Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Keski-Suomi

Tervetuloa oman alueyhtiösi sivuille! LähiTapiola Keski-Suomi palvelee henkilökohtaisesti ja paikallisesti, lähellä sinua. Tule toimistollemme tai varaa aika tapaamiseen, soita puhelinpalveluumme tai asioi helposti verkkopalvelussa.

Ajankohtaista

Uudella asiakasedulla alennusta henkivakuutuksesta

Onko joku riippuvainen toimeentulostasi? Oletko koskaan ajatellut, miten läheisesi selviäisivät taloudellisesti, jos sinulle tapahtuisi jotain?

Sosiaaliturva kattaa vain minimitoimeentulon ja tämän vuoksi on tärkeää varmistaa, että sinä ja läheisesi pärjäätte myös, jos jotain sattuu. Henkivakuuttaminen ei ole vain turvaa kuoleman varalle vaan sillä saat turvaa myös työkyvyttömyyden ja vakavan sairastumisen varalle. Voit ottaa henkivakuutuksen itsesi tai lähimmäistesi turvaksi. Se auttaa sinua, jos et pysty enää töihin. Se auttaa läheisiäsi selviämään taloudellisesti, jos sinua ei enää ole.

Lue lisää henkivakuuttamisesta.


LähiTapiola Keski-Suomen stipendihaku

Stipendin hakeminen

Hakija voi olla seura tai voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys. Stipendiä ei myönnetä seuran yksittäiselle jäsenelle tai yksityiselle henkilölle. Hakijan toimipaikan tulee sijaita LähiTapiola Keski-Suomen toimialueella. Stipendiä voi hakea pienempiin ja isompiin kohteisiin. Stipendin suuruus voi vaihdella 100- 850 euron välillä. Hakemukselta ei edellytetä vastavuoroisuutta.

Hakuaika

Otamme hakemuksia vastaan ympäri vuoden!

Hakeminen

Stipendiä voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemukset voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen:

markkinointi.keski-suomi@lahitapiola.fi

Päätös

Käsittelemme hakemukset kaksi kertaa vuodessa eli toukokuussa ja marraskuussa. Toukokuun käsittelyssä ovat 8.5. mennessä tulleet hakemukset ja marraskuun käsittelyssä ovat 8.11. mennessä tulleet hakemukset. LähiTapiola Keski-Suomi toimittaa päätöksen stipendistä heti, kun hakemus on käsitelty.


LähiTapiola Keski-Suomen omistaja-asiakkaiden sammutintarkastusetu 2023

Yhteistyökumppanimme tekevät tarkastuksia Jyväskylässä, Saarijärvellä, Äänekoskella ja Kivijärvellä sekä sopimuksesta myös muilla paikkakunnilla. Voit viedä kaikki taloudestasi tai yrityksestäsi löytyvät sammuttimet kerralla tarkastettavaksi.

Lisätietoa sammutintarkastuskumppaneista sekä kupongin edun hyödyntämiseen saat tästä linkistä.


Hole in One -turva on maksuton omistaja-asiakasetumme!

Hole in One -turvassa ei ole omavastuuta ja se on voimassa yhteistyökumppaneidemme Jyväs-Golfin (Jyväskylä) sekä Laukaan Peurunkagolfin kentillä kaikilla pelikierroksilla, myös virallisten kilpailujen ulkopuolella. Vakuutuksesta korvataan vakuutetun lyömästä Hole in One -lyönnistä aiheutuvat kohtuulliset juomakustannukset klubiravintolassa sinä päivänä kun Hole in One on tehty.

Lue lisää edusta tästä linkistä.

Ota yhteyttä

Vakuutukset ark. 8-17, la 9-15
014 574 3000
Henkilö- ja ajoneuvokorvaukset ark. 8-17
014 574 3000
Koti-, ajoneuvo- ja matkahätäpalvelu 24 h / vrk
+358 8000 4531