Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Loimi-Häme

  • Hämeenlinna
  • Kaivokatu 1, Paasiaukio
  • 13100 HÄMEENLINNA
Puh.
03 5694 0100
ma-pe
12-16
30.11. alkaen toimisto auki toistaiseksi vain ajanvarauksella. lahitapiola.fi/ajanvaraus

Ajankohtaista

LähiTapiola Loimi-Hämeen 150-vuotinen historia taltioitui kirjaksi

Loimi-Hämeen menestyksen syy ei ole ollut huikea kasvuhakuisuus ja ylenpalttinen riskinotto. Pienempi yhtiö on pystynyt tarjoamaan henkilökohtaisempaa ja kodikkaampaa kohtelua asiakkailleen. Se on tuntenut perusteellisesti paikalliset olot ja pystynyt tekemään joustavia sekä kannattavia päätöksiä niiden pohjalta. Se on valistanut ja sitouttanut asiakkaitaan hyvään, turvalliseen elämään. Se sama heimohenki, joka oli vakuutusyhdistyksen käynnistävänä voimana, on kulkenut matkassa mukana meidän päiviimme asti, vaikka yhteiskunta ja elinkeinorakenne ovatkin muuttuneet moneen kertaan, toteaa historiikin kirjoittaja, viestinnän moniammattilainen Pasi Nuutinen.

Pääset lukemaan monivaiheisesta Loimi-Hämeen historiasta uutishuoneemme jutussa olevasta linkistä. Siirry uutishuoneelle.


Loimaan Helmen osakkeet nyt myynnissä

LähiTapiola Loimi-Hämeen rakennuttaman ensimmäisen kerrostalon laadukkaat ja avarat huoneistot ovat nyt myynnissä. Pohjapiirrokset, hinnat sekä tarkemmat tiedot kohteesta löydät osoitteesta loimaanhelmi.fi


Vakuutusmaksujen muutokset 2021

LähiTapiola pitää vakuutusmaksut vuonna 2021 pääsääntöisesti ennallaan, mutta joihinkin vakuutuksiin joudumme tekemään korotuksia lisääntyneen korvausmenon vuoksi. Keskimäärin korotus 3,8 % (sisältää tariffi- ja indeksikorotukset).

Muutokset astuvat voimaan vakuutuskauden vaihtuessa pääeräkuukausittain 1.1.2021 alkaen. Lisätietoja muutoksista saat LähiTapiola Loimi-Hämeen asiakaspalvelusta (puh. 03 5694 0100) sekä toimistoiltamme.


Olemme talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää

Monille tärkeintä elämässä on läheisten turvattu elämä. Kun tuntee olonsa turvatuksi, uskaltaa elää enemmän, täydemmin. Ja täyttä elämää eläessä onnellisuuskin on lähempänä. Me olemme asiakkaiden omistama elämänturvayhtiö. Se tarkoittaa, että olemme asiakkaidemme ja heidän läheistensä talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää.

Lue lisää


TerveysHelpistä saat nopeasti ja helposti vastauksia terveyshuoliisi - Lataa TerveysHelppi puhelimeesi

Etälääkäripalvelut ovat aina ulottuvillasi, kun terveydenhuollon ammattilaiset ovat chatin päässä joka päivä klo 7 - 23.

Kun puhelimessasi on TerveysHelppi applikaatio, etälääkäripalvelut ovat aina kätesi ulottuvilla. Lataa maksutta App Storesta tai Google Play Storesta. Siirry App Storeen tästä tai Google Play Storeen tästä.

Jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma:

  • Chattaa tai soita 0206 1000. Sairaanhoitajat ja lääkärit auttavat sinua joka päivä klo 7 - 23 (palveluntarjoaja Mehiläinen Oy).
  • Kerro, mikä sinua vaivaa. Saat saman tien ohjeet, kuinka toimia.
  • Palvelu on tarkoitettu terveys-, sairauskulu-, tapaturma- tai matkavakuutusasiakkaillemme.
  • Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasian vireille.

Muissa vakuutus- ja vahinkoasioissa palvelemme sinua LähiTapiolan toimistoilla, verkossa sekä puhelimessa.

Lue lisää TerveysHelpistä


Rekisteröi S-ryhmän asiakkuutesi nyt

Nyt saat Bonusta vakuutusmaksuistasi!

Bonus kertyy vakuutusmaksuista, jotka olet maksanut sen jälkeen, kun olet rekisteröinyt S-ryhmän asiakasomistajuutesi LähiTapiolaan.

Kuukauden 20. päivään mennessä maksetut vahinkovakuutusmaksut kerryttävät maksukuukauden bonusostokertymää. Kuukauden 20. päivän jälkeen maksetut vahinkovakuutusmaksut kerryttävät yleensä vasta seuraavan kuukauden bonusostokertymää.

Huolehdi vakuutusturvasi kuntoon ja ota maksuista jopa 5 % Bonukset!

Ota yhteyttä

Vakuutus- ja korvauspalvelut Ma-pe 8-18, la 9-15
03 5694 0100
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531