Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Asioi sähköisesti

Kirjaudu verkkopalveluumme ja saat nopeasti yhteyden asiantuntijoihimme chatissa. Voit myös lähettää viestin, johon vastaamme muutaman päivän kuluessa. Verkkopalvelussamme voit hoitaa kattavasti vakuutuksiisi ja sijoituksiisi liittyviä asioita 24/7.

Vakuutukset

Pidäthän osoite-, puhelin- ja sähköpostiosoitetiedot sekä tilinumerotiedon ajan tasalla, jotta saamme sinuun yhteyden esim. vahinkotilanteissa tai muissa vakuutus- ja sijoitusasioissa. Tiedot voit päivittää verkkopalvelussamme tai LähiTapiola-sovelluksessa.

Ota käyttöön paperiton palvelu ja hoida vakuutusasioitasi tietoturvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Löydät jatkossa kaikki vakuutuspaperisi verkkopalvelustamme ja LähiTapiola-sovelluksesta.

Jos koet, että sinulla on vakuutus, jota et enää tarvitse, voit irtisanoa sen kätevästi verkkopalvelussamme vakuutuksen tiedoissa tai LähiTapiola-sovelluksessa.

Sijoitukset

Sijoittamisen verkkopalvelun kautta rahastoasiakkaana voit tehdä lisäsijoituksia, vaihtaa ja lunastaa rahastoja, aloittaa ja muokata kuukausisäästämistä sekä päivittää omia tietoja.

Kirjaudu sijoittamisen verkkopalveluun tästä.

Henkilöasiakkaan verkkopalvelun kautta sijoitusvakuutusasiakkaana voit tehdä säästöjensiirtoja, osanostoja, irtisanoa, muuttaa sijoitus- ja maksusuunnitelmaa, muuttaa edunsaajaa sekä päivittää omia tietoja.

Kirjaudu henkilöasiakkaan verkkopalveluun tästä.

LähiTapiola Sijoitukset -mobiilisovelluksen kautta voit seurata kaikkia sijoituksiasi ja tehdä lisäsijoituksia. Palvelu kehittyy jatkuvasti, joten uusia ominaisuuksia tulee usein.

Lue lisää LähiTapiola Sijoitukset -mobiilisovelluksesta täältä.

Sijoittamisen asiakaspalvelu auttaa arkisin klo 9–17 numerossa 09 453 8500. Varaathan mahdollisuuden tunnistautua pankkitunnuksilla puhelun aikana.

Voit lähettää meille viestin verkkopalvelussa, jos tarvitset lisäapua koskien sijoitusasiakkuuttasi.

Tarvitsetko tukea sijoituksiesi hoitamiseen itsenäisesti?

Lue rahastojen usein kysytyistä kysymyksistä:

Usein kysyttyä rahastosijoittamisesta

Lue sijoitusvakuutuksien usein kysytyistä kysymyksistä:

Lisää sijoitusvakuutuksesta

Valtakirjat ja todistukset

Voit valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan vakuutusasioitasi. Valtuutus on voimassa aina toistaiseksi ja voit tehdä sen myös LähiTapiola-sovelluksessa.

Vakuutustodistuksen avulla voit todistaa, että sinun tai perheesi vakuutus on voimassa. Löydät vakuutusten todistukset verkkopalvelustamme vakuutuksen tiedoista sekä LähiTapiola-sovelluksesta.

Tarvitset todistuksen liikennevakuutuksesta eli Green cardin, kun matkustat omalla ajoneuvollasi EU:n tai ETA-alueen ulkopuoliseen vihreän kortin sopimusmaahan.