Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Aktivoi paperiton palvelu - annat samalla tunnin työtä nuorelle

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu ja WorkPilots ovat solmineet yhteistyön, jonka tavoitteena on antaa nuorille tärkeitä ensimmäisiä työkokemuksia.

LähiTapiola Pääkaupunkiseudun asiakkailla on mahdollisuus olla mukana työllistämässä nuoria: ottamalla LähiTapiolan verkkopalvelussa käyttöön vakuutusasiakirjojen paperittoman palvelun, siirrämme samalla nuorelle tunnin työtä, josta maksetaan nuorelle 10 €/h. Muutamalla klikkauksella annat nuorelle arvokkaan ensimmäisen työkokemuksen.

Ota paperiton palvelu helposti käyttööön

1. Kirjaudu tästä verkkopalveluun omilla pankkitunnuksillasi.

2. Avaa Omat tietosi -osio.

3. Valitse käyttöön paperiton palvelu.

4. LähiTapiola Pääkaupunkiseutu siirtää tunnin palkallista työtä nuorelle WorkPilotsin kautta.

Kirjaudu sisään

Miksi paperiton palvelu?

Ottamalla verkkopalvelussa käyttöön paperittoman palvelun,

  • teet valinnan ympäristön hyväksi vähentämällä paperin kulutusta ja tulostusta
  • asiakirjasi ja laskusi pysyvät tallessa ja turvassa
  • sujuvoitat arkeasi - asiakirjasi ja laskusi ovat järjestyksessä ja aina helposti saatavilla.
  • siirrämme yhden työtunnin WorkPilotsin kautta järjestöjen ja kumppanuusverkoston käytettäväksi työtehtävän luomiseksi nuorelle.

WorkPilots - keikkatyömahdollisuuksia nuorille

WorkPilots sopii LähiTapiola Pääkaupunkiseudun asiakkaiden lahjoittamien työtuntien käytöstä yhteistyössä mukana olevien järjestöjen ja muiden kumppaneiden kanssa. Järjestöt ja kumppanit avaavat työtehtävät nuorille WorkPilotsin palveluun, jonne nuorille alkaa kertyä palautetta työstä. Työkokemus auttaa saamaan jatkossa uusia työtehtäviä. Jokainen nuori saa käyttöönsä oman digitaalisen CV:n.

WorkPilots on suomalainen start-up, joka auttaa nuoria löytämään polkuja työelämään ja luomaan yrityksille uudenlaisia työn tekemisen malleja. WorkPilotsin tavoitteena on auttaa nuoria ja muita tukea tarvitsevia saamaan tarpeellista työkokemusta ja rakentamaan työelämän valmiuksiaan. Keikkatöillä voi näyttää osaamisensa, saada arvokasta palautetta ja kerryttää CV-merkintöjä. WorkPilots-palvelulla on Suomessa yli 18 000 käyttäjää. Lue lisää WorkPilotsin palvelusta.