Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Kainuu-Koillismaa

Hyvä asiakkaamme,

Haluamme elämänturvayhtiönä varmistaa henkilöstömme sekä asiakkaidemme terveyden ja hyvinvoinnin. Koronaviruksen aikana suosittelemme asiakkaitamme asioimaan kanssamme puhelimitse tai käyttämään digitaalisia palveluitamme.

Voit varata ajan verkkotapaamiseen. Voit myös hoitaa kätevästi LähiTapiolan verkkopalvelussa monet vakuutuksiin ja säästämiseen liittyvät asiasi. Palvelemme puhelimitse numerossa 08 814 2300.

Ajankohtaista

Kuhmon toimiston avajaiset pe 13.8.2021

LähiTapiola Kainuu-Koillismaa:
Kuhmon toimiston avajaiset 13.8.2021

Tervetuloa uudistetun Kuhmon toimistomme avajaisiin
(Kainuuntie 86, Kuhmo) pe 13.8.2021 klo 14-17!

Toimistollamme (ulkotiloissa) on tarjolla paikallista lohikeittoa 500 ensimmäiselle.

Osallistu paikan päällä arvontaan* ja voita itsellesi laadukas sähkösavustin.

Paikan päällä lapsille:
- ongintaa
- ilmapalloja
- pillimehua
- piirrä auto paikan päällä ja osallistu piirustuksellasi arvontaan, jossa pääpalkintona on lasten sähköauto (Huom! Vanhemmat täyttävät yhteystiedot lastensa piirustuksiin) *

*Arvonnan säännöt
1. Arvonnan järjestäjä: LähiTapiola Kainuu-Koillismaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö, Kauppakatu 16, 87100 Kajaani.

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä: Arvontaan voi osallistua Kuhmon toimiston avajaispäivänä Kuhmon toimistolla pe 13.8.2021 klo 14-17 välisenä aikana osoitteessa Kainuuntie 86, 88900 KUHMO.

3. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistuvat kaikki 13.8.2021 klo 14-17 välisenä aikana avajaisissa jätetyt arvontalipukkeet/piirustukset yhteystietoineen.

LähiTapiolan henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen
Palkinnot arvotaan puolueettoman henkilön läsnä ollessa 16.8.2021 mennessä ja voittajalle ilmotetaan henkilökohtaisesti. LähiTapiola Kainuu-Koillismaa maksaa arpajaisveron.

5. Palkinnot: Pääpalkintona arvomme laadukkaan sähkösavustimen (arvo 229€) sekä pienempiä LähiTapiola-tuotepalkintoja. Lisäksi arvomme lapsille, piirustusten/yhteystietonsa jättäneiden kesken, lasten sähköauton (arvo 270€). Voittajien tulee noutaa palkinnot LähiTapiola Kainuu-Koillismaan Kuhmon toimistolta.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu: LähiTapiola Kainuu-Koillismaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään.

7. Arvonnan julkisuus: Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi osoitteessa lahitapiola.fi, Facebookissa tai paikallisessa sanomalehdessä.

8. Henkilötietojen käsittely: Osallistujien henkilötietoja käsitellään Henkilötietolain säännösten mukaisesti.


Saitko puhelun numerosta 08 4154 1594?

Kun saat soiton numerosta 08 4154 1594 , automaattinen puhelinpalvelumme soittaa. Olemme ottaneet käyttöön automaattisen puhelinpalvelun, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Haluamme varmistaa, että sinulla on käytössäsi kaikki sinulle kuuluvat edut ja palvelut ja että elämänturvasi on kunnossa.

Emme koskaan kysy sinulta puhelimitse verkkopankkitunnuksia tai salasanoja.

Kun saat soiton meiltä, asia voi koskea esimerkiksi

  • Asiakasetuja ja palveluitamme, kuten TerveysHelppiä
  • Vakuutusasiakirjojen paperitonta palvelua
  • Asiakastietojen tarkistamista ja huolenpitoa

Jos siis ihmettelit, kuka soitti numerosta 08 4154 1594, soittaja oli LähiTapiola Lapin ja Kainuu-Koillismaan automaattinen puhelinpalvelu, jonka äänenä on palvelumyyjämme Iida Hynynen.

Muistathan, että voit hoitaa monia vakuutuksiin ja laskuihin liittyviä asioita kätevästi myös verkkopalvelussamme. Kirjaudu verkkopalveluun tästä.


Joko olet kokeillut verkkotapaamista?

Verkkotapaaminen on joustava tapa hoitaa vakuutus- tai sijoitusasioita. Voit osallistua tapaamiseen tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä vaikkapa omalta kotisohvaltasi. Tarvitset ainoastaan verkkoyhteyden.

Lue lisää ja varaa aika - palvelemme myös iltaisin!

Ota yhteyttä

Vakuutus- ja korvauspalvelut ark. 8-18,la 9-15
08 814 2300
Hätäpalvelu 24 h / vrk
+358 800 0 4531