Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Pääkaupunkiseutu 3.5.2023

7 syytä valita LähiTapiolan matkavakuutus

Turistina Turussa, Tallinnassa tai Thaimaassa – olethan pakannut matkavakuutuksen mukaasi? Jatkuva matkavakuutus on huoleton ja usein myös edullisin vaihtoehto niin kotimaan kuin ulkomaankin matkoille.

1. Keskittäminen kannattaa: Kun keskität vakuutuksesi meille LähiTapiolaan, voit saada jopa 17 % keskittämisalennusta.

2. Nappaa S-Bonukset: LähiTapiolan asiakkaana myös matkavakuutuksesi kerryttää S-ryhmän Bonusta. Voit saada Bonusta jopa 5 %.

Laske matkavakuutuksen hinta ja osta nyt

3. Apu lähelläsi 24/7: Hätätilanteessa saat vuorokauden ympäri apua ja neuvoja suomeksi Matkahätäpalvelustamme +358 800 0 4531 (24 h).

4. Ei ylärajaa, eikä omavastuuta: Matkavakuutus korvaa sairaanhoidon kuluja ilman ylärajaa ja omavastuuta – kattaa myös ambulanssilennon.

5. Sairastumisen varalta: Matkavakuutus korvaa matkakulusi, jos esimerkiksi sairastut ennen matkaa etkä pääsekään reissuun.

6. Turvaat läheisesi: Vakuutettuina ovat myös mukanasi matkustavat alle 18-vuotiaat lapsesi, lapsenlapsesi ja puolisosi lapset.

7. Voimassa myös kotimaassa: Matkavakuutus on voimassa myös kotimaanmatkoilla, kun matkakohde on yli 50 kilometrin päässä kodistasi, työ- tai opiskelupaikastasi tai vapaa-ajan asunnostasi.

Mitä matkavakuutus korvaa? Lue lisää