Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Hyödynnä Metsänhoitoyhdistyksen jäsenedut

Alennukset

Metsänhoitoyhdistyksen jäsen saa 10 % alennuksen LähiTapiolan koti- ja metsävakuutuksesta. Alennus metsävakuutuksesta edellyttää, että asiakkaalla on jo LähiTapiolan koti- tai maatilavakuutus.

Korotettu 15 % alennus metsävakuutuksesta on mahdollinen, jos asiakkaalla on vähintään 10 000 € sijoitus LähiTapiolan säästöhenkivakuutuksessa.

Saadaksesi alennuksen, ilmoita jäsennumerosi LähiTapiolan yhteyshenkilöllesi tai olemalla muuten meihin yhteydessä. Jos et ole vielä Metsänhoitoyhdistyksen jäsen, liity yhdistyksen jäseneksi täällä.

Mikäli asiakkaalla on MTK-yhdistyksen jäsenyyden kautta etuna alennus metsä- ja/tai kotivakuutuksesta, Mhy-etu ei voi olla samassa kohteessa päällekkäin.

Esimerkkilaskelmia eduista (pdf)

Pidä metsästäsi hyvää huolta

Yksityisillä metsänomistajilla on hallussaan yli 45 miljardin metsäomaisuus, josta kannattaa pitää hyvää huolta. Sää aiheuttaa valtaosan metsien arvoa alentavista tuhoista. Luonnonvarakeskus Luken mukaan tulevaisuudessa myrskyt, metsäpalot ja sienituhot yleistyvät ja voimistuvat. Suurissa tuhoissa vaurioituneiden puiden korjuut kestävät kauemmin, jolloin hyönteistuhojen riski kasvaa.

Tulevaisuudessa kohtaamme metsissämme todennäköisesti yhä useammin myös vierasperäisiä tuholaisia. Vaikka luonnonvoimia ei voi hallita, kohdalle osuessaan niiden taloudelliseen riskiin voi vaikuttaa. Huolehtimalla hyvästä metsänhoidosta ja vakuuttamalla metsänsä metsänomistaja voi nukkua yönsä huolettomammin.

Metsänhoidon opas

Olemme koonneet hyödyllistä tietoa metsänhoidosta ja tehneet metsänhoidon oppaan (pdf).