Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Loimi-Häme

Hyvä asiakkaamme,

Avaamme toimistomme jälleen maanantaina 10.8. Näet kunkin toimiston aukioloajat alla olevastasta valikosta. Saavuthan toimistolle vain terveenä ja noudatat turvallisuusvälejä.

Muistathan verkko- ja puhelinpalvelumme nopeaan asiointiin. Voit varata myös henkilökohtaisen tapaamisajan osoitteesta: https://www.lahitapiola.fi/henkilo/asiakaspalvelu/varaa-aika

Ajankohtaista

LähiTapiola Loimi-Häme 150 vuotta

Paikallisena toimijana olemme vahvistamassa paikallista elinkeinoelämää työllistäjänä, veronmaksajina sekä rakennuttajana. Yhteiskuntavastuu on myös yksi kantavista arvoistamme. Vuosien saatossa olemme tukeneet saattohoitoa, vähävaraisia lapsiperheitä sekä osallistuneet Koronan vastaiseen työhön.

Monenmoisia juhlavuoden tilaisuuksia ja tapahtumia suunnittelimme asiakkaillemme, toivottavasti pääsemme toteuttamaan niitä teille ensi vuonna.

Voit lukea lisää Loimi-Hämeen vaiheista uutishuoneeltamme.


Loimaan Helmen osakkeet nyt myynnissä

LähiTapiola Loimi-Hämeen rakennuttaman ensimmäisen kerrostalon laadukkaat ja avarat huoneistot ovat nyt myynnissä. Pohjapiirrokset, hinnat sekä tarkemmat tiedot kohteesta löydät osoitteesta loimaanhelmi.fi


Vakuutusmaksujen muutokset 2020

LähiTapiola pitää vakuutusmaksut vuonna 2020 pääsääntöisesti ennallaan, mutta joihinkin vakuutuksiin joudumme tekemään korotuksia lisääntyneen korvausmenon vuoksi. Keskimäärin korotus 2,5 % (sisältää tariffi- ja indeksikorotukset).

Muutokset astuvat voimaan vakuutuskauden vaihtuessa pääeräkuukausittain 1.1.2020 alkaen. Lisätietoja muutoksista saat LähiTapiola Loimi-Hämeen asiakaspalvelusta (puh. 03 5694 0100) sekä toimistoiltamme.


Olemme talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää

Monille tärkeintä elämässä on läheisten turvattu elämä. Kun tuntee olonsa turvatuksi, uskaltaa elää enemmän, täydemmin. Ja täyttä elämää eläessä onnellisuuskin on lähempänä. Me olemme asiakkaiden omistama elämänturvayhtiö. Se tarkoittaa, että olemme asiakkaidemme ja heidän läheistensä talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää.

Lue lisää


TerveysHelpistä saat nopeasti ja helposti vastauksia terveyshuoliisi - Lataa TerveysHelppi puhelimeesi

Etälääkäripalvelut ovat aina ulottuvillasi, kun terveydenhuollon ammattilaiset ovat chatin päässä joka päivä klo 7 - 23.

Kun puhelimessasi on TerveysHelppi applikaatio, etälääkäripalvelut ovat aina kätesi ulottuvilla. Lataa maksutta App Storesta tai Google Play Storesta

Jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma:

  • Chattaa tai soita 0206 1000. Sairaanhoitajat ja lääkärit auttavat sinua joka päivä klo 7 - 23 (palveluntarjoaja Mehiläinen Oy).
  • Kerro, mikä sinua vaivaa. Saat saman tien ohjeet, kuinka toimia.
  • Palvelu on tarkoitettu terveys-, sairauskulu-, tapaturma- tai matkavakuutusasiakkaillemme.
  • Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasian vireille.

Muissa vakuutus- ja vahinkoasioissa palvelemme sinua LähiTapiolan toimistoilla, verkossa sekä puhelimessa.

Lue lisää TerveysHelpistä


Rekisteröi S-ryhmän asiakkuutesi nyt

Nyt saat Bonusta vakuutusmaksuistasi!

Bonus kertyy vakuutusmaksuista, jotka olet maksanut sen jälkeen, kun olet rekisteröinyt S-ryhmän asiakasomistajuutesi LähiTapiolaan.

Kuukauden 20. päivään mennessä maksetut vahinkovakuutusmaksut kerryttävät maksukuukauden bonusostokertymää. Kuukauden 20. päivän jälkeen maksetut vahinkovakuutusmaksut kerryttävät yleensä vasta seuraavan kuukauden bonusostokertymää.

Huolehdi vakuutusturvasi kuntoon ja ota maksuista jopa 5 % Bonukset!

Ota yhteyttä

Vakuutus- ja korvauspalvelut Ma-pe 8-18, la 9-15
03 5694 0100
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531