Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Lappi

 • Tornio
 • Länsiranta 7
 • 95400 TORNIO
Puh.
016 554 3600
ti-to
12-16
Muina aikoina palvelemme ajanvarauksella.

Ajankohtaista

TerveysHelpistä saat nopeasti ja helposti vastauksia terveyshuoliisi - Lataa TerveysHelppi puhelimeesi

Etälääkäripalvelut ovat aina ulottuvillasi, kun terveydenhuollon ammattilaiset ovat chatin päässä joka päivä klo 7 - 23.

Kun puhelimessasi on TerveysHelppi applikaatio, etälääkäripalvelut ovat aina kätesi ulottuvilla. Lataa maksutta App Storesta tai Google Play Storesta. Siirry App Storeen tästä tai siirry Google Play Storeen tästä.

Jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma:

 • Chattaa applikaatiossa, jossa sairaanhoitajat ja lääkärit auttavat sinua joka päivä klo 7 - 23 (palveluntarjoaja Mehiläinen Oy).
 • Kerro, mikä sinua vaivaa. Saat saman tien ohjeet, kuinka toimia.
 • Palvelu on tarkoitettu terveys-, sairauskulu-, tapaturma- tai matkavakuutusasiakkaillemme.
 • Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasian vireille.

Muissa vakuutus- ja vahinkoasioissa palvelemme sinua LähiTapiolan toimistoilla, verkossa sekä puhelimessa.

Lue lisää TerveysHelpistä


Kun keskität, sinulla on varaa valita

Palkitsemme sinua sen mukaan, kuinka laajasti keskität asiointisi LähiTapiolaan. Perustana on LähiTapiolan palveluvalikoima, joka on jaettu neljään osa-alueeseen: Koti, Terveys, Ajoneuvot ja Tulevaisuuden turva.

Kun sinulla on yksi voimassaoleva sopimus LähiTapiolassa, olet etutasolla 1. Kun sinulla on tuotteita palveluvalikoiman

 • kahdelta osa-alueelta, olet etutasolla 2 ja Omaetusi on 8%.
 • kolmelta osa-alueelta, olet etutasolla 3 ja Omaetusi on 13%.
 • neljältä osa-alueelta, olet etutasolla 4 ja Omaetusi on 17%.

LähiTapiolassa saat Omaetu-keskittämisalennuksen lisäksi useimpien vakuutusten maksuista S-ryhmän bonusta.

Pyydä tarjous


Auta kehittämään palveluitamme

LähiTapiola Lappi toteuttaa yhdessä Lapin ammattikorkeakouluopiskelija Janne Niemelän kanssa opinnäytetyötutkimuksen, jolla tutkitaan vastaajien odotuksia vakuutusyhtiön verkko- ja chat-palveluihin liittyen sekä etsitään vastausten perusteella kehittämiskohteita LähiTapiolan vastaavista palveluista.

Jokainen vastaus on meille arvokas ja olemme kiitollisia, mikäli annat aikaasi lyhyelle kyselylle.

Vastaamiseen kuluu aikaa noin viisi minuuttia.

Kysely on tarkoitettu Lapissa asuville täysi-ikäisille henkilöille ja vastaaminen tapahtuu täysin anonyymisti. Palautekysely poistetaan Webropol-järjestelmästä viimeistään kahden (2) kuukauden kuluttua palautteen keräämisestä.

Vastausaikaa on 25.10.2023 saakka. Pääset vastaamaan kyselyyn osoitteessa link.webropol.com/s/lahitapiolalappi.


Hole in one -turva

Hole in one -turvassa ei ole omavastuuta ja se on voimassa kaikkialla maailmassa ja kaikilla pelikierroksilla, myös virallisten kilpailujen ulkopuolella.

Vakuutus korvaa onnistuneen holarin tai albatrossin tehneelle pelaajalle juomatarjoilukustannukset 800 euroon saakka. Edellytyksenä on, että juoma tarjotaan pelipäivänä sen klubin / seuran ravintolassa, jonka kentällä holari tai albatrossi tehtiin. Vakuutettuja ovat vakuutuksenottaja ja hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet.

Turva lisätään maksuttomana etuna kotivakuutukseen ja sen myöntää LähiTapiola Lappi. Ota etu käyttöön lähettämällä meille viesti otsikolla "Hole in one". Jos et ole vielä asiakkaamme, hoidamme vakuutusasiasi kuntoon samalla yhteydenotolla.

Toimintaohjeet, kun hole in one tai albatrossi osuu kohdalle:

 • Säästä tarjoilusta saatu kuitti.
 • Tee ilmoitus korvauksen saamiseksi soittamalla palvelunumeroomme 016 554 3600.
 • Kerro: nimi, osoite, syntymäaika, tapahtumapaikka ja -aika, väylän numero, maila jolla holari tehtiin, merkitsijän nimi ja pankkiyhteystiedot.

Ajanvarauskampanjan arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt: LähiTapiola Lappi Keskinäinen Vakuutusyhtiö ja LähiTapiola Pohjoinen Keskinäinen Vakuutusyhtiö järjestävät arvonnan, jossa arvotaan 500 € S-ryhmän lahjakortti. Arvontaan osallistuvat Arinan omistaja-asiakkaille lähetetyn LähiTapiolan uutiskirjeen kautta LähiTapiola Lappiin tai LähiTapiola Pohjoiseen ajanvarauksen ajalla 22.11.-30.11.2023 tehneet henkilöt.

1. Arvonnan järjestäjä: LähiTapiola Lappi Keskinäinen Vakuutusyhtiö, Rovakatu 27, 96200 Rovaniemi ja LähiTapiola Pohjoinen Keskinäinen Vakuutusyhtiö, Kirkkokatu 9, 90100 Oulu.

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä:
Arvonta alkaa 22.11. ja arvonta suoritetaan 8.12.2023 klo 12. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä. Mikäli arvonnan järjestäjä ei tavoita voittajaa 14 päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen. 

3. Arvontaan osallistuminen:
Arvontaan voi osallistua Arinan omistaja-asiakkaille lähetetyn LähiTapiolan uutiskirjeen kautta sähköisen ajanvarauksen tehneet asiakkaat. Osallistuminen ei edellytä sopimuksen solmimista. Arvontaan voi osallistua vain kerran.      

4. Palkinnot:
Arvontaan osallistujien kesken arvotaan 1 kpl S-ryhmän 500 € lahjakortti.

5. Arvonnan järjestäjän vastuu:
Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua 
osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu 
osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Järjestäjä vastaa arvonnan palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. 

6. Henkilötietojen käsittely: Jotta arvonta voidaan toteuttaa, LähiTapiola Lappi Keskinäinen Vakuutusyhtiö ja LähiTapiola Pohjoinen Keskinäinen Vakuutusyhtiö tallettaa arvontaan osallistuneista henkilöistä seuraavat tiedot: nimi, postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tiedot poistetaan välittömästi arvonnan suorittamisen jälkeen. Osallistujien henkilötietoja käsitellään Henkilötietolain säännösten mukaisesti.

Ota yhteyttä

Vakuutukset ma-pe 8-17, la 9-15
016 554 3600
Korvaukset ma-pe 8-16*
016 554 3600
Terveyshelppi klo. 7-23
0206 1000
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531
Säästöt ja sijoitukset Ark. 9-17
09 453 8500
Lakisääteiset työeläkkeet
Varaa aika