Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Pohjanmaa16.11.2023

LähiTapiola Pohjanmaa mukana Vaasan Sportin koulukiertueella

Vaasan Sport käynnisti alkusyksystä koulukiertueen, jossa vieraillaan Vaasanseudun alakoululuissa. Lasten liikunnan edistäminen ja joukkueessa sekä ryhmässä toimiminen ovat kiertueen avainteemat.

– Idea kiertueelle lähti siitä, että haluamme olla mukana innostamassa lapsia liikkumaan ja samalla puhua joukkueen pelisäännöistä sekä kiusaamisesta, jotka ovat ajankohtaisia aiheita niin jääkiekossa kuin kouluissa ja muissa lajeissa, kertoo Vaasan Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén.

Tähän asti kiertueella on vierailtu kuudessa koulussa ja tiedossa on vielä seitsemän vierailua. Tarkoituksena on jatkaa vierailuja myös keväällä 2024. Vierailuihin osallistuu aina Vaasan Sportista kaksi pelaajaa, maskotti Redi, some-tiimin edustajia ja tapahtuman juontaja Jonathan Granbacka. Lapset saavat paitsi kuunnella ja keskustella pelaajien kanssa myös pelata salibandya heitä vastaan.

– Kaikki ovat olleet todella hyvin mukana ja tapahtumissa on ollut oikein hyvä tunnelma, Tomas Kurtén kiteyttää.

Kuullessaan tästä hienosta tempauksesta, LähiTapiola Pohjanmaa tahtoi heti lähteä mukaan tukemaan sitä. Koulukiertueen teemat ovat yksi yhteen LähiTapiolan tavoitteiden kanssa.

– Haluamme olla mukana tukemassa sitä, että nuoret saavat hyviä esikuvia, joilta he voivat ammentaa oppia niin urheiluun kuin hyviin elämäntapoihin liittyen. Ymmärretään nuoresta pitäen mikä on oikein ja väärin, miten toimitaan ryhmässä ja pelataan yhdessä, sanoo LähiTapiola Pohjanmaan toimitusjohtaja Joel Sunabacka.