Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Loimi-Häme

Tervetuloa oman alueyhtiösi sivulle. LähiTapiola Loimi-Häme on paikallinen ja asiakkaiden omistama Elämänturvayhtiö, jonka juuret ulottuvat yli 150 vuoden taakse. Olemme yksi LähiTapiola-ryhmän yhdeksästätoista itsenäisestä alueyhtiöstä. Meillä on noin 67 000 henkilö-, maatila-, yritys- ja yhteisöasiakasta, joille henkilökohtaista ja paikallista palvelua tarjoaa yli 80 finanssialan asiantuntijaa 10 toimistollamme, verkossa ja puhelimitse.

Ajankohtaista

Lähellä - Taidetta LähiTapiolan kokoelmista

Näyttely on nähtävissä Loimaan Taidetalolla, osoitteessa Rantatie 2. Näyttely on esillä 16.11.2022-4.2.2023, ke-la 11-17. Avoinna myös sopimuksesta. Taidetalolla on joulutauko 23.12.-3.1.2023.

LähiTapiolan kokoelmasta näyttelyssä nähdään lähes 30 teoksen kokonaisuus. Nähtävillä on teoksia mm. Albert Edelfeltiltä, Akseli Gallén-Kallelalta, Pekka Haloselta, Eero Järnefeltiltä, Yrjö Ollilalta, Santeri Salokiveltä, Sigrid Schaumanilta, Helene Schjerfbeckiltä, Wilho Sjöströmiltä, Venny Soldan-Brofeldtilta ja Ellen Thesleffiltä. Näyttelyn teokset ajoittuvat 1880- ja 1950-lukujen välille. Suurin osa teoksista on maalauksia, mutta mukana on myös joitakin piirroksia.

Näyttelykokonaisuus esittelee sekä luonto- että kaupunkinäkymiä viime vuosisadan alkupuolelta. Valtaosa maisemista on kotimaisia, mutta mukana on näkymiä myös Ranskasta, Englannista ja Italiasta. 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa lukuisat suomalaiset taiteilijat täydensivät taideopintojaan ulkomailla. Nämä matkat toivat tuoreita vaikutteita taiteilijoiden työskentelyyn sekä kiehtovia, vieraita maisemia kotimaisen taideyleisön nähtäville.

Mukana on myös harvoin esillä olevia maisemamaalauksia taidegraafikkona tunnetulta Helmi Bieseltä sekä kuvittajana tunnetulta Martta Wendeliniltä. Näyttelyssä nähdään myös hienoja henkilötutkielmia mestarillisena lapsikuvaajana tunnetulta Venny Soldan-Brofeldtilta sekä perhepiiriään taidokkaasti ja sielukkaasti ikuistaneelta Pekka Haloselta. Lisäksi esillä on kasvi- ja interiööritutkielmia mm. Ellen Thesleffiltä ja Helene Schjerfbeckiltä.

Tiedustelut:

Antikainen Monika, kulttuurisihteeri
+358 50 470 8767
monika.antikainen@loimaa.fi


Tulityökurssit 2023

Kurssin omavastuuosuus on 60 € (sis. alv.) sisältäen koulutuksen, tulityökortin sekä lounaan ja iltapäiväkahvin. Muilta kuin LähiTapiola Loimi-Hämeen asiakkailta veloitamme kurssista 120e (sis. alv.)

Kurssin omavastuuosuus tulee olla maksettu ennen kursille osallistumista. Maksutiedot saat ilmouttautumisen jälkeen vahvistusviestissä. Kurssin todistus, tulityökortti on voimassa 5 vuotta suorittamisajan jälkeen.

Kurssipaikat ja ajankohdat

Turenki, Pelto-Paturi Oy
Ke 9.11.2022 klo 9-17 (8.30 aamukahvi)
Viljetynvuorentie 110, 14200 Turenki

Lempäälä, Vaihmalan hovi
Ke 18.1.2023 klo 9-17 (8.30 aamukahvi)
Vaihmalantie 144, 37500 Lempäälä
Ilmoittautumislinkki

Loimaa, Suomen maatalousmuseo Sarka
8.3.2023 klo 9 - 17 (8.30 aamukahvi)
Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa
Ilmoittautumislinkki

Kurssin ohjelma

8:30 aamukahvi
9:00 tulityöt turvallisesti
10:00 vastuut ja velvollisuudet
11:00 tulityöriskit eri toimintaympäristöissä
12:00 lounas
13:00 turvatoimet eri toimintaympäristöissä
14:00 suojaus ja toiminta onnettomuustilanteissa
15:00 kahvitauko
15:15 alkusammutusharjoitus
16:00 koe, kysymysten käsittely ja kurssin päättäminen
17:00 kotiin

Tavoitteet

- tietää, mitä vaaroja tulitöihin liittyy
- tietää, miten pitää toimia estääkseen vahingot ja tapaturmat
- ymmärtää omanvastuunsa
- ymmärtää ennakkosuunnittelun ja tulityöluvan merkityksen
- osaa toteuttaa tulityön turvallisesti ja osaa toimia oikein, jos onnettomuus kuitenkin tapahtuu


Loimaan Helmen osakkeet nyt myynnissä

LähiTapiola Loimi-Hämeen rakennuttaman kerrostalon laadukkaat ja avarat huoneistot ovat nyt myynnissä. Kiinteistö sijaitsee osoitteessa Heimonlinnankatu 18.

Taloyhtiön yhteisistä tiloista kellarikerroksesta löytyy pesutupa, kuivaushuone, irtaimistovarastot ja ulkoiluvälinevarasto. Autoille on vuokrattavissa katospaikka tai tolppapaikka. Sähköautojen latauspistekin löytyy.

Lisätietoja Loimaan SP-koti, Virpi Vuolanne, 045 159 9160, virpi.vuolanne@spkoti.fi Lue lisää sp-koti.fi


Olemme talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää

Monille tärkeintä elämässä on läheisten turvattu elämä. Kun tuntee olonsa turvatuksi, uskaltaa elää enemmän, täydemmin. Ja täyttä elämää eläessä onnellisuuskin on lähempänä. Me olemme asiakkaiden omistama elämänturvayhtiö. Se tarkoittaa, että olemme asiakkaidemme ja heidän läheistensä talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää.

Lue lisää elämänturvasta.


TerveysHelpistä saat nopeasti ja helposti vastauksia terveyshuoliisi - Lataa TerveysHelppi puhelimeesi

Etälääkäripalvelut ovat aina ulottuvillasi, kun terveydenhuollon ammattilaiset ovat chatin päässä joka päivä klo 7 - 23.

Kun puhelimessasi on TerveysHelppi applikaatio, etälääkäripalvelut ovat aina kätesi ulottuvilla. Lataa maksutta App Storesta tai Google Play Storesta. Siirry App Storeen tästä tai siirry Google Play Storeen tästä.

Jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma:

  • Chattaa applikaatiossa, jossa sairaanhoitajat ja lääkärit auttavat sinua joka päivä klo 7 - 23 (palveluntarjoaja Mehiläinen Oy).
  • Kerro, mikä sinua vaivaa. Saat saman tien ohjeet, kuinka toimia.
  • Palvelu on tarkoitettu terveys-, sairauskulu-, tapaturma- tai matkavakuutusasiakkaillemme.
  • Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasian vireille.

Muissa vakuutus- ja vahinkoasioissa palvelemme sinua LähiTapiolan toimistoilla, verkossa sekä puhelimessa.

Lue lisää TerveysHelpistä


Rekisteröi S-ryhmän asiakkuutesi nyt

Nyt saat Bonusta vakuutusmaksuistasi!

Bonus kertyy vakuutusmaksuista, jotka olet maksanut sen jälkeen, kun olet rekisteröinyt S-ryhmän asiakasomistajuutesi LähiTapiolaan.

Kuukauden 20. päivään mennessä maksetut vahinkovakuutusmaksut kerryttävät maksukuukauden bonusostokertymää. Kuukauden 20. päivän jälkeen maksetut vahinkovakuutusmaksut kerryttävät yleensä vasta seuraavan kuukauden bonusostokertymää.

Huolehdi vakuutusturvasi kuntoon ja ota maksuista jopa 5 % Bonukset!

Ota yhteyttä

Vakuutukset ma-pe 8-17, la 9-15
03 5694 0100
Korvaukset ma-pe 8-17
03 5694 0100
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531