Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Vakavan sairauden turva

Vakavan sairauden vakuutus on maatilan omistajan tukena, kun on aika keskittyä elämään ja vakavasta sairaudesta paranemiseen. Vakavan sairauden turvasta maksettavan kertakorvauksen voit käyttää juuri sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Se on tukenasi arjen uudelleenjärjestelyissä ja turvaamassa toimeentuloasi.

Käytä kertakorvaus juuri sinulle parhaiten sopivalla tavalla, esim. kuntoutukseen tai kevyempään paluuseen työelämään.

Tukenasi arjen uudelleenjärjestelyissä ja turvaamassa toimeentuloasi.

Korvausmäärä valitaan aina tilanteeseesi sopivaksi, se voi olla jopa 150 000 €.

Antaa turvaa yleisimpien vakavien sairauksien varalle.

Mikä vakuutus kattaa

Vakavan sairauden vakuutus kattaa alla mainitut sairaudet ja toimenpiteet. Turvan korvausmäärän suuruus valitaan omaan tilanteeseesi sopivaksi ja se voi olla jopa 150 000 €. Veroton kertakorvaus maksetaan yhdessä erässä.

Turvan kattamat sairaudet ja toimenpiteet Sisältää

Useimmat syövät

Sisältyy vakuutukseen

Aivokasvain

Sisältyy vakuutukseen

Sepelvaltimon ohitus avosydänleikkauksella

Sisältyy vakuutukseen

Sydänläpän korvaaminen keinoläpällä

Sisältyy vakuutukseen

Sydäninfarkti

Sisältyy vakuutukseen

Munuaisten vajaatoiminta

Sisältyy vakuutukseen

Elin- tai luuydinsiirto

Sisältyy vakuutukseen

MS-tauti

Sisältyy vakuutukseen

Aivohalvaus

Sisältyy vakuutukseen

Usein kysyttyä

Vakavan sairauden turvaa voi hakea 18 vuotta täyttänyt henkilö. Vakuutusta on haettava viimeistään sen vuoden aikana, kun täyttää 64 vuotta. Vakuutus päättyy sen kauden lopussa, jonka aikana vakuutettu täyttää 68 vuotta. Hakemuksesi käsitellään antamiesi terveydentilatietojen perusteella ja teemme ratkaisun vakuutuksen myöntämisestä aina yksilöllisesti.

Vakavan sairauden turvan korvausmäärä voi olla 10 000–150 000 €. Vakavan sairauden turva sisältää aina myös vakuutuksen kuoleman varalle (henkivakuutus) itse määrittelemälläsi korvausmäärällä.

Vakavan sairauden vakuutuksen hintaan vaikuttavat ikäsi sekä valitsemasi korvaussumma. Myös terveydentilasi voi vaikuttaa vakuutuksen hintaan. Mahdollinen tupakkatuotteiden käyttö nostaa vakavan sairauden turvan maksua.

Voit laskea laskurillamme, millainen on tarpeitasi vastaava korvaussumma ja paljonko vakuutus maksaa. Voit pyytää myös tarjouksen, jolloin pääset keskustelemaan vakuutuksesta tarkemmin asiantuntijan kanssa.

Vakuutetun on itse haettava korvausta aikaisintaan 28 päivän kuluttua korvattavasta diagnoosista (ei koske syöpätapauksia).

Hae korvausta verkkopalvelussamme. Liitä hakemukseen liitteenä lääkärinlausunto (esimerkiksi B-lausunto) tai muu tarvittava selvitys.

Muutoksia vakuutukseen voit tehdä helpoimmin LähiTapiolan verkkopalvelun kautta.

Jos haluat muuttaa vakuutusturvaasi, voit laittaa meille viestiä verkkopalvelun kautta. Jos haluat korottaa korvaussummaa, muutos edellyttää, että terveydentilassasi ei ole tapahtunut merkittäviä muutoksia. Sen vuoksi tällöin täytetään uusi terveysselvitys.

Vakavan sairauden turvasta maksettava kertakorvaus on sinulle veroton. Huomioithan, että verotus voi muuttua tulevaisuudessa. Verotus on esitetty 1.1.2024 voimassa olevien verosäännösten mukaisesti.

Henkivakuutusturvan myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Sähköisen terveystarkastuksen ja itsevalmennukset tuottaa Kustannus Oy Duodecim. Firstbeat hyvinvointianalyysin tuottaa Firstbeat Technologies Oy. Hyvinvointisisältöjä palveluun tuottavat yhteistyökumppanimme. Kumppaneidemme tuottamat hyvinvointipalvelut ovat saatavilla myös suoraan palveluntarjoajalta palvelun ehtojen mukaisesti.

Tuotetiedot ja vakuutusehdot

Olemme koonneet vakuutusten tuotekortit ja -selosteet, avaintiedot, ehdot sekä suojeluohjeet yhdeksi kokonaisuudeksi. Tarkista vakuutustarjouksesta tai vakuutuskirjasta, mitä ehtoa vakuutukseen sovelletaan.

Tutustu vakuutuksen tuotetietoihin ja vakuutusehtoihin huolella; niissä kerrotaan mm. mitä vakuutus korvaa ja mitä ei.

Palveluntarjoaja

Henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.