Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Keski-Suomi

Tervetuloa oman alueyhtiösi sivuille! LähiTapiola Keski-Suomi palvelee henkilökohtaisesti ja paikallisesti, lähellä sinua. Tule toimistollemme tai varaa aika tapaamiseen, soita puhelinpalveluumme tai asioi helposti verkkopalvelussa.

Ajankohtaista

Tervetuloa Avoimet ovet -tapahtumaan pääkonttorillemme Reimariin 12.-23.9.2022!

Jaamme tapahtumaviikoilla heijastimia ja pelastusämpäreitä sekä voit halutessasi osallistua myös upean Polar Ignite 2 -urheilukellon arvontaan. Pääset myös kurkistamaan eri puolelle toimistoamme (mm. työskentelypuolelle, neuvottelutiloihin ja kuntosalille).

Hyvinvointivalmentajamme Elias Huhtinen on paikalla perjantaina 16.9. sekä 23.9. klo 12-15 välisenä aikana. Voit tulla keskustelemaan Eliaksen kanssa hyvinvointiin liittyvistä asioista ja samalla vaikka testata oman tuloksesi puristusvoimamittauksessa!

Nähdään Reimarissa, lämpimästi tervetuloa! Ovet avoinna arkisin klo 10–16.

Vapaudenkatu 47, 3 krs.
40100 Jyväskylä

(käynti sisälle Vapaudenkadun bussipysäkkialueen edustalta).

Mikäli et pääse mukaan tapahtumaviikoille, muistathan että pääkonttorimme palvelee sinua normaalisti aina arkipäivisin klo 10–16 kaikissa elämänturvaan liittyvissä asioissa.


Arvonnan säännöt Polar Ignite 2

1. Arvonnan järjestäjä: LähiTapiola Keski-Suomi Keskinäinen vakuutusyhtiö, 40100 Jyväskylä, y-tunnus: 0208463-1.

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä: Arvontaan voi osallistua Reimarin Avoimet ovet -tapahtuman aikana 12.09.-23.09.2022.

3. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistuvat kaikki 23.09.2022 mennessä:
• LähiTapiola Keski-Suomen Reimarin toimiston arvontalaatikkoon lomakkeen jättäneet.
LähiTapiolan henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen
Palkinto arvotaan puolueettoman henkilön läsnäollessa 26.09.2022. LähiTapiola Keski-Suomi vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse ja hänen nimensä julkistetaan LähiTapiolan internetsivuilla ja somekanavilla.
Mikäli voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen.

5. Palkinto: Polar Ignite 2 -urheilukello (arvo 159 euroa).

6. Arvonnan järjestäjän vastuu: Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon sekä palkinnon luovuttamiseen. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Järjestäjä
pidättää oikeuden näiden sääntöjen muutoksiin.

7. Arvonnan julkisuus: Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi osoitteessa lahitapiola.fi ja somekanavillaan.

8. Henkilötietojen käsittely: Järjestäjä käsittelee arvonnan toteuttamiseksi siihen osallistuneiden seuraavia henkilötietoja: nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Osallistujien henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Edellä mainitut arvontaa varten kerätyt henkilötiedot poistetaan välittömästi arvonnan suorittamisen ja palkinnon toimittamisen jälkeen.


Liity mukaan sähköpostilistalle, niin kuulet ensimmäisenä juhlavuotemme tapahtumista!

150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi LähiTapiola Keski-Suomi järjestää tänä vuonna erilaisia asiakastapahtumia ja elämänturvaajat ovat mukana tapahtumissa.

Tiedotamme kaikista asiakaseduista ja -tapahtumista ensimmäisenä sähköpostitse omistaja-asiakkaillemme, joten olethan antanut meille luvan lähettää sinulle sähköpostitse asiakaskirjeitä?

Saat lisättyä itsesi sähköpostilistalle kätevästi verkkopalvelumme kautta: kirjaudu verkkopalveluun


Lahjoitamme heijastinliivejä Keski-Suomen alueelle!

Elämänturvaa liikenteessä!

Syksyn hämärät aamut ja pimenevät illat ovat pian täällä. Haluamme olla mukana turvaamassa pienten kulkijoiden matkaa lahjoittamalla toimialueemme päiväkoteihin, kouluihin, kerhoihin ja seuroihin heijastinliivejä.

Perinteinen heijastinliivikampanja järjestetään joka syksy ja 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi lahjoitamme tänä syksynä yhteensä 1500 heijastinliiviä eri puolille Keski-Suomea.

Pyrimme lahjoittamaan heijastinliivejä sellaisiin kohteisiin, joissa liiveistä on eniten pulaa. Sen vuoksi järjestämme vuosittain kyselyn, johon voi ehdottaa sopivaa lahjoituskohdetta.

Syksyn lahjoituskysely päättyi 31.8.2022. Olemme valittujen lahjoituskohteiden ehdottajiin yhteydessä ja tiedotamme lahjoituksista somekanavillamme syksyn aikana.

Turvallista syksyä kaikille!


LähiTapiola Keski-Suomen stipendihaku on käynnissä!

Stipendin hakeminen

Hakija voi olla seura tai voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys. Stipendiä ei myönnetä seuran yksittäiselle jäsenelle tai yksityiselle henkilölle. Hakijan toimipaikan tulee sijaita LähiTapiola Keski-Suomen toimialueella. Stipendiä voi hakea pienempiin ja isompiin kohteisiin. Stipendin suuruus voi vaihdella 100- 850 euron välillä. Hakemukselta ei edellytetä vastavuoroisuutta.

Hakuaika

Otamme hakemuksia vastaan ympäri vuoden!

Hakeminen

Stipendiä voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemukset voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen:

markkinointi.keski-suomi@lahitapiola.fi

Päätös

Käsittelemme hakemukset kaksi kertaa vuodessa eli toukokuussa ja marraskuussa. Toukokuun käsittelyssä ovat 8.5. mennessä tulleet hakemukset ja marraskuun käsittelyssä ovat 8.11. mennessä tulleet hakemukset. LähiTapiola Keski-Suomi toimittaa päätöksen stipendistä heti, kun hakemus on käsitelty.


Hole in one -turva kotivakuutusasiakkaille

Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme Hole in One -turvan osana kotivakuutusta. Vakuutettuja ovat vakuutuksenottaja ja hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet.

Hole in One -turvassa ei ole omavastuuta ja se on voimassa yhteistyökumppanimme Laukaan Peurunkagolfin kentällä, kaikilla pelikierroksilla, myös virallisten kilpailujen ulkopuolella. Vakuutuksesta korvataan vakuutetun lyömästä Hole-In-One lyönnistä aiheutuvat kohtuulliset juomakustannukset klubiravintolassa sinä päivänä kun Hole in One on tehty.

Lyönnille on oltava todistaja. Vakuutus ei kata Hole-In-One lyöntejä, jotka ovat syntyneet yksin pelatuilla kierroksilla.

Toimintaohjeet pelaajalle, sinä päivänä kun Hole in one on tehty:

  • Kerro Laukaan Peurunkagolfin ravintolassa, että olet LähiTapiola Keski-Suomen asiakas.
  • Täytä ravintolasta saamasi lomake ja anna se allekirjoitettuna henkilökunnalle.
  • Juomatarjoilukustannukset korvataan 800 euroon saakka sinä päivänä, kun Hole in one on tehty.
  • Ravintola laskuttaa suoraan kustannuksista LähiTapiola Keski-Suomea.

LähiTapiola Keski-Suomella on oikeus julkistaa holarin tehneen tiedot sivustollaan.

Enimmäiskorvausmäärä 800 €. Omavastuu 0 €.

Tämä etu on voimassa 31.12.2022 saakka.


Uudella asiakasedulla alennusta henkivakuutuksesta

Onko joku riippuvainen toimeentulostasi? Oletko koskaan ajatellut, miten läheisesi selviäisivät taloudellisesti, jos sinulle tapahtuisi jotain?

Sosiaaliturva kattaa vain minimitoimeentulon ja tämän vuoksi on tärkeää varmistaa, että sinä ja läheisesi pärjäätte myös, jos jotain sattuu. Henkivakuuttaminen ei ole vain turvaa kuoleman varalle vaan sillä saat turvaa myös työkyvyttömyyden ja vakavan sairastumisen varalle. Voit ottaa henkivakuutuksen itsesi tai lähimmäistesi turvaksi. Se auttaa sinua, jos et pysty enää töihin. Se auttaa läheisiäsi selviämään taloudellisesti, jos sinua ei enää ole.

Lue lisää henkivakuuttamisesta.


TerveysHelpistä saat nopeasti ja helposti vastauksia terveyshuoliisi - Lataa TerveysHelppi puhelimeesi

Etälääkäripalvelut ovat aina ulottuvillasi, kun terveydenhuollon ammattilaiset ovat chatin päässä joka päivä klo 7 - 23.

Kun puhelimessasi on TerveysHelppi applikaatio, etälääkäripalvelut ovat aina kätesi ulottuvilla. Lataa maksutta App Storesta tai Google Play Storesta. Siirry App Storeen tästä tai siirry Google Play Storeen tästä.

Jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma:

  • Chattaa tai soita 0206 1000. Sairaanhoitajat ja lääkärit auttavat sinua joka päivä klo 7 - 23 (palveluntarjoaja Mehiläinen Oy).
  • Kerro, mikä sinua vaivaa. Saat saman tien ohjeet, kuinka toimia.
  • Palvelu on tarkoitettu terveys-, sairauskulu-, tapaturma- tai matkavakuutusasiakkaillemme.
  • Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasian vireille.

Muissa vakuutus- ja vahinkoasioissa palvelemme sinua LähiTapiolan toimistoilla, verkossa sekä puhelimessa.

Lue lisää TerveysHelpistä

Ota yhteyttä

Vakuutukset ark. 8-17, la 9-15
014 574 3000
Henkilö- ja ajoneuvokorvaukset ark. 8-17
014 574 3000
Koti-, ajoneuvo- ja matkahätäpalvelu 24 h / vrk
+358 8000 4531