Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Keski-Suomi

  • Kangasniemi
  • Asematie 1
  • 51200 KANGASNIEMI
Puh.
014 574 3000
ke
10-16
Toimisto on avoinna muina aikoina ajanvarauksella.

Ajankohtaista

Muutoksia toimistopalveluissa 17.2. alkaen

Keljosta tutut elämänturvaajamme palvelevat jatkossa muilla toimistoillamme sekä tietysti myös puhelimessa ja verkossa.

Mikäli haluat asioida edelleen asiakaspalvelupisteessä, palvelemme sinua Jyväskylän alueella Seppälässä sekä pääkonttorillamme Reimarissa.

Muistathan myös, että verkossa voit hoitaa vakuutusasioita kätevästi juuri silloin kuin itsellesi sopii. Myös verkkoviesteihin vastaavat paikalliset omat elämänturvaajamme.

Kirjaudu verkkopalveluun


Uudella asiakasedulla alennusta henkivakuutuksesta

Onko joku riippuvainen toimeentulostasi? Oletko koskaan ajatellut, miten läheisesi selviäisivät taloudellisesti, jos sinulle tapahtuisi jotain?

Sosiaaliturva kattaa vain minimitoimeentulon ja tämän vuoksi on tärkeää varmistaa, että sinä ja läheisesi pärjäätte myös, jos jotain sattuu. Henkivakuuttaminen ei ole vain turvaa kuoleman varalle vaan sillä saat turvaa myös työkyvyttömyyden ja vakavan sairastumisen varalle. Voit ottaa henkivakuutuksen itsesi tai lähimmäistesi turvaksi. Se auttaa sinua, jos et pysty enää töihin. Se auttaa läheisiäsi selviämään taloudellisesti, jos sinua ei enää ole.

Lue lisää henkivakuuttamisesta.


LähiTapiola Keski-Suomen stipendihaku

Stipendin hakeminen

Hakija voi olla seura tai voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys. Stipendiä ei myönnetä seuran yksittäiselle jäsenelle tai yksityiselle henkilölle. Hakijan toimipaikan tulee sijaita LähiTapiola Keski-Suomen toimialueella. Stipendiä voi hakea pienempiin ja isompiin kohteisiin. Stipendin suuruus voi vaihdella 100- 850 euron välillä. Hakemukselta ei edellytetä vastavuoroisuutta.

Hakuaika

Otamme hakemuksia vastaan ympäri vuoden!

Hakeminen

Stipendiä voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemukset voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen:

markkinointi.keski-suomi@lahitapiola.fi

Päätös

Käsittelemme hakemukset kaksi kertaa vuodessa eli toukokuussa ja marraskuussa. Toukokuun käsittelyssä ovat 8.5. mennessä tulleet hakemukset ja marraskuun käsittelyssä ovat 8.11. mennessä tulleet hakemukset. LähiTapiola Keski-Suomi toimittaa päätöksen stipendistä heti, kun hakemus on käsitelty.

Ota yhteyttä

Vakuutukset ark. 8-17, la 9-15
014 574 3000
Henkilö- ja ajoneuvokorvaukset ark. 8-17
014 574 3000
Koti-, ajoneuvo- ja matkahätäpalvelu 24 h / vrk
+358 8000 4531