Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
Elämänturva31.5.2023

LähiTapiola Länsi-Suomen Euran-toimisto muuttaa 1.6. – Uusi osoite parin sadan metrin päässä

Uudessa osoitteessa Eurantiellä asiakkaita palvelevat remontoidussa toimistossa samat tutut paikalliset asiantuntijat.

LähiTapiola Länsi-Suomen Euran-toimisto palvelee asiakkaita 1.6. alkaen osoitteessa Eurantie 4. Samalla yhtiön palvelupiste Euran S-marketissa poistuu käytöstä. Muutos ei vaikuta asiakkaille tarjottaviin palveluihin tai heitä palveleviin asiantuntijoihin.

– Euralaiset voivat muuton jälkeenkin hoitaa vakuutusasioitaan entiseen tapaan samojen tuttujen paikallisten asiantuntijoiden kanssa. Myös pysäköintitilaa on hyvin tarjolla autolla saapuville. Käytännössä ainoa muuttuva asia on osoite, ja siinäkin muutos on vain pari sataa metriä, kertoo LähiTapiola Länsi-Suomen henkilöasiakkaista vastaava liiketoimintajohtaja Markus Suominen.

Asiakkaat pääsevät 1.6. alkaen käymään sisään ovista, jotka aiemmin aukenivat vain LähiTapiola Länsi-Suomen henkilöstölle. Muuton taustalla onkin tilankäytön järkevöittäminen.

– Tähän asti meillä on ollut käytännössä vierekkäin kaksi toimistoa, joista toisessa on palveltu asiakkaita ja toisessa hoidettu ainoastaan yhtiön sisäisiä palveluita sekä annettu etäneuvontaa. Eurantien toimiston remontin myötä pystymme hyödyntämään tilan tehokkaammin ja avaamaan ovet myös asiakkaille, Suominen summaa.

LähiTapiola Länsi-Suomi palvelee omistaja-asiakkaitaan kaikkiaan 12 toimistolla Uudestakaupungista Parkanoon.