Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola PohjoinenTurvallisuus26.6.2023

Maksuton sammutintarkastus LähiTapiola Pohjoisen omistaja-asiakkaille vuoden 2023 loppuun saakka

Jäikö sammutin tarkastamatta kevään Elämänturvakiertueella? Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme maksuttoman käsisammutintarkastuksen myös loppuvuoden ajan, etu on voimassa 31.12.2023 saakka.

Sammutintarkastusetu on yksi LähiTapiola Pohjoisen paikallisista omistaja-asiakaseduista ja yhteiskuntavastuuteoista, joilla korostetaan vahinkojen ennaltaehkäisyä. Käsisammutin on tarkastettava vähintään vuoden väliajoin, jos sammutinta säilytetään alttiina kosteudelle, tärinälle, lämpötilojen vaihtelulle tai pakkaselle. Muissa tapauksissa riittää, että käsisammutin tarkastetaan vähintään kahden vuoden väliajoin. Yli kymmenen vuotta vanhoja sammuttimia ei tarkasteta. Voit hyödyntää LähiTapiola Pohjoisen sammutintarkastusedun yhteistyökumppaniemme toimipisteissä etukupongin avulla.

Ilmoittaudu vuoden 2023 sammutintarkastusetuun LähiTapiola Pohjoisen alueella Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla tämän linkin kautta: https://www.lyyti.fi/reg/sammutintarkastus2023

Huoltoa ja tarkastusta saavat suorittaa vain Turvatekniikan keskuksen hyväksymä käsisammuttimien huoltoliike. LähiTapiolan asiakkaalle käsisammuttimen tarkastus on maksuton, ja tarkastukset suorittavat LähiTapiolan ammattitaitoiset kumppanit:

Sammutinpalvelu Sandvik: Nivala, Haapajärvi, Halsua, Sievi, Lestijärvi, Reisjärvi, Pyhäjärvi, Kärsämäki, Pyhäntä, Kestilä, Ylivieska.

Pohjolan Sammutin: Kalajoki, Alavieska, Ylivieska, Kannus, Toholampi, Kaustinen, Veteli, Perho, Halsua.

Raahen SHT Oy: Raahe, Pyhäjoki, Merijärvi, Oulainen, Haapavesi, Siikalatva, Rantsila, Siikajoki, Paavola, Revonlahti, Liminka, Lumijoki.

Temrex: Oulu, Ii, Yli-Ii, Pudasjärvi, Haukipuhdas, Kiiminki, Kempele, Muhos, Utajärvi, Tyrnävä, Liminka, Lumijoki, Hailuoto.