Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
Työelämä8.2.2024

LähiTapiola on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

LähiTapiola-ryhmä on saavuttanut Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Suomen innostavimmat työpaikat on Eezy Flown myöntämä vuosittainen tunnustus poikkeuksellisen hyvät henkilöstötutkimuksen tulokset saavuttaneille organisaatioille. LähiTapiola-ryhmä on sijoittunut innostavimpien yritysten joukkoon suurten yritysten sarjassa jo viisi vuotta peräkkäin.

Tunnustus kertoo henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta ja eri toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä. Eezy Flown toteuttamaan henkilöstökokemustutkimukseen vastaa vuosittain lähes 200 000 oman alansa ammattilaista.

– Olemme olleet Suomen innostavimpien työpaikkojen joukossa jo viisi vuotta. Tästä upeasta saavutuksesta kuuluu kiitos jokaiselle osaavalle ja työstään innostuneelle elämänturvaajalle. Henkilöstötutkimuksemme tulokset ja tämä hieno tunnustus vahvistavat sen, jonka meistä jokainen voi tuntea jokapäiväisessä työarjessamme – vahvuutemme on hyvä työilmapiiri ja yhteishenki. Tämä on olennaista elämänturvastrategiamme toteutumisen kannalta: elämänturvaajien hyvällä työntekijäkokemuksella rakennamme edellytyksiä tuottaa erinomaista elämänturvaa omistaja-asiakkaillemme, korostaa LähiTapiola-ryhmän pääjohtaja Juha Koponen.

– Olemme LähiTapiolassa panostaneet elämänturvaajien osaamiseen ja toiminta- ja johtamiskulttuurin kehittämiseen, hyvinvointiin sekä yhteistyön kulttuurin vahvistamiseen – kaikki elämänturvastrategiamme olennaisia elementtejä. Meillä kaikilla on tärkeä rooli elämänturvakulttuurin toteuttamisessa: olemme yhdessä onnistuneet kehittämään toimintaamme ja luomaan hyväntahtoisen elämänturvakulttuurin, joka näkyy myös omistaja-asiakkaillemme, iloitsee ryhmän ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula.

Lisätietoa: Suomen innostavimmat työpaikat