Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Koira­vakuutus

Koiran vakuutus tuo taloudellista turvaa, jos lemmikkisi sairastuu tai loukkaantuu tapaturmassa. Valitse koirasi arvoinen vakuutus, jo pennusta lähtien.

Vakuutusturvan valinta yksilöllisesti oman tilanteen mukaan.

Vakuutus korvaa koiran sairastumisesta tai loukkaantumisesta aiheutuneita kuluja.

LemmikkiHelppi-palvelulla etäeläinlääkäripalvelut vuoden jokaisena päivänä.

Kerryttää S-ryhmän Bonusta ainoana Suomessa.

Mitä koiravakuutus kattaa

Voit valita koiravakuutuksen sisällön oman toiveesi mukaan alla olevista vaihtoehdoista.

Henkivakuutus

Henkivakuutus korvaa ilman omavastuuta, kun koirasi kuolee tai joudutaan lopettamaan sairauden takia tai välittömästi tapaturman yhteydessä tai koirasi katoaa Suomessa. Henkivakuutus päättyy sen vakuutuskauden lopussa, jonka aikana koira täyttää rodusta riippuen 8 tai 10 vuotta.

Käyttöominaisuusturva (lisäturva koiran henkivakuutukseen)

Käyttöominaisuusturva korvaa, kun koira menettää käyttöominaisuutensa pysyvästi, esim. kun metsästyskoirasi loukkaantuu eikä voi enää olla avuksi metsästyksessä tai kun jalostuskoirasi joudutaan steriloimaan sairastumisen takia. Käyttöominaisuusturva päättyy sen vakuutuskauden lopussa, jonka aikana koira täyttää 8 vuotta.

Eläinlääkärikuluvakuutus

Vakuutus korvaa sairauden tai tapaturman tutkimisesta ja hoidosta aiheutuneita eläinlääkärikuluja.Korvauksesta vähennetään omavastuu. Vakuutuksen voit pitää voimassa eläimen koko eliniän.

Koiran vastuuvakuutus

Koiran Vastuuvakuutus korvaa henkilö- ja esinevahinkoja, jotka koira on aiheuttanut ulkopuolisille.Korvausta voidaan maksaa, vaikka et olisi vahingosta lain mukaan korvausvastuussa. Korvauksesta vähennetään omavastuu. Vakuutuksen voit pitää voimassa eläimen koko eliniän.

Usein kysyttyä

Aivan kuin ihmiset niin myös koirat ja muut lemmikit voivat sairastua tai loukkaantua. Koiravakuutus auttaa varautumaan muuttuviin tilanteisiin. Sen avulla voit varmistaa, että koirasi saa tarvittaessa parasta mahdollista hoitoa eivätkä yllättävät kulut sotke talouttasi.

Koiravakuutuksen hintaan vaikuttavat muun muassa vakuutukseen valitut vakuutusturvat ja -määrät, koirasi rotu ja ikä sekä asuinpaikkasi.

Voit saada koiravakuutuksestasi S-ryhmän Bonusta. Rekisteröi asiakasomistajuutesi vakuutuksen oston yhteydessä, niin bonusta kertyy heti ensimmäisestä maksusta, parhaimmillaan jopa 5 % vakuutusmaksuista.

Keskittämällä kaikki vakuutuksesi LähiTapiolaan voit saada omaetualennusta jopa 17 %.

Kun koirallasi on Eläinlääkärikuluvakuutus, saat käyttöösi LemmikkiHelppi-palvelun ja etäeläinlääkärin palvelut joka päivä aamusta iltamyöhään vuoden jokaisena päivänä ilman omavastuuta.

Jos lemmikkisi sairastuu tai sattuu tapaturma

Jos sairaus tai tapaturma yllättää, saat LemmikkiHelppi-palvelusta koirallesi tai kissallesi etäeläinlääkärin avun joka päivä klo 7–23.