Asioi verkossa

Toimisto

Verkkopalvelussa näet, mitä vakuutuksia sinulla on ja kuinka paljon niistä maksat. Voit tehdä myös muutoksia vakuutusturvaasi. Jotkut muutokset voit tehdä kokonaan itse ja aina voit lähettää viestin asiantuntijallemme. Verkkopalvelussa voit ilmoittaa esimerkiksi osoitteenmuutoksesta.

Kun tarvitset uuden vakuutuksen, kokeile verkkokauppaa.


Vakuutusasiat verkossa

Vakuutusten osto

Voit ostaa vakuutuksia verkkopalvelussa. Vakuutuksia koskevat avaintietoasiakirjat, tuoteselosteet ja vakuutusehdot ovat verkkopalvelussa sähköisessä muodossa. Jos haluat ne paperisena, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vakuutusmaksut, maksuaika ja eräpäivän valinta

Voit tarkistaa avoimet laskusi verkkopalvelussa ja halutessasi voit siirtyä maksamaan saman tien.

Verkkopalvelussa voit hakea vakuutuslaskuun maksuaikaa 1–4 viikkoa, kun sinulla ei ole muita maksamattomia laskuja. Lisäajalta peritään normaali viivästyskorko 7 prosenttia. Pyydä maksuaikaa verkkopalvelussa vakuutuksen asiointi-osiossa.

Voit muuttaa tulevien laskujen eräpäiväksi vapaasti kuukauden 1.–15. päivän. Valitse uusi eräpäivä verkkopalvelussa vakuutuksen asiointi-osiossa.

Korvauksen hakeminen

Korvauksen hakeminen käy nopeasti verkkopalvelussa. Saat korvauksen parhaimmillaan samana päivänä tilille, kun sinulla on aikuisten tai lasten sairauskuluvakuutus, tapaturma- tai matkustajavakuutus. Vahinkoilmoitukset ovat valmiiksi esitäytettyjä omilla ja vakuutustesi tiedoilla.