LähiTapiola Pirkanmaa

LähiTapiola Pirkanmaa

Tervetuloa oman alueyhtiösi sivuille! LähiTapiola Pirkanmaa palvelee henkilökohtaisesti ja paikallisesti, lähellä sinua. Tule toimistollemme tai varaa aika tapaamiseen, soita puhelinpalveluumme tai asioi helposti verkkopalvelussa.

Avaa kartta

Ajankohtaista

Liikennevakuutusten hinnat alenivat 1.7.

Alensimme liikennevakuutusmaksujamme jälleen!

Hyödyt vahingottomuudesta euroina ja palveluina. Mitä vähemmän vahinkoja sattuu, sitä vähemmän maksat vakuutusmaksuja.

Kiitoksena asiakkaidemme huolellisuudesta ja esimerkillisestä toiminnasta alensimme viime vuonna kotivakuutuksen ja uuden liikennevakuutustuotteemme hintoja. Muiden vahinkovakuutustemme hintoja emme myöskään ole nostaneet 3 vuoteen.

Asiakkaittemme huolellisen liikennekäyttäytymisen, hyvän vahinkokehityksen ja tehostuneen toimintamme vuoksi päätimme Pirkanmaalla jälleen palkita omistaja-asiakkaitamme laskemalla liikennevakuutushintoja 1.7. alkaen:

 • henkilöasiakkaiden henkilöautojen liikennevakuutusmaksua 5 %
 • kuorma-autojen, moottorityökoneiden ja raskaiden perävaunujen liikennevakuutusmaksua 20 %.
 • Muutos koskee sekä uusia että nykyisiä asiakkaita vakuutuskauden uudistumisen mukaisesti.

Hinnoitteluratkaisuista LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaat hyötyivät viime vuonna n. 1,5 miljoonan euron verran. Tänä ja ensi vuonna asiakkaiden arvioidaan hyötyvän hintojen laskusta vielä 0,9 miljoonan euron verran lisää.

Lisäksi asiakaseduistamme merkittävimmät ovat Omaetu-keskittämisalennus jopa 17 % ja S-ryhmän Bonus jopa 5%. Olethan hyödyntänyt myös nämä edut?

Ota meihin yhteyttä puhelimitse 03 3391 1200, verkossa tai poikkea toimistollamme.


Kuntoilijan ilta tarjosi vinkkejä höntsääjien ropan huoltoon

Joukkuelajit

Miten harjoittelua tulisi muuttaa kun ikää tulee lisää?

Varalan Urheiluopistolla järjestettyyn Kuntoilijan iltaan puhujiksi olivat saapuneet Ilves Hockey Oy:n päävalmentaja Karri Kivi, Tampereen Pyrinnön koripalloilija Antero Lehto ja fysioterapeutti / fysiikkavalmentja Juha Koskela aiheista: "Miten palloilulajien valmennus on kehittynyt viime vuosina, tarvitseeko höntsääjä oheisharjoittelua, miten harjoittelua tulisi muuttaa kun ikää tulee lisää, alkuverkka ja loppuverkka - onko järkeä?"

LähiTapiola Pirkanmaan, Pihlajalinnan ja Varalan Urheiluopiston yhteistyössä järjestämä tilaisuus oli järjestyksessään jo kolmas, ja jatkoa seuraa ensi tammikuussa.

Lue lisää illan annista ja puhujien mietteistä.


LähiTapiola Pirkanmaa rakentaa Pirkanmaalle 50 sähköautojen latausasemaa

LahiTapiola Pirkanmaa sahkoautoilu

Rakennamme Pirkanmaalle 50 sähköautojen latausasemaa!

LähiTapiola Pirkanmaa rakentaa Pirkanmaalle 50 sähköautojen latausasemaa tulevan kolmen vuoden aikana. Pääosa latausasemista tulee Tampereen seudulle. Kumppanina on tamperelainen Plugit Finland oy. Ensimmäiset LähiTapiolan latausasemat tulevat käyttöön tämän vuoden aikana.

– Sähkö- ja hybridiautoja on Pirkanmaalla vielä vähän, mutta investoinnilla varaudumme sähköautoilun määrän reippaaseen kasvuun. Tehtävämme on tarjota turvallisempaa ja terveempää elämää, ja tällä investoinnilla uskomme olevan positiivia vaikutuksia ympäristöystävällisiin liikkumistapoihin. Latausasemat tulevat olemaan yksi LähiTapiola Pirkanmaan asiakaseduista. Asemia tulee muun muassa kauppakeskusten yhteyteen. Kiinnostavia paikkoja ovat myös golf-kentät ja urheiluhallien parkkipaikat. Ehdotuksia hyvistä sijoituspaikoista otetaan mielellään vastaan, sanoo LähiTapiola Pirkanmaan toimitusjohtaja Pentti Kuusela.

Oman ehdotuksesi voit jättää tästä linkistä.


LähiTapiola Pirkanmaa omistaa latauspisteet Pirkanmaalla, Plugit hoitaa laskutuksen ja asennukset. Latauspisteet ovat kahden pistokkeen mallia.

Myös LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö sijoittaa sähköautojen latausjärjestelmiin erikoistuneeseen Plugit Finlandiin. LähiTapiolan rahoitus vauhdittaa yrityksen kasvua sähköisen liikkumisen palveluratkaisuissa Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla. LähiTapiola Pirkanmaa ei suoraan omista Plugitia.

- Olemme onnistuneet luomaan Suomessa ja maailmalla uniikin liiketoimintamallin sähköisen liikenteen palveluihin investoimalla rohkeasti uusien palveluiden ja niiden skaalautuvan tuotantoalustan, Pharus Cloudin, kehittämiseen sekä palveluiden laatuun. Näin varmistamme, että asiakkaamme voivat hyödyntää latauslaitekantaansa parhaalla mahdollisella tavalla ja rakentaa lataamisesta oman näköistään liiketoimintaa tai uusia palveluita, omilla ehdoillaan, toteaa Tommi Saarela Plugit Finlandista.

Tampereella latausjärjestelmäratkaisuja valmistavan yhtiön suunnitelmissa on viedä innovatiivinen konseptinsa tulevaisuudessa myös kansainvälisille markkinoille. Tällä hetkellä yhtiö toimii Suomessa, Singaporessa ja Norjassa.

- Olemme tällä hetkellä vahva sähköisen liikkumisen edelläkävijä Suomessa, ja haluamme pysyä kehityksen kärjessä myös jatkossa. Plugit Finlandin latausteknologioiden ja ohjelmistopuolen osaaminen on maailman huippuluokkaa jo nyt, ja asemamme vahvistamiseksi edelleen tulemme panostamaan merkittävästi järjestelmäkehitykseen ja lataamiseen liittyvän datan analysointiin. Nyt aloitettu yhteistyö LähiTapiolan kanssa mahdollistaa kasvun niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin, Saarela jatkaa.

- Plugit Finland on kehittänyt innovatiivisen tavan liittää sähköautojen latauspalvelut osaksi eri yritysten liiketoimintaa. Tämä erottaa sen muista alan toimijoista ja takaa liiketoiminnan skaalautuvuuden tulevaisuudessa. Sijoituksen kautta pääsemme mukaan osaksi voimakkaasti kasvavaa sähköisen liikkumisen toimialaa. Uskomme sijoituksella olevan tuottotavoitteidemme lisäksi pitkällä tähtäimellä merkittäviä positiivisia ympäristö- ja yhteiskuntavaikutuksia, jotka ovat LähiTapiolan sijoitusten keskeisiä kriteereitä, kertoo sijoituspäällikkö Juho Salmela LähiTapiolan Yritysrahoituksesta.

Plugit Finland Oy on vuonna 2012 perustettu sähköiseen liikenteeseen erikoistunut palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen sähköautojen latausjärjestelmiä avaimet käteen -palveluna. Yrityksen asiakkaina on koko sähköisen liikenteen toimiala sidosryhmineen, aina yksittäisistä kuluttajista vähittäistavarakaupan suurimpiin toimijoihin. Plugitin vuoden 2017 liikevaihto oli 3,62 miljoonaa euroa, josta muodostui 260 tuhannen euron positiivinen tulos. Liikevaihdon kasvua vuoteen 2016 tuli 126 %. Plugitin tavoitteena on rahoituksen turvin kehittää latausratkaisuja ja -palveluita niin olemassa olevien asiakkaiden käyttöön kotimaassa kuin kansainvälisille markkinoille.

LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö tarjoaa täydentäviä rahoitusratkaisuja pääasiassa vakiintuneille, kannattaville yrityksille, joiden liikevaihto on vähintään 10 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä vähintään 50. LähiTapiolan alueyhtiöt tarjoavat pk-yrityksille myyntisaatavien sekä kone- ja laitehankintojen rahoituksen lisäksi myös lainamuotoista joukkorahoitusta.


LähiTapiola Pirkanmaa lahjoittaa 100 000 € yleishyödyllisiin tarkoituksiin

Lahjoitamme yleishyödyllisille yhteisöille 100 000 €

LähiTapiolan yhteiskuntavastuun lähtökohtana ovat erilaiset vaikutuksemme ja roolimme yhteiskunnassa. Vastuullisuus konkretisoituu käytännön tekoina valtakunnallisesti ja paikallisesti.

Yritysvastuu merkitsee meille:

 • ihmisten ja yhteisöjen turvallisuuden, hyvinvoinnin ja menestymisen edistämistä
 • taloudellisen vastuun kantamista
 • työyhteisöön panostamista
 • ympäristö- ja ilmastovaikutustemme vähentämistä
 • riskien hallintaa sekä
 • aktiivista osallistumista lähiyhteisöjen ja yhteiskunnan kehittämiseen.

Vuosittaisesta tuloksestamme palautuu omistaja-asiakkaiden hyväksi miljoonia euroja asiakasetujen, alennuksien ja palveluiden kehittämisen muodossa.

Viime vuoden hyvästä tuloksestamme olemme päättäneet lahjoittaa 100 000 € yleishyödyllisten yhteisöjen tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin. Lahjoituksen edellytyksenä on, että lahjoituksen saajalla on yleishyödyllisen yhteisön status.

Ehdota meille lahjoituksen saajaa 31.10.2018 mennessä täyttämällä oma ehdotuksesi tästä linkistä. Käsittelemme ehdotukset marraskuun aikana, jonka jälkeen olemme yhteydessä valittuihin lahjoituksen saajiin. Valinnassa painotamme alueellista tasapuolisuutta sekä ehdotusten monipuolisuutta.

Vastuullisuus LähiTapiolassa, lue lisää täältä.


LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelu

Lapsi lääkärissä LähiTapiola Pirkanmaa

Elämänturvaa yhdestä numerosta LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaille: vakuutus- ja vahinkoasiat sekä henkilövakuutuksiin liittyvä terveysneuvonta ja sairaanhoidon ajanvaraus!

Kun tapaturma tai sairaus yllättää, tai jokin terveysasia askarruttaa, ota yhteyttä 03 3391 1200. Sairaanhoitajat ja lääkärit auttavat sinua joka päivä klo 6.00 – 22.00. Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasiasi vireille.

LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelun sairaanhoitajat ja lääkärit hoitavat terveysasiasi nopeasti ja sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Useimmissa tapauksissa lääkärit pystyvät kartoittamaan, neuvomaan ja hoitamaan vaivasi ja oireesi etänä, jolloin säästyt turhalta käynniltä ja myös arkesi helpottuu merkittävästi. Ajan ja vaivannäön lisäksi säästät myös mahdollisen vakuutukseesi sisältyvän omavastuun, kun asiasi hoituu lääkärin etäyhteydenotolla! Jos asian hoitamiseen kuitenkin tarvitaan lääkärin vastaanottoaikaa, aika varataan puolestasi. Pihlajalinna Oyj:n hoitolaitosverkosto mahdollistaa palvelun läheltäsi.

LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelu on Pihlajalinnan kanssa yhteistyössä toteutettava maksuton palvelu sinulle, jolla on LähiTapiola Pirkanmaan myöntämä henkilövakuutus, eli tapaturma-, matka-, terveys-, sairauskulu- tai työkykyvakuutus. Palvelu on osa LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaiden henkilövahinkoihin liittyvää korvauspalvelua ja palvelun tuottaa Pihlajalinna Oyj. Asiakasetujamme ovat maksuton terveysneuvonta, etälääkäripalvelu ja etäpalveluun liittyvä omavastuuetu.

Kun sairastut tai sattuu tapaturma, tai kaipaat terveysneuvontaa, LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelu ottaa asiasi haltuun:

 • Kun asiasi koskee henkilövahinkoon liittyvää terveysneuvontaa ja sairaanhoidon ajanvarausta, soita LähiTapiola Pirkanmaalle puh. 03 3391 1200 ja valitse palveluvalikosta 2
 • Tavoitat Pihlajalinnan terveydenhuollon ammattilaiset joka päivä klo 6-22
 • Ammattilainen arvioi hoidon tarpeen, antaa terveysneuvontaa sekä ohjaa tarvittaessa etälääkärin tai lääkärin vastaanotolle, Pirkanmaalla ensisijaisesti Pihlajalinnaan
 • Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasiasi vireille
 • Jos asiasi asia hoituu terveyspalvelun sairaanhoitajan neuvonnalla + etälääkärin yhteydenotolla, et maksa mahdollista vakuutukseen kuuluvaa omavastuuta lainkaan
 • Terveyspalvelu on tarkoitettu kaikille LähiTapiola Pirkanmaan terveys-, sairauskulu-, tapaturma-, matka- ja työkykyvakuutusasiakkaille

Muissa vakuutus- ja vahinkoasioissa palvelemme sinua puh. 03 3391 1200, palveluvalikosta valinnat 1 ja 3, sekä toimistoillamme ja verkkopalvelussa.


Kuntoilijoille ja urheilijoille oikotie urheiluklinikalle!

Joukkuelajit

Laajempi urheiluvakuutus urheilijoille ja aktiivisille kuntoilijoille!

LähiTapiola Pirkanmaa on kehittänyt urheilijoille ja aktiivisille kuntoilijoille laajemman urheiluvakuutuksen ja palvelukonseptin, jossa yhdistyvät
• Laaja urheiluvakuutus ilman terveysselvitystä
• Lääketieteen ammattilaisen antama terveysneuvonta ja hoitoonohjaus
• Korvauskäsittely ja suoralaskutus vireille samalla yhteydenotolla
• Ensiluokkainen hoito urheiluvammoihin erikoistuneilla lääkärillä

LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelun kautta saat korvausasiasi vireille, toimintaohjeet ja sinulle varataan tarvittaessa lääkäriaika. Pääset nopeasti ensiluokkaiseen hoitoon. Vakuutus on laajempi kuin normaali tapaturmavakuutus ja on omavastuuton, kun asioit aina LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelun kautta. LähiTapiolan henkilövakuutusasiakkaana voit soittaa maksutta terveyspalveluumme joka päivä klo 6-22. Palvelu on osa LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaiden henkilövahinkoihin liittyvää korvauspalvelua ja palvelun tuottaa Pihlajalinna Oyj.

Kuntoudut nopeammin, kun hoito aloitetaan nopeasti ja heti oikein!

Urheilijaturva on tarkoitettu urheiluseuroissa urheileville ja kilpaileville urheilijoille. Tutustu lisätietoihin ja hinnastoon sivulla lahitapiolapirkanmaa.fi/urheilija

Kuntoilijaturva on tarkoitettu aktiiviliikkujille, tutustu sivulla lahitapiolapirkanmaa.fi/kuntoilija

Lisätietoa LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelusta suvykka lahitapiola.fi/pirkanmaanterveyspalvelu

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 03 3391 1200, jossa asiantuntevat palveluneuvojamme auttavat sinua.

Halutessasi voit jättää meille yhteydenottopyynnön.


Sammutintarkastus on LähiTapiola Pirkanmaan maksuton asiakasetu

LähiTapiola

Käsisammuttimien tarkastus on maksuton asiakasetu LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaille.

Tämän vuoden sammutintarkastuskiertueemme on tällä erää ohi.

Voit myös viedä käsisammuttimesi tarkastettavaksi valtuuttamaamme huoltoliikkeeseen Orivedellä, Hämeenkyrössä ja Tampereella. Tarkastus on maksuton etukuponkia vastaan.


Asiakkaamme saavat maksuttoman etukupongin jättämällä meille viestin, soittamalla puh. 03 3391 1200 tai LähiTapiola Pirkanmaan henkilökunnalta lähimmältä toimistoltasi. Katso lähimmän toimistosi yhteystiedot täältä. Etukuponki on voimassa 31.12.2018 saakka.


Kalastusturvalla voit vakuuttaa kalastustarvikkeesi!

LähiTapiola

On päiviä, jolloin kala ei nappaa. Toisinaan taas saalista nousee. Varusteisiin ja välineisiin on panostettu aikaa ja rahaa.

KALASTUSVÄLINEET

LähiTapiolan kotivakuutus korvaa lukitusta moottoriajoneuvosta, perävaunusta, matkailuautosta (tai –perävaunusta) tai veneestä anastettua irtainta omaisuutta, esimerkiksi kalastusvälineitä. Tällaisia ovat mm.:
• Irralliset ja irroitettavaksi tarkoitetut kalastusvälineet kuten vavat, takilat, kaikuluotaimet, vieheet, haavit jne.

Tavallisesti näissä varkaus- ja murtovahingoissa irtaimiston enimmäiskorvausmääränä kotivakuutuksessa on 2 000 euroa. Kalastusturvalla ja LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaana sinulla on mahdollisuus korottaa tätä vakuutusmäärää aina 10.000 euroon saakka. Vakuutusturva on voimassa kaikkialla maailmassa. Omavastuun voit valita sinulle sopivaksi (150 € - 1000 €).

VENEEN VAKUUTTAMINEN

Kun vakuutat veneesi LähiTapiolassa, venevakuutukseen sisältyy:
• Veneen runko, moottori ja veneen varusteet
• Kiinteästi asennettu vesillä liikkumiseen käytettävä elektroniikka ja kiinteästi asennetut kalastusvälineet esim. kaikuluotaimet (pulpettiin kiinnitettynä), navigointilaitteet, radiopuhelimet, takilajalustat ja vapatelineet. Huomioithan nämä myös veneen vakuutusmäärää arvioidessasi!
• Toiselle veneilijälle tai veneelle aiheutetut vahingot
Venevakuutuksen omavastuun voit valita sinulle sopivaksi (150 € - 1600 €). Omavastuuta ei ole lainkaan, jos vakuutettua omaisuutta on anastettu tai sille on tehty ilkivaltaa veneseuran aidatulla alueella, kun vartija on ollut paikalla.

VENETRAILERI JA MUU VAKUUTUSTURVA

Veneesi trailerin voit helposti vakuuttaa LähiTapiolan kaskovakuutuksella. Myös matkustajavakuutus tulee tarpeeseen, jos sairaus tai tapaturma aiheuttaa yllättävän tilanteen kalareissullasi.

Tule käymään lähimmällä toimistollasi tai ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja puhelimitse 03 3391 1200 (ma-pe klo 8-18).


Hole in one -turva, kotivakuutuksen maksuton asiakasetu

Hole in one

Hole in one -turvassa ei ole omavastuuta ja se on voimassa vuonna kaikkialla maailmassa ja kaikilla pelikierroksilla, myös virallisten kilpailujen ulkopuolella. Vakuutus korvaa onnistuneen holarin tai albatrossin tehneelle pelaajalle juomatarjoilukustannukset 800 euroon saakka. Edellytyksenä on, että juoma tarjotaan pelipäivänä sen klubin / seuran ravintolassa, jonka kentällä holari tai albatrossi tehtiin. Vakuutettuja ovat vakuutuksenottaja ja hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet.

Jos olet jo asiakkaamme, saat edun ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 03 3391 1200, tai jättämällä viestin täällä.

Turva lisätään maksuttomana etuna kotivakuutukseesi ja sen myöntää LähiTapiola Pirkanmaa. LähiTapiola Pirkanmaalla on oikeus julkistaa holarin tehneen tiedot sivustollaan.

Jos et ole vielä asiakkaamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 03 3391 1200, tai jätä viesti täällä, niin hoidamme vakuutusasiasi kuntoon. Samalla lunastat Hole in one -turvan itsellesi!

Toimistojemme yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä.

Toimintaohjeet, kun hole in one tai albatrossi on tehty:

1. Säästä tarjoilusta saatu kuitti.
2. Soita numeroon 03 3391 1200 arkisin klo 8-17, valitse palveluvalikosta 3 ja tee vahinkoilmoitus puhelimitse.
3. Tarvittavat tiedot: nimi, osoite, syntymäaika, tapahtumapaikka ja -aika, väylän numero, maila jolla holari tehtiin, merkitsijän nimi ja pankkiyhteystiedot.


Vakuutuspalvelu on nyt myös S-mobiilissa

S-mobiili LähiTapiola

Viisi syytä käyttää S-mobiilin vakuutuspalvelua:

 1. Vakuutustiedot ovat aina mukanasi. Esimerkiksi matkavakuutustiedot matkoilla.
 2. Yhteystiedot omaan LähiTapiola-yhtiösi ovat aina käsilläsi.
 3. Jos vahinko pääsee yllättämään, korvauspalvelu löytyy puhelimestasi.
 4. Seuraat kuinka monta euroa saat S-ryhmän Bonusta vakuutusmaksuistasi.
 5. Vakuutusten ostaminen käy kätevästi.

Lue lisää.


Henkivakuutus, joka auttaa sinua voimaan paremmin

Älyhenkivakuutus lisää hyvinvointiasi!

Älyhenkivakuutus-kokonaisuuteen kuuluu:

 • Perusturva-henkivakuutus läheisten turvaksi
 • Sähköinen terveystarkastus ja itsevalmennusohjelmat
 • Polar Loop -aktiivisuusranneke, joka seuraa liikkumistasi ja nukkumistasi.

Älyhenkivakuutuksen pilottivaiheessa selvitämme, miten hyvinvointipalvelut voivat olla osa henkivakuutusta. Pilottiin osallistujille lähetämme kyselyjä siitä, kuinka he sitoutuvat edistämään hyvinvointiaan ja mikä kannustaa heitä elämään terveellisemmin.

Ota Älyhenkivakuutus nyt!


Vinkit turvalliseen asumiseen

LähiTapiola Pirkanmaa

Turvallinen asuminen, asukkaan muistilista

 1. Kodissani on palovaroitin jokaisessa kerroksessa, 1 kpl/kerroksen alkava 60 m.
 2. Kodissani on alkusammutusvälineet ja olen harjoitellut niiden käyttöä.
 3. Tiedän, että savuiseen rappukäytävään ei saa mennä.
 4. Taloyhtiöni rappukäytävässä on palovaroitin vähintään joka toisessa kerroksessa ylimmästä kerroksesta alkaen.
 5. Liedessäni on liesiturvalaitteet.
 6. Kodissani ei ole viallisia sähkölaitteita.
 7. Kodissani on tukeva A-tikas / apuporras, jossa on suuret ja liukumattomat askelmat.
 8. Mattojen alla on liukuesteitä.
 9. Suihkuun on asennettu tukikahva.
 10. Keittiiössäni on putkiston ja astianpesukoneen alla vesivuotovahti.
 11. Astianpesukoneen ja jääkaapin alla on valuma-allas.
 12. Suljen vesihanat pesukoneista kun niitä ei käytetä.
 13. Säilytän omaisuuttani aina sisätiloissa kun se on mahdollista.
 14. Lukitsen polkupyöräni aina kaarilukolla kiinteään esineeseen.
 15. Kuka huolehtii palovaroittimen ja vesivuotovahtien paristonvaihdosta?
 16. Suljen päävesihanan kun poistun pidemmäksi aikaa asunnostanni.

Hyödyt vahingottomuudesta euroina ja palveluina. Mitä vähemmän vahinkoja sattuu, sitä vähemmän maksat vakuutusmaksuja.

Ota yhteyttä

Vakuutukset ma-pe 8-18
03 3391 1200
Korvaukset ma-pe 8-17
03 3391 1200
LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelu ma-su 6-22
03 3391 1200
Hätäpalvelu 24 h
+358 800 0 4531