Anna tunti työtä nuorelle ottamalla käyttöön paperiton palvelu

LähiTapiola LokalTapiola

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu ja WorkPilots ovat solmineet yhteistyön, jonka tavoitteena on antaa nuorille tärkeitä ensimmäisiä työkokemuksia.

LähiTapiola Pääkaupunkiseudun asiakkailla on mahdollisuus olla mukana työllistämässä nuoria: ottamalla LähiTapiolan verkkopalvelussa käyttöön vakuutusasiakirjojen paperittoman palvelun, siirtyy samalla nuorelle tunti työtä, josta maksetaan 10 €/h. Muutamalla klikkauksella annat nuorelle arvokkaan ensimmäisen työkokemuksen.

Ota paperiton palvelu helposti käyttööön

1. Kirjaudu verkkopalveluun omilla pankkitunnuksillasi.

2. Avaa Omat tiedot -välilehti.

3. Paina ikkunan alareunasta Muuta tietoja -painiketta ja valitse paperiton palvelu käyttöön

4. Tunti palkallista työtä siirtyy WorkPilotsin ja kumppaneiden kautta nuorelle.

Kirjaudu sisään

Miksi paperiton palvelu?

Ottamalla verkkopalvelussa käyttöön paperittoman palvelun,

  • arkistoimme vakuutusasiakirjasi puolestasi
  • asiakirjasi ja laskut pysyvät tallessa ja järjestyksessä
  • teet ekoteon vähentämällä paperia
  • siirrämme yhden työtunnin WorkPilotsin kautta järjestöjen ja kumppanuusverkoston käytettäväksi työtehtävän luomiseksi nuorille

WorkPilots - keikkatyömahdollisuuksia nuorille

WorkPilots sopii LähiTapiola Pääkaupunkiseudun asiakkaiden lahjoittamien työtuntien käytöstä yhteistyössä mukana olevien järjestöjen ja muiden kumppaneiden kanssa. Järjestöt ja kumppanit avaavat työtehtävät nuorille WorkPilotsin palveluun, jonne nuorille alkaa kertyä palautetta työstä. Työkokemus auttaa saamaan jatkossa uusia työtehtäviä. Jokainen nuori saa käyttöönsä oman digitaalisen CV:n.

WorkPilots on suomalainen start-up, joka auttaa nuoria löytämään polkuja työelämään ja luomaan yrityksille uudenlaisia työn tekemisen malleja. WorkPilotsin tavoitteena on auttaa nuoria ja muita tukea tarvitsevia saamaan tarpeellista työkokemusta ja rakentamaan työelämän valmiuksiaan. Keikkatöillä voi näyttää osaamisensa, saada arvokasta palautetta ja kerryttää CV-merkintöjä. WorkPilots-palvelulla on Suomessa yli 18 000 käyttäjää. www.workpilots.fi