Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Sairaus­kulu­vakuutus

Sairastuminen tulee omalle kohdalle aina yllätyksenä ja vakava sairastuminen on järkytys meistä jokaiselle. Sairauskuluvakuutus mahdollistaa nopean ja parhaan mahdollisen hoidon, ilman rahahuolia. Voit ottaa vakuutuksen itsellesi tai lapsellesi - jopa ennen lapsen syntymää. Vakuutuksen voi ottaa aikuiselle, lapselle ja jopa syntymättömälle lapselle. Sairauskuluvakuutus tuo turvaa pitkälle tulevaisuuteen, aina 80-vuotiaaksi asti.

Valitse tarpeeseesi sopiva turva sairauksien ja tapaturmien varalle.

Nopeasti hoitoon terveyskumppanillemme etä- tai lähivastaanotolle kaikkialla Suomessa ympäri vuorokauden.

Helppo asiointi: maksat hoidosta vain vakuutuksesi omavastuuosuuden.

Kerryttää S-ryhmän Bonusta ainoana Suomessa.

Mitä sairauskuluvakuutus kattaa

Sairauskuluvakuutus kattaa sairauden ja tapaturman tutkimus- ja hoitokuluja, joita ovat esimerkiksi lääkärinpalkkiot, tutkimus- ja hoitokulut, leikkaukset ja lääkkeet.

Usein kysyttyä

Sairauskuluvakuutuksesta maksetaan sairaudesta tai tapaturmasta aiheutuvia hoitokuluja, joita ovat esimerkiksi lääkärinpalkkiot, tutkimus- ja hoitokulut, leikkaukset ja lääkkeet. Sairauskuluvakuutuksen käyttötilanteita ovat esim:

  • Erilaiset infektiosairaudet, kuten flunssat.

  • Krooniset sairaudet, kuten allergia, astma ja diabetes.

  • Tuki- ja liikuntaelimistön sairaudet.

  • Vakavat sairaudet, kuten sydän- ja syöpäsairaudet.

Voit saada sairauskuluvakuutuksestasi S-ryhmän Bonusta. Rekisteröi asiakasomistajuutesi oston yhteydessä, niin Bonusta kertyy heti ensimmäisestä maksusta, parhaimmillaan jopa 5 % vakuutusmaksuista.

Keskittämällä kaikki vakuutuksesi LähiTapiolaan voit saada omaetualennusta jopa 17 %.

Sairauskuluvakuutuksen hintaan vaikuttaa vakuutetun ikä ja asuinpaikka, valitut vakuutusturva ja niiden laajuus ja vakuutusmäärä sekä omavastuu.

Vakuutus korvaa sairauden ja tapaturman hoitokuluja. Vakuutus korvaa lääkärinpalkkioita, röntgen-, magneetti- ja laboratoriotutkimukset, leikkaukset, sairaalahoidon sekä reseptilääkkeet.

Vakuutusta voi hakea jo odotusaikana syntyvälle lapselle äidin terveysselvityksen perustella. Myönnetty vakuutus tulee voimaan heti lapsen synnyttyä ja ilman rajoitusehtoja.