Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Edut ja kampanjat

Tutustu ajankohtaisiin etuihin ja kampanjoihin.

Maatila muutoksessa

Maatiloilla ja maatalousyrittäjien elämässä tapahtuu muutoksia. Olemme koonneet yhteen hyödyllisiä ohjeita maatalousyrittäjille.

Lisätietoja maatilayrittäjälle

Etuja Metsänhoito­yhdistyksen jäsenille

Ilmoita meille jäsennumerosi! Metsänhoitoyhdistyksen jäsenenä saat mm. 10 % alennuksen LähiTapiolan koti- ja metsävakuutuksesta.

Metsänhoitoyhdistyksen edut

Etumme MTK-yhdistyksen jäsenille

LähiTapiolasta saat MTK-yhdistyksen jäsenenä tuntuvia etuja omaisuus- sekä henkilövakuutuksista.

MTK-edut koskevat erikseen maataloustuottaja-/MTK-yhdistyksen ja metsänhoitoyhdistyksen jäseniä.

Edut omaisuusvakuutuksista

Maatilavakuutuksesta 10 %:n alennus. Jos maatilallasi on tehty LähiTapiolan huolenpitokäynti ja maatilan turvallisuuskartoitus, etusi on 15 %. Korotettu 15 %:n alennus maatilavakuutuksesta on myös mahdollinen, jos asiakkaalla on vähintään 10 000 €:n sijoitus LähiTapiolan säästöhenkivakuutuksessa. Lisäksi kotivakuutuksesta 10 %:n alennus.

Esimerkkilaskelmia eduista (pdf)

Tuotevastuuvakuutus

MTK:n tuotevastuuvakuutus turvaa maataloustuottajien yhdistyksen jäsenet tuotevastuuriskiltä. Vakuutus korvaa henkilö- ja esinevahinkoja, jotka ovat aiheutuneet vakuutetun valmistamasta ja liikkeelle laskemasta virheellisestä tai turvallisuudeltaan puutteellisesta tuotteesta. Tuotevastuuvakuutus ei korvaa palveluissa, kuten maatalousurakoinnissa, aiheutuneita vahinkoja.Vakuutus korvaa ehtojen mukaisesti ne vahingot, joista vakuutettu on voimassaolevan oikeuden mukaan korvausvastuussa. Voimassaolevalla oikeudella tarkoitetaan yleensä tuotevastuu-, kauppa- tai vahingonkorvauslakia.

Tuoteseloste (pdf)
Ehdot (pdf)
Vahinkoilmoitus (pdf)

Etusi palovaroitinjärjestelmän hankintaan

Tavoitteenamme on edistää maatilojen turvallisuutta ja toiminnan häiriöttömyyttä sekä olla osaltaan vaikuttamassa siihen, ettei vahinkoja sattuisi. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden palosuojata edullisesti talouskeskuksen rakennukset ja toiminnot Elotec-palovaroitinjärjestelmällä. Alennus edellyttää, että järjestelmä on toiminnassa ja sitä huolletaan valmistajan/maahantuojan ohjeiden mukaisesti.

Asiakkaanamme saat:

  • Palovaroitinkeskuksen veloituksetta

  • 10 %:n alennuksen muista palovaroitinjärjestelmän tuotteista

Asennettu maatilan palovaroitinjärjestelmä alentaa myös palovakuutusmaksua.

Tutustu etuun (pdf).