<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Lapsi­vakuutus

Lapsivakuutuksella myös maatilan omistajan lapsi saa hoitoa nopeasti ja hoitokulut korvataan, jos lapsi sairastuu tai hänelle sattuu tapaturma. TerveysHelpin avulla etälääkäripalvelut ovat aina ulottuvillasi, mistä on iso hyöty varsinkin silloin, jos perheesi asuu kauempana suuremmista kaupungeista. Tarvittaessa lapsellesi varataan aika myös perinteiselle vastaanotolle.

Parasta mahdollista hoitoa lapsellesi ilman jonotusta.

Korvaa sairaudesta tai tapaturmasta aiheutuvia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita, tutkimuskuluja ja lääkkeitä.

Nopeasti hoitoon terveyskumppanillemme etä- tai lähivastaanotolle kaikkialla Suomessa, aamusta iltaan.

Kerryttää S-ryhmän Bonusta ainoana Suomessa.

Mitä lapsivakuutus kattaa

Lasten sairausvakuutuksen perustan muodostavat sairauden ja tapaturmien hoitokulut. Vakuutuksen voi ottaa myös raskauden aikana syntyvälle lapselle, jolloin se on voimassa heti lapsen syntyessä. Voit täydentää vakuutusta tarpeesi mukaan.

Usein kysyttyä

Lapsen sairastuessa saat hänelle nopeasti parhaan mahdollisen hoidon ilman jonotusta. Maksat vain omavastuun kerran kalenterivuodessa. Lapselle voi sattua tapaturma kotona, päivähoidossa, koulussa tai harrastuksissa. Vakuutus korvaa myös tapaturmasta aiheutuneita hoitokuluja ilman omavastuuta.

Vakuutuksesta korvataan sairaudesta tai tapaturmasta aiheutuvia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkiot, tutkimuskulut ja lääkkeet.

Lapsesi voi urheilla ja harrastaa vakuutuksen turvin aina 18-vuotiaaseen saakka, joten hän ei tarvitse erillistä lisenssivakuutusta.

Voit saada lasten sairausvakuutuksesta S-ryhmän Bonusta. Rekisteröi asiakasomistajuutesi oston yhteydessä, niin bonusta kertyy heti ensimmäisestä maksusta, parhaimmillaan jopa 5 % vakuutusmaksuista.

Keskittämällä kaikki vakuutuksesi LähiTapiolaan voit saada omaetualennusta jopa 17 %.

Kun ostat lapsivakuutuksen, saat käyttöösi LähiTapiolan TerveysHelppi-etälääkäripalvelun, jossa sairaanhoitajat ja lääkärit ovat apunasi joka päivä klo 7–23. Saat neuvoja niin sairauden kuin tapaturman sattuessa ja tarvittaessa ajanvarauksen lääkärille saman tien.