Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Kainuu-Koillismaa

  • Suomussalmi
  • Keskuskatu 24-26
  • 89600 SUOMUSSALMI
Puh.
08 814 2300
ma-pe
9-12
Palvelemme ma-pe klo 9-12, muina aikoina ajanvarauksella. Ajan voit varata lahitapiola.fi/ajanvaraus tai numerosta 08 814 2300.

Ajankohtaista

Osta autovakuutus ja voita talvirenkaat!

Osta autovakuutus ajalla 4.9.-31.10.2023 ja voita autollesi uudet talvirenkaat!

Lue lisää

Joko olet kokeillut verkkotapaamista?

Verkkotapaaminen säästää aika ja vaivaa, kun tapaat asiantuntijamme juuri siellä, missä itse haluat.

Lue lisää

Osta autovakuutus ja voita talvirenkaat!

Osta autovakuutus ja voita autollesi talvirenkaat!

Rengasarvonnan säännöt

Palkinto: Yksi LähiTapiola Kainuu-Koillismaan autovakuutuksen 4.9.-31.10.2023 aikana verkosta tai toimistoltamme ostanut voittaa henkilöautolleen yhden (1) talvirengassetin (arvo enintään 750 euroa / rengassetti) paikallisesta rengasliikkeestä. Voittaja saa itse valita renkaiden mallin ja merkin. Arvonnan järjestäjä maksaa renkaat enintään seitsemänsataa viisikymmentä (750) euroa. Palkintoa ei voi vaihtaa toiseksi tuotteeksi eikä muuttaa rahaksi.

Arvonnan järjestäjä: LähiTapiola Kainuu-Koillismaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö (järjestäjä), Kauppakatu 16, 87100 Kajaani.
Y-tunnus 0210339-6.

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä: 4.9.-31.10.2023. Kyseisen aikarajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei kelpuuteta.

Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistuvat kaikki verkossa tai toimistolla arvonnan voimassaoloaikana LähiTapiola Kainuu-Koillismaan autovakuutuksen ostaneet henkilöt, joilta ei löydy voimassa olevaa kaskovakuutusta vakuutettavalle ajoneuvolle LähiTapiolassa. Arvontaan voi osallistua vain kerran. LähiTapiola-ryhmän työntekijät perheineen eivät saa osallistua arvontaan.

Arvonnan suorittaminen ja voittajalle ilmoittaminen: Palkinto arvotaan puolueettoman henkilön läsnä ollessa 10.11.2023 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen.

Arvonnan järjestäjän vastuu: Arvontaan osallistuva vapauttaa järjestäjän sekä arvonnan mahdolliset yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjä rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen.  Voittaja vastaa kaikista muista palkinnon hyväksymiseen, vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä tai palkinnon käyttämisestä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista. 

Järjestäjä ei myöskään vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista taikka järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista.  Järjestäjä vastaa arvonnan palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.   

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden arvonnan ja näiden sääntöjen muutoksiin. 

Henkilötietojen käsittely: Järjestäjä käsittelee arvonnan toteuttamiseksi siihen osallistuneiden henkilötietoja, joita tässä tapauksessa ovat nimi, sähköposti ja puhelinnumero sekä kotiosoite ja asuinpaikkakunta. Osallistujien henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.  

Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi osoitteessa lahitapiola.fi sekä LähiTapiola Kainuu-Koillismaan Facebook-sivuilla.

Voit laskea ja ostaa autovakuutuksen tästä.


Joko olet kokeillut verkkotapaamista?

Verkkotapaaminen on joustava tapa hoitaa vakuutus- tai sijoitusasioita. Voit osallistua tapaamiseen tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä vaikkapa omalta kotisohvaltasi. Tarvitset ainoastaan verkkoyhteyden.

Lue lisää verkkotapaamisesta ja varaa aika - palvelemme myös iltaisin!

Ota yhteyttä

Vakuutukset ma-pe 8-17, la 9-15
08 814 2300
Korvaukset ma-pe 9-15
08 814 2300
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531