Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kantri maatilan vakuutus

Kantri maatilan vakuutuksella vakuutat rakennukset ja irtaimistot, olivatpa ne yksityistalouden, maatila- tai liitännäiselinkeinon käytössä. Samalla sopimuksella vakuutat tilan tuotantoeläimet ja metsät ja varaudut toiminnan riskeihin ja tuotannon keskeytyksiin.

3 syytä ottaa Kantri

  1. Parhaat maa- ja metsätalouden vakuutusasiantuntijoiden palvelut käyttöösi sekä johtava maatilan vakuutus
  2. Parhaat ja laajimmat henkilövakuutusratkaisut käyttöösi
  3. Turvallisuusteoilla voit vaikuttaa vakuutuksesi hintaan

Rakennetaan yhdessä sopiva vakuutusturva

  • Vakuutusasiantuntijamme kartoittaa ja arvioi yhdessä maatalousyrittäjän kanssa maatilan riskit.
  • Vakuutusturva mitoitetaan maatilan riskinkantokyvyn mukaiseksi.
  • Saat samalle sopimukselle sekä maatilasi että yksityistaloutesi vakuutukset.
  • Omaisuusvakuutusten lisäksi maatilan vakuutuksen voidaan liittää toiminnan vastuu-, oikeusturva- sekä keskeytysvakuutukset.

Maatilan riskienhallinta

Maatilan riskienhallinnassa ja vahinkojen torjunnassa tärkeintä on ennaltaehkäisy. Me tarjoamme avuksesi tietoa ja työkaluja niin henkilö-, omaisuus- kuin taloudenhallinnan riskien vähentämiseksi.

Milloin sinä olet tarkistanut tilasi vaaran paikat?


Turvallisuusdokumentit tallessa – paremmin turvattu tila

Ennaltaehkäise maatilasi vahinkoja pitämällä vakuutusturvasi ajan tasalla. Tässä sinua auttaa Dokumentti+ -palvelu. Palveluun voit tallentaa turvallisuusasiakirjasi, jotka vanhentuessaan muistuttavat automaattisesti päivittämisestä. Näin muistat esimerkiksi huolehtia, että tilasi nuohoustodistukset ja muut tärkeät asiakirjat ovat vaaditusti ajan tasalla.


Kun annat palvelussa valtuutuksen LähiTapiolalle nähdä maatilasi perustiedot, pysyvät asiantuntijamme paremmin ajan tasalla tilanteestasi ja osaavat tarjota juuri sinulle parhaiten sopivia ratkaisuja. Valtuutuksen avulla saamme tietoa tilasi investoinneista sekä seuraavista dokumenteista: palotarkastuspöytäkirjat, tulisijojen nuohoustodistukset, alkusammutuskaluston vuosihuoltotarkastukset, maatilapalovaroitinjärjestelmän vuosihuoltopöytäkirjat, sähköasennusten määräaikaistarkastusten ja sähkölaitevikojen korjausten pöytäkirjat, öljysäiliöiden määräaikaistarkastukset, tulityökortti.

Valtuutuksen antavat asiakkaamme saavat palvelun loppuvuodeksi 2020 käyttöön maksutta. Ota Dokumenttipankki+ käyttöösi.

Näin käytät Dokumentti+ palveluaKatso myös:

Ajankohtaista