Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Kainuu-Koillismaa

  • Suomussalmi
  • Keskuskatu 24-26
  • 89600 SUOMUSSALMI
Puh.
08 814 2300
ma-pe
9-12
Palvelemme ma-pe klo 9-12, muina aikoina ajanvarauksella. Ajan voit varata lahitapiola.fi/ajanvaraus tai numerosta 08 814 2300.

Ajankohtaista

Osta tapaturmavakuutus ja voita liput Huuhkajien peliin!

Osta tapaturmavakuutus ajalla 17.5.-7.6.2023 ja voita liput Huuhkajien peliin!

Lue lisää

Joko olet kokeillut verkkotapaamista?

Verkkotapaaminen säästää aika ja vaivaa, kun tapaat asiantuntijamme juuri siellä, missä itse haluat.

Lue lisää

Osta tapaturmavakuutus ja voita liput Huuhkajien peliin!

Osta tapaturmavakuutus ja voita liput Huuhkajien peliin!

Lippuarvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä  

LähiTapiola Kainuu-Koillismaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö ("Järjestäjä") Kauppakatu 16
87100 KAJAANI
Y-tunnus:0210339-6


2. Arvonnan voimassaolo ja osallistuminen  

Arvomme 2 kappaletta 2 hengen lippupaketteja E-katsomoon Huuhkajien peliin Helsingin Olympiastadionille. Yksi lippupaketti pe 16.6.2023 klo 19.00 Suomi-Slovenia peliin sekä toinen lippupaketti ma 19.6.2023 klo 19 Suomi-San Marino peliin. 


Arvontaan osallistuvat henkilöt, jotka ostavat LähiTapiola Kainuu-Koillismaan tapaturmavakuutuksen LähiTapiolan verkkokaupasta tai toimistolta arvonta-aikana eikä heiltä löydy voimassa olevaa tapaturmavakuutusta LähiTapiolasta.


Arvontaan osallistumisaika on 17.5. – 7.6.2023. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Palkinto sisältää ainoastaan liput otteluun. Voittaja vastaa kaikista muista palkinnon hyväksymiseen, vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä tai palkinnon käyttämisestä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista. 


LähiTapiola-ryhmän työntekijöillä tai heidän perheenjäsenillään ei ole osallistumisoikeutta. 


3. Arvonnan suorittaminen  

Palkinnot arvotaan puolueettoman henkilön läsnä ollessa 8.6.2023. 


4. Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon luovuttaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse, jolloin sovitaan palkinnon luovuttamisesta. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden (2) päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen. Emme julkaise voittajien nimiä ilman voittajan suostumusta.


5. Palkinnot  

Arvomme 2 kappaletta 2 hengen lippupaketteja E-katsomoon Huuhkajien peliin Helsingin Olympiastadionille. Yksi lippupaketti pe 16.6.2023 klo 19.00 Suomi-Slovenia peliin sekä toinen lippupaketti ma 19.6.2023 klo 19 Suomi-San Marino peliin tapaturmavakuutuksen ostaneiden kesken. Järjestäjällä on oikeus arpoa lunastamaton voitto uudelleen, jos palkintoa ei ole lunastettu kahden (2) päivän kuluessa palkinnon toimittamisesta tai siitä, kun voittajalle on ilmoitettu palkinnon olevan lunastettavissa. 

Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseen tai toiseksi tuotteeksi.  

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvontaan osallistuva vapauttaa järjestäjän sekä arvonnan mahdolliset yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjä rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen.  Voittaja vastaa kaikista muista palkinnon hyväksymiseen, vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä tai palkinnon käyttämisestä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista. 


Järjestäjä ei myöskään vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista taikka järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista. 


Järjestäjä vastaa arvonnan palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.   


Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden arvonnan ja näiden sääntöjen muutoksiin. 


7. Henkilötietojen käsittely 

Järjestäjä käsittelee arvonnan toteuttamiseksi siihen osallistuneiden henkilötietoja, joita tässä tapauksessa ovat nimi, sähköposti ja puhelinnumero sekä kotiosoite ja asuinpaikkakunta. Osallistujien henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. 

Tutustu tapaturmavakuutukseemme ja klikkaa ostoksille!


Joko olet kokeillut verkkotapaamista?

Verkkotapaaminen on joustava tapa hoitaa vakuutus- tai sijoitusasioita. Voit osallistua tapaamiseen tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä vaikkapa omalta kotisohvaltasi. Tarvitset ainoastaan verkkoyhteyden.

Lue lisää verkkotapaamisesta ja varaa aika - palvelemme myös iltaisin!

Ota yhteyttä

Vakuutukset ma-pe 8-17, la 9-15
08 814 2300
Korvaukset ma-pe 8-17
08 814 2300
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531