Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola PohjoinenTalous16.4.2020

LähiTapiola Pohjoinen tukee paikallisia pienyrityksiä 20 000 euron palveluostoin

LähiTapiola Pohjoinen on päättänyt tukea yhteensä 20 000 eurolla pienyrityksiä Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla. Ostamalla palveluita yhtiö haluaa auttaa vaikeassa​ tilanteessa olevia pienyrittäjiä ja edistää näin alueen elinvoimaisuutta ja tulevaisuutta.

LähiTapiola Pohjoinen on asiakkaidensa omistama, paikallinen vakuutusyhtiö, jonka tulos käytetään oman toimialueen hyväksi ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Koronaepidemia aiheuttaa suuria haasteita yrittäjien arkeen ja paikallisena toimijana LähiTapiola Pohjoinen haluaa osaltaan vastata alueen pienyrittäjien ahdinkoon.

- Haluamme tukea erityisesti alueemme pienyrittäjien toimintaa tänä erityisen haastavana aikana. Tämän vuoksi olemme päättäneet ostaa lahjakortteja toimialueemme pienyrittäjiltä Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalta – aina Pudasjärveltä Perhoon. Lahjakorttien arvo on yhteensä 20 000 euroa, kertoo LähiTapiola Pohjoisen toimitusjohtaja Veli Rajakangas.

Myös asiakkaat voivat esittää oman ehdotuksensa tuen saajasta arvonnassa LähiTapiola Pohjoisen Facebook-sivulla. Tuki toteutetaan lahjakorteilla, joita jaetaan eri yhteyksissä, mm. hyväntekeväisyystarkoituksiin ja asiakasarvonnoin. Jokaisen lahjakortin arvo on 50 euroa.

- Palvelujen ostaminen on yksi keino, jolla toteutamme yhteiskuntavastuuta tällaisena vaikeana aikana. Nyt jos koskaan on tärkeää ohjata varoja paikallisen toiminnan tukemiseen. Samalla haluamme haastaa myös muut alueen toimijat tukemaan paikallisia yrityksiä, jotta selviämme näistä haastavista ajoista yhdessä, Rajakangas painottaa.

Lisäksi LähiTapiola Pohjoinen tukee koronavastaista työtä osallistumalla LähiTapiola-ryhmän miljoonan euron tukeen koronakriisissä tehtävään avustus- ja tukityöhön eri puolilla Suomea 30 000 euron panoksella.

Aiempina vuosina LähiTapiola Pohjoinen on tehnyt lahjoituksia muun muassa Oulun yliopistolle, eri ammattikorkeakouluille ja SMPS Oulun Meripelastajat Ry:lle.