpeeseen, jos sairaus tai tapaturma aiheuttaa yllättävän tilanteen kalareissullasi.

Tule käymään lähimmällä toimistollasi tai ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja puhelimitse 03 3391 1200 (ma-pe klo 8-18).


Sammutintarkastus on LähiTapiola Pirkanmaan maksuton asiakasetu

LähiTapiola

Käsisammuttimien tarkastus on maksuton asiakasetu LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaille.

Tämän vuoden sammutintarkastuskiertueemme on tällä erää ohi. Syksyn aikana järjestämme vielä 1 sammutintarkastuspäivän:

 • pe 7.9. klo 9-12 Sastamala - Vammala, LähiTapiolan toimisto, Puistokatu 8

Voit myös viedä käsisammuttimesi tarkastettavaksi valtuuttamaamme huoltoliikkeeseen Orivedellä, Hämeenkyrössä ja Tampereella. Tarkastus on maksuton etukuponkia vastaan.

Asiakkaamme saavat maksuttoman etukupongin jättämällä meille viestin, soittamalla puh. 03 3391 1200 tai LähiTapiola Pirkanmaan henkilökunnalta lähimmältä toimistoltasi. Katso lähimmän toimistosi yhteystiedot täältä. Etukuponki on voimassa 31.12.2018 saakka.


Hole in one -turva, kotivakuutuksen maksuton asiakasetu

Hole in one

Hole in one -turvassa ei ole omavastuuta ja se on voimassa vuonna kaikkialla maailmassa ja kaikilla pelikierroksilla, myös virallisten kilpailujen ulkopuolella. Vakuutus korvaa onnistuneen holarin tai albatrossin tehneelle pelaajalle juomatarjoilukustannukset 800 euroon saakka. Edellytyksenä on, että juoma tarjotaan pelipäivänä sen klubin / seuran ravintolassa, jonka kentällä holari tai albatrossi tehtiin. Vakuutettuja ovat vakuutuksenottaja ja hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet.

Jos olet jo asiakkaamme, saat edun ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 03 3391 1200, tai jättämällä viestin täällä.

Turva lisätään maksuttomana etuna kotivakuutukseesi ja sen myöntää LähiTapiola Pirkanmaa. LähiTapiola Pirkanmaalla on oikeus julkistaa holarin tehneen tiedot sivustollaan.

Jos et ole vielä asiakkaamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 03 3391 1200, tai jätä viesti täällä, niin hoidamme vakuutusasiasi kuntoon. Samalla lunastat Hole in one -turvan itsellesi!

Toimistojemme yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä.

Toimintaohjeet, kun hole in one tai albatrossi on tehty:

1. Säästä tarjoilusta saatu kuitti.
2. Soita numeroon 03 3391 1200 arkisin klo 8-17, valitse palveluvalikosta 3 ja tee vahinkoilmoitus puhelimitse.
3. Tarvittavat tiedot: nimi, osoite, syntymäaika, tapahtumapaikka ja -aika, väylän numero, maila jolla holari tehtiin, merkitsijän nimi ja pankkiyhteystiedot.


Vakuutuspalvelu on nyt myös S-mobiilissa

S-mobiili LähiTapiola

Viisi syytä käyttää S-mobiilin vakuutuspalvelua:

 1. Vakuutustiedot ovat aina mukanasi. Esimerkiksi matkavakuutustiedot matkoilla.
 2. Yhteystiedot omaan LähiTapiola-yhtiösi ovat aina käsilläsi.
 3. Jos vahinko pääsee yllättämään, korvauspalvelu löytyy puhelimestasi.
 4. Seuraat kuinka monta euroa saat S-ryhmän Bonusta vakuutusmaksuistasi.
 5. Vakuutusten ostaminen käy kätevästi.

Lue lisää.


Henkivakuutus, joka auttaa sinua voimaan paremmin

Älyhenkivakuutus lisää hyvinvointiasi!

Älyhenkivakuutus-kokonaisuuteen kuuluu:

 • Perusturva-henkivakuutus läheisten turvaksi
 • Sähköinen terveystarkastus ja itsevalmennusohjelmat
 • Polar Loop -aktiivisuusranneke, joka seuraa liikkumistasi ja nukkumistasi.

Älyhenkivakuutuksen pilottivaiheessa selvitämme, miten hyvinvointipalvelut voivat olla osa henkivakuutusta. Pilottiin osallistujille lähetämme kyselyjä siitä, kuinka he sitoutuvat edistämään hyvinvointiaan ja mikä kannustaa heitä elämään terveellisemmin.

Ota Älyhenkivakuutus nyt!


Vinkit turvalliseen asumiseen

LähiTapiola Pirkanmaa

Turvallinen asuminen, asukkaan muistilista

 1. Kodissani on palovaroitin jokaisessa kerroksessa, 1 kpl/kerroksen alkava 60 m.
 2. Kodissani on alkusammutusvälineet ja olen harjoitellut niiden käyttöä.
 3. Tiedän, että savuiseen rappukäytävään ei saa mennä.
 4. Taloyhtiöni rappukäytävässä on palovaroitin vähintään joka toisessa kerroksessa ylimmästä kerroksesta alkaen.
 5. Liedessäni on liesiturvalaitteet.
 6. Kodissani ei ole viallisia sähkölaitteita.
 7. Kodissani on tukeva A-tikas / apuporras, jossa on suuret ja liukumattomat askelmat.
 8. Mattojen alla on liukuesteitä.
 9. Suihkuun on asennettu tukikahva.
 10. Keittiiössäni on putkiston ja astianpesukoneen alla vesivuotovahti.
 11. Astianpesukoneen ja jääkaapin alla on valuma-allas.
 12. Suljen vesihanat pesukoneista kun niitä ei käytetä.
 13. Säilytän omaisuuttani aina sisätiloissa kun se on mahdollista.
 14. Lukitsen polkupyöräni aina kaarilukolla kiinteään esineeseen.
 15. Kuka huolehtii palovaroittimen ja vesivuotovahtien paristonvaihdosta?
 16. Suljen päävesihanan kun poistun pidemmäksi aikaa asunnostanni.

Hyödyt vahingottomuudesta euroina ja palveluina. Mitä vähemmän vahinkoja sattuu, sitä vähemmän maksat vakuutusmaksuja.

Ota yhteyttä

Vakuutukset ma-pe 8-18
03 3391 1200
Korvaukset ma-pe 8-17
03 3391 1200
LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelu ma-su 6-22
03 3391 1200
Hätäpalvelu 24 h
+358 800 0 4531