Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Kissa­vakuutus

Kissan vakuutus tuo taloudellista turvaa, jos lemmikkisi sairastuu tai loukkaantuu tapaturmassa. Monipuolinen vakuutusturva ja suorakorvauspalvelu sekä LemmikkiHelpin etäeläinlääkäri takaavat kissallesi parhaan mahdollisen hoidon, kun ystäväsi sitä tarvitsee.

Vakuutusturvan valinta yksilöllisesti oman tilanteen mukaan.

Vakuutus korvaa kissan sairastumisesta tai loukkaantumisesta aiheutuneita kuluja.

LemmikkiHelppi-palvelulla etäeläinlääkäripalvelut vuoden jokaisena päivänä.

Kerryttää S-ryhmän Bonusta ainoana Suomessa.

Mitä kissavakuutus kattaa

Kissan henkivakuutus

Kissan henkivakuutuksen voi ottaa rekisteröidylle kissalle.Henkivakuutus korvaa ilman omavastuuta, kun kissasi kuolee tai joudutaan lopettamaan sairauden takia tai välittömästi tapaturman yhteydessä. Henkivakuutus päättyy sen vakuutuskauden lopussa, jonka aikana kissa täyttää 12 vuotta.

Kissan eläinlääkärivakuutus

Vakuutus korvaa sairauden tai tapaturman tutkimisesta ja hoidosta aiheutuneita eläinlääkärikuluja. Korvauksesta vähennetään omavastuu. Vakuutuksen voit pitää voimassa eläimen koko eliniän.

Usein kysyttyä

Aivan kuin ihmiset niin myös kissat ja muut lemmikit voivat sairastua tai loukkaantua. Kissavakuutus auttaa varautumaan muuttuviin tilanteisiin. Sen avulla voit varmistaa, että kissasi saa tarvittaessa parasta mahdollista hoitoa eivätkä yllättävät kulut sotke talouttasi.

Kissavakuutuksen hintaan vaikuttavat muun muassa vakuutukseen valitut vakuutusturvat ja -määrät, eläimen rotu ja ikä sekä asuinpaikkasi.

Voit saada kissavakuutuksestasi S-ryhmän Bonusta. Rekisteröi asiakasomistajuutesi oston yhteydessä, niin bonusta kertyy heti ensimmäisestä maksusta, parhaimmillaan jopa 5 % vakuutusmaksuista.

Keskittämällä kaikki vakuutuksesi LähiTapiolaan voit saada omaetualennusta jopa 17 %.

Kun kissallasi on Eläinlääkärikuluvakuutus, saat käyttöösi LemmikkiHelppi-palvelun ja etäeläinlääkärin palvelut joka päivä aamusta iltamyöhään vuoden jokaisena päivänä ilman omavastuuta.

Jos lemmikkisi sairastuu tai sattuu tapaturma

Jos sairaus tai tapaturma yllättää, saat LemmikkiHelppi-palvelusta koirallesi tai kissallesi etäeläinlääkärin avun joka päivä klo 7–23.

Siirry LemmikkiHelppiin