Varaa aika verkossa asiantuntijallemme

Mies tietokoneella

Varaa ajanvarauskalenterin kautta aika asiantuntijallemme, ja Elämänturvasi on kunnossa. Voit valita haluatko hoitaa vakuutusasiat kuntoon vai keskustella säästämisestä ja sijoittamisesta. Tapaat asiantuntijamme siellä missä haluat - verkkotapaamisena, puhelimitse tai toimistolla.

Elämäsi vakuutukset kerralla kuntoon

  • Olemme tukenasi, kun elämässä sattuu ja tapahtuu. Kun otat pienen hetken ajastasi, olet varautunut elämän yllättäviin tapahtumiin. Saat samalla edut ja palvelut heti käyttöösi.
  • Ajanvarauksen kautta voit varata tapaamisen silloin, kun haluat ja sinulle sopivaan hetkeen.
  • Tapaamisissa keskitymme Elämänturvaasi. Jos sinulla on mielessä jokin muu asia, kuten korvaus- tai laskutusasia, löydät muut yhteystietomme sivun ylälaidasta syöttämällä postinumerosi.

Alkuun vastuullisessa sijoittamisessa

  • Vastuullinen sijoittaminen tarkoittaa, että huomioimme ympäristöön, sosiaaliseen vastuuseen ja hyvään hallintotapaan liittyvät tekijät sijoitusvalinnoissamme.
  • Kun sijoitat vastuullisesti, olet mukana vaikuttamassa kestävämpään tulevaisuuteen ja kerrytät samalla säästöä tulevaisuuden varalle.
  • Asiantuntijan neuvoilla pääset helposti alkuun, ja tapaamisessa teemme sinulle henkilökohtaisen kartoituksen. Saat sinulle parhaan ja pitkäaikaisen ratkaisun.
  • Sijoita tulevaisuuteesi ja varaa aika asiantuntijallemme ajanvarauskalenterista.
  • Rahastoasioissa palvelemme sinua parhaiten puhelimitse 09 453 8500 ma-pe 9-17 tai verkkopalvelussa.

Usein kysyttyä

Mikä on ajanvarauskalenteri?

Ajanvarauskalenterin kautta varaat ajan asiakaspalvelijalle. Voit hoitaa tapaamisessa kaikki vakuutusasiat kuntoon tai tavata säästö- ja sijoitusasiantuntijan. Valitse tapaatko asiakaspalvelijan verkkotapaamisena, kasvotusten toimistolla tai puhelimitse. Kun varaat ajanvarauskalenterin kautta, sovit tapaamisen sinulle sopivaan aikaan ja paikkaan.

Saanko vahvistuksen varaamisesta?

Kyllä! Saat sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on tapaamisen tiedot. Jos varaat verkkotapaamisen, saat linkin, josta pääset liittymään tapaamiseen. Saat myös tekstiviestin sekä muistutusviestin.

Voinko hoitaa tapaamisessa samalla korvaus- tai laskutusasian?

Tapaamisessa keskitymme ainoastaan Elämänturvaasi tai säästö- ja sijoitusasioihin. Muissa asioissa löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot syöttämällä postinumerosi sivun ylälaidassa olevaan kenttään.

Mikä on verkkotapaaminen?

Verkkotapaamisena voit hoitaa kaikki samat asiat kuin toimistolla. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset, jotta voimme tunnistaa sinut.