Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Private Banking

LähiTapiola Private Banking -palvelumme perustuu laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin sijoittamisen palveluihin kaikissa omaisuusluokissa sekä palvelulupauksiin, jotka pidämme.

Palvelulupauksemme

Oma asiantuntijasi lähellä sinua

Olemme aidosti kiinnostuneita sinusta, elämäntilanteestasi, sijoituksistasi, tavoitteistasi sekä toiveistasi. Ymmärtämällä sinua voimme rakentaa juuri sinulle sopivan ratkaisun ja pitkäaikaisen kumppanuuden.​

Paikalliset sijoittamisen asiantuntijamme palvelevat ympäri Suomen. Oma nimetty asiantuntijasi on tukenasi eri elämänvaiheissa ja markkinatilanteissa.

Tiedät mihin sijoitat ja miksi

Sovimme tavoitteet yhdessä kanssasi ja hoidamme sijoituksiasi niiden mukaisesti. Pääset seuraamaan sijoituksiasi helposti ja kattavasti digitaalisissa palveluissamme.​

Olemme kanssasi samalla puolella. Raportoimme sijoituksista ja toiminnastamme läpinäkyvästi. Meille on tärkeää, että sijoittamisen kulut ovat hyvin perusteltuja, ja tiedät mistä maksat.

Suuren sijoittajan hyödyt käytössäsi

Kanssamme pääset sijoittamaan myös kohteisiin, jotka ovat yleensä vain suurten sijoittajien saatavilla.​

Suurena sijoittajana meillä on mahdollisuus vaikuttaa sijoituskohteidemme vastuullisuuteen. Valitsemalla salkkuusi kestävyyden huomioivia sijoitustuotteita voit olla mukana vaikuttamassa parempaan tulevaisuuteen sekä lähellä että kaukana.

Asiakkaidemme kokemuksia

Pidän tärkeänä yhteyshenkilöni hyvää tavoitettavuutta ja palvelualttiutta. Minulle näiden asioiden seuraaminen ei ole päivittäistä, vaan haluan, että voin luottaa siihen, joka sitä työkseen tekee. Tämä toteutuu erinomaisesti.

Yhteystiedot

Kiinnostuitko? Voit olla yhteydessä oman alueesi asiantuntijaan.

Palveluntarjoajat

Sijoitusvakuutukset: LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. LähiTapiolan rahastoja hallinnoidaan Seligson & Co Rahastoyhtiö Oyj:ssä ja LähiTapiola Vaihtoehtorahastot Oy:ssä. Tarkemmat tiedot avaintietoasiakirjoissa ja muissa rahastomateriaaleissa. LähiTapiola Varainhoito toimii omaisuudenhoitajana ja toimeksiantojen välittäjänä sekä LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiön vakuutusasiamiehenä. Sijoittamiseen liittyy aina riski sijoituksen arvon alenemisesta ja pääoman menetyksestä. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta.

Käsittelemme antamiasi tietoja toteuttaaksemme palvelujamme toiveittesi mukaisesti. Lue lisätietoja tietosuojakäytännöstä.

Tutustu sijoituspalveluita koskevaan lainsäädäntöön ja sijoittajan suojaan.