LähiTapiola Pirkanmaa

LähiTapiola Pirkanmaa

Tervetuloa oman alueyhtiösi sivuille! LähiTapiola Pirkanmaa palvelee henkilökohtaisesti ja paikallisesti, lähellä sinua. Tule toimistollemme tai varaa aika tapaamiseen, soita puhelinpalveluumme tai asioi helposti verkkopalvelussa.

Avaa kartta

Ajankohtaista

Kuntoilija-ilta tarjosi vinkkejä ravitsemukseen, jaksamiseen ja perusvoimaharjoitteluun

Kuntoilijaturva LähiTapiola Pirkanmaa

Varalan Urheiluopistolla järjestettyyn Kuntoilijailtaan puhujiksi olivat saapuneet Pihlajalinnasta ravitsemussuunnittelija Timo Valkonen ja Urheiluklinikan vastuulääkäri Petteri Kousa, Varalan Urheiluopistolta valmennuskeskuspäällikkö Hannele Hiilloskorpi sekä fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti Jenni Puputti sekä LähiTapiola Pirkanmaalta myyntipäällikkö Jaakko Juuti. Näiden kolmen toimijan yhteistyössä järjestämä tilaisuus oli menestys, ja jatkoa seuraa jo tammikuussa.

Lue lisää


Koulutamme lisää sankareita Suomeen

LähiTapiola LokalTapiola

LähiTapiolan Sankarikoulutus antaa yhteensä 30 000 koululaiselle ja 15 000 asiakkaalle eväät oikeanlaisen hätäensiavun antamiseen. Sankarikolutus koostuu tehtävistä ja käytännön taitoihin keskittyvistä harjoituksista. Koulutukset järjestetään kouluilla ja LähiTapiolan toimitiloissa ympäri Suomen.

Katso lisää ja ilmoittaudu!


Kuntoilijat ja Urheilijat - pikaisempaa paranemista!

LähiTapiola LokalTapiola

Treenaa ja menesty – Uusi laajempi urheiluvakuutus ja TerveysHelppi nyt käytössäsi.

LähiTapiola on kehittänyt urheilijoille ja aktiivisille kuntoilijoille laajemman urheiluvakuutuksen ja palvelukonseptin, jossa yhdistyvät
• Laaja urheiluvakuutus
• Lääketieteen ammattilaisen antama neuvonta ja hoitoonohjaus TerveysHelpissä
• Korvauskäsittely vireille TerveysHelpissä
• Ensiluokkainen hoito urheiluvammoihin erikoistuneilla lääkärillä Pihlajalinna Koskiklinikalla

TerveysHelpin kautta saat korvausasiasi vireille, toimintaohjeet ja sinulle varataan hoitoaika. Pääset nopeasti ensiluokkaiseen hoitoon Pihlajalinna Koskiklinikalle Tampereelle, eli lähelle sinua. Vakuutus on laajempi kuin normaali tapaturmavakuutus ja on omavastuuton, kun asioit TerveysHelpin kautta. Myös suoraveloitus toimii asioidessasi Pihlajalinna Koskiklinikalla. LähiTapiolan henkilövakuutusasiakkaana voit soittaa maksutta TerveysHelppiin joka päivä klo 7-23.

Kuntoudut nopeammin, kun hoito hoidetaan alusta asti oikein!

Lisätietoa ja mm. tuoteseloste, vakuutusehdot ja hinnasto löytyvät Kuntoilijaturvan sivustoltamme lahitapiolapirkanmaa.fi/kuntoilija

Urheiluseuroissa urheilevan kannattaa tutustua Urheiluturvan sivustoon lahitapiolapirkanmaa.fi/urheilija

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 03 3391 1200, jossa asiantuntevat palveluneuvojamme auttavat sinua.

Halutessasi voit myös jättää yhteydenottopyynnön


LähiTapiola Pirkanmaan maksuton sammutintarkastusetu

LähiTapiola

Käsisammuttimien tarkastus on maksutonta LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaille.

Kesän ja syksyn aikana järjestämme sammutintarkastuspäiviä näillä paikkakunnilla:

 • pe 19.5. klo 9.30-13 Vammala, LähiTapiolan toimisto, Puistokatu 8
 • to 15.5. klo 9.30-13 Ruovesi, LähiTapiolan toimisto, Ruovedentie 50
 • pe 16.6. klo 9.30-13 Virrat, LähiTapiolan toimisto, Virtaintie 31
 • pe 16.6. klo 9.30-13 Vammala, LähiTapiolan toimisto, Puistokatu 8
 • ti 27.6. klo 10.00-14 Mänttä, S-Market Mänttä
 • pe 18.8. klo 9.30-13 Vammala, LähiTapiolan toimisto, Puistokatu 8
 • pe 27.10. klo 9.30-13 Vammala, LähiTapiolan toimisto, Puistokatu 8

Voit myös viedä käsisammuttimesi tarkastettavaksi valtuuttamaamme huoltoliikkeeseen Orivedellä, Hämeenkyrössä ja Tampereella. Tarkastus on maksuton etukuponkia vastaan.

Asiakkaamme saavat maksuttoman etukupongin jättämällä meille viestin, soittamalla puh. 03 3391 1200 tai LähiTapiola Pirkanmaan henkilökunnalta lähimmältä toimistoltasi. Katso lähimmän toimistosi yhteystiedot täältä. Etukuponki on voimassa 31.12.2017 saakka.


Soita TerveysHelppiin 0206 1000, jos sairastut tai sattuu tapaturma

Terveyshelppi LähiTapiola

TerveysHelppi puh. 0206 1000 avoinna joka päivä klo 7–23.

Toimi näin:

1. Soita 0206 1000 (maksuton, norm. pvm).
2. Terveydenhuollon ammattilainen neuvoo sinulle kuinka tilanteessasi kannattaa toimia.
4. Sinulle varataan tarvittaessa aika. TerveysHelpin ammattilaisilla on käytössään LähiTapiolan laaja verkosto hoitolaitoskumppaneita, joista saat hoidon lähelläsi.
5. Saat tiedon kuinka korvausasia hoituu.

TerveysHelppi kuuluu vapaaehtoisiin henkilövakuutuksiin. Palveluntarjoaja on Pihlajalinna.

Lue lisää


Kalastusturvalla voit vakuuttaa kalastustarvikkeesi!

LähiTapiola

On päiviä, jolloin kala ei nappaa. Toisinaan taas saalista nousee. Varusteisiin ja välineisiin on panostettu aikaa ja rahaa.

KALASTUSVÄLINEET

LähiTapiolan kotivakuutus korvaa lukitusta moottoriajoneuvosta, perävaunusta, matkailuautosta (tai –perävaunusta) tai veneestä anastettua irtainta omaisuutta, esimerkiksi kalastusvälineitä. Tällaisia ovat mm.:
• Irralliset ja irroitettavaksi tarkoitetut kalastusvälineet kuten vavat, takilat, kaikuluotaimet, vieheet, haavit jne.

Tavallisesti näissä varkaus- ja murtovahingoissa irtaimiston enimmäiskorvausmääränä kotivakuutuksessa on 2 000 euroa. Kalastusturvalla ja LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaana sinulla on mahdollisuus korottaa tätä vakuutusmäärää aina 10.000 euroon saakka. Vakuutusturva on voimassa kaikkialla maailmassa. Omavastuun voit valita sinulle sopivaksi (150 € - 1000 €).

VENEEN VAKUUTTAMINEN

Kun vakuutat veneesi LähiTapiolassa, venevakuutukseen sisältyy:
• Veneen runko, moottori ja veneen varusteet
• Kiinteästi asennettu vesillä liikkumiseen käytettävä elektroniikka ja kiinteästi asennetut kalastusvälineet esim. kaikuluotaimet (pulpettiin kiinnitettynä), navigointilaitteet, radiopuhelimet, takilajalustat ja vapatelineet. Huomioithan nämä myös veneen vakuutusmäärää arvioidessasi!
• Toiselle veneilijälle tai veneelle aiheutetut vahingot
Venevakuutuksen omavastuun voit valita sinulle sopivaksi (150 € - 1600 €). Omavastuuta ei ole lainkaan, jos vakuutettua omaisuutta on anastettu tai sille on tehty ilkivaltaa veneseuran aidatulla alueella, kun vartija on ollut paikalla.

VENETRAILERI JA MUU VAKUUTUSTURVA

Veneesi trailerin voit helposti vakuuttaa LähiTapiolan kaskovakuutuksella. Myös matkustajavakuutus tulee tarpeeseen, jos sairaus tai tapaturma aiheuttaa yllättävän tilanteen kalareissullasi.

Tule käymään lähimmällä toimistollasi tai ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja puhelimitse 03 3391 1200 (ma-pe klo 8-20).


Hole in one -turva, maksuton asiakasetumme!

Hole in one

Hole in one -turvassa ei ole omavastuuta ja se on voimassa kaikkialla maailmassa ja kaikilla pelikierroksilla, myös virallisten kilpailujen ulkopuolella. Vakuutus korvaa onnistuneen holarin tai albatrossin tehneelle pelaajalle juomatarjoilukustannukset 800 euroon saakka. Edellytyksenä on, että juoma tarjotaan pelipäivänä sen klubin / seuran ravintolassa, jonka kentällä holari tai albatrossi tehtiin. Vakuutettuja ovat vakuutuksenottaja ja hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet.

Ilmaisedun saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Turva lisätään maksuttomana etuna kotivakuutukseesi ja sen myöntää LähiTapiola Pirkanmaa. LähiTapiola Pirkanmaalla on oikeus julkistaa holarin tehneen tiedot sivustollaan.

Toimintaohjeet, kun Hole in one tai Albatrossi on tehty:

1. Säästä tarjoilusta saatu kuitti
2. Soita numeroon 03 3391 1236 arkisin klo 8-17 ja tee puhelimitse vahinkoilmoitus
3. Tarvittavat tiedot: nimi, osoite, syntymäaika, tapahtumapaikka ja - aika, väylän numero, maila, jolla holari tehtiin, merkitsijän nimi sekä pankkiyhteystiedot

Jos et ole vielä asiakkaamme, tule käymään tai soita meille niin hoidamme vakuutusasiasi kuntoon. Samalla lunastat Hole in one -turvan itsellesi!


Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 03 3391 1200 tai jätä yhteydenottopyyntö täällä. Toimistojemme yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä.

Hole in one -turvaan oikeuttava korvaus on maksettu asiakkaillemme:

Lyöjä: Parviainen Markku
Paikka: Golf Pirkkala, väylä 8
Maila: Pitching wedge pv 106 m
Merkitsijän nimi: Liimatainen Toni
Tunne: Hyvältähän se tuntui! Oli kyllä jo kolmas holari!

Lyöjä: Isotalo Jussi
Paikka: Golf Pirkkala

Lyöjä: Lassi Alatalo
Paikka: Lakeside Golf, Sastamala, väylä 2
Maila: Wedge 52
Merkitsijän nimi: Minna Kammonen
Tunne: Lassin ensimmäinen hole in one ja aluksi hämmennys että menikö se kuppiin. Merkitsijä taisi iloita enemmän sillä hetkellä :) Hole in one syntyi kilpailutilanteessa eikä se vaikuttanut muuhun peliin, Lassi voitti lyöntipelin.


Parkkipaikkaturva, tarjolla vain Pirkanmaalla!

Liikennevakuutus

Parkkipaikkaturvasta korvataan pysäköitynä olevaan vakuutettuun ajoneuvoon aiheutettu törmäysvahinko, kun aiheuttaja on jäänyt tuntemattomaksi. Korvattavuuden edellytyksenä on, että vakuutettu voi luotettavasti selvittää LähiTapiolalle vahinkopaikan ja vahinkoajan. Parkkipaikkaturvasta maksettava korvaus ei pienennä kaskovakuutuksesi bonuksia.

Parkkipaikkaturva sisältyy automaattisesti LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaiden kaikkiin kaskovakuutustuotteisiin, jotka sisältävät kolarointiturvan. Turva on voimassa seuraavilla ajoneuvoilla: henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät ja matkailuautot.

Jos sinulla on edellä mainittu vakuutus, turvan aktivoiminen ei edellytä sinulta mitään toimenpiteitä. Jos et ole vielä asiakkaamme tai autosi kaipaa vakuutusturvan päivitystä, tule käymään tai soita meille!

Katso tältä sivulta lähimmän toimistosi yhteystiedot.

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme puh. 03 3391 1200, jossa asiantuntevat palveluneuvojamme auttavat sinua.


Vahingottomuus tuo suurimman korvauksen

LähiTapiola

Hyödyt vahingottomuudesta euroina ja palveluina!

Hyödyt vahingottomuudesta euroina ja palveluina. Mitä vähemmän vahinkoja sattuu, sitä vähemmän maksat vakuutusmaksuja.

Kiitoksena asiakkaidemme huolellisuudesta ja esimerkillisestä toiminnasta alensimme koti- ja liikennevakuutustemme hintoja. Muiden vahinkovakuutustemme hinnat säilytämme ennallaan. Edut hyödyttävät sekä nykyisiä että uusia, tulevia asiakkaitamme. Tämä tarkoittaa käytännössä yli miljoonan euron etuja LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaille.

Lisäksi asiakaseduistamme merkittävimmät ovat Omaetu-keskittämisalennus jopa 17 % ja S-ryhmän Bonus jopa 5%.

S-ryhmän asiakasomistajuus pitää rekisteröidä LähiTapiolaan. Jos olet alueosuuskauppasi asiakasomistaja ja et ole vielä rekisteröintiä LähiTapiolaan hoitanut, rekisteröityminen onnistuu seuraavasti:

1) LähiTapiolan verkkopalvelussa (ma-su klo 7-23).
Voit kirjautua verkkopalveluun pankkitunnuksillasi osoitteessa lahitapiola.fi/bonus. Rekisteröinnissä ei tarvita S-Etukortin numeroa.

2) LähiTapiolan lähimmässä palvelupisteessä tai puhelimitse.
Löydät lähimmän toimistosi osoitteesta lahitapiola.fi/pirkanmaa.
Voit myös soittaa meille numeroon 03 3391 1200 (ma-pe 8-20).


Vinkit turvalliseen asumiseen

LähiTapiola Pirkanmaa

Turvallinen asuminen, asukkaan muistilista

 1. Kodissani on palovaroitin jokaisessa kerroksessa, 1 kpl/kerroksen alkava 60 m.
 2. Kodissani on alkusammutusvälineet ja olen harjoitellut niiden käyttöä.
 3. Tiedän, että savuiseen rappukäytävään ei saa mennä.
 4. Taloyhtiöni rappukäytävässä on palovaroitin vähintään joka toisessa kerroksessa ylimmästä kerroksesta alkaen.
 5. Liedessäni on liesiturvalaitteet.
 6. Kodissani ei ole viallisia sähkölaitteita.
 7. Kodissani on tukeva A-tikas / apuporras, jossa on suuret ja liukumattomat askelmat.
 8. Mattojen alla on liukuesteitä.
 9. Suihkuun on asennettu tukikahva.
 10. Keittiiössäni on putkiston ja astianpesukoneen alla vesivuotovahti.
 11. Astianpesukoneen ja jääkaapin alla on valuma-allas.
 12. Suljen vesihanat pesukoneista kun niitä ei käytetä.
 13. Säilytän omaisuuttani aina sisätiloissa kun se on mahdollista.
 14. Lukitsen polkupyöräni aina kaarilukolla kiinteään esineeseen.
 15. Kuka huolehtii palovaroittimen ja vesivuotovahtien paristonvaihdosta?
 16. Suljen päävesihanan kun poistun pidemmäksi aikaa asunnostanni.

Hyödyt vahingottomuudesta euroina ja palveluina. Mitä vähemmän vahinkoja sattuu, sitä vähemmän maksat vakuutusmaksuja.

Ota yhteyttä

Vakuutukset Ark. 8-20
03 3391 1200
Ajoneuvo- ja venekorvaukset Ark. 8-17
03 3391 1237
Koti- ja omaisuuskorvaukset Ark. 8-17
03 3391 1212
Henkilökorvaukset Ark. 8-17
03 3391 1238
TerveysHelppi 7-23
0206 1000
Hätäpalvelu 24 h
+35880004531