Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Savo-Karjala17.3.2023

LähiTapiola Savo-Karjala lahjoitti 10 000 euroa hyväntekeväisyysjärjestölle

LähiTapiola Savo-Karjala lahjoitti 10 000 euroa Savonlinnan HaTTu ry:lle.

Savonlinnan HaTTu ry iloitsee ja on erittäin kiitollinen lahjoituksesta. Lahjoitus tulee todelliseen tarpeeseen, sillä harrasteavustusten tarve on merkittävästi lisääntynyt yleisen maailman tilanteen vuoksi. Lahjoituksen vastaanotti yhdistyksen hallituksen jäsen, Hannu Härkönen (kuvassa vasemmalla).

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että on tällaisia tahoja, jotka auttavat alueemme lapsia ja nuoria liikkumaan ja harrastamaan, sanoo Lähitapiola Savo-Karjalan toimitusjohtaja Asko Lammela.

Savonlinnan HaTTu ry teki viime vuonna 175 myönteistä harrasteavustuspäätöstä. Kuluvan vuoden osalta HaTTu ry on tehnyt maaliskuuhun mennessä jo 106 myönteistä harrasteavustuspäätöstä savonlinnalaisille vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille.

Säännöllinen harrastustoiminta on parasta nuorisotoimintaa! 27 eri harrastustahon kautta HaTTu ry on mukana tukemassa lasten ja nuorten harrastemaksuja. Harrastuksissa yhdistyvät kaverisuhteiden vaaliminen, itsensä kehittäminen, lasten ja nuorten unelmat, omien vahvuuksien löytäminen, vuorovaikutus aikuisen kanssa sekä lapsen ja nuoren valinta käyttää vapaa-aikaansa mahdollisimman mielekkäästi. Harrastukset voivat ehkäistä syrjäytymistä ja olla keino auttaa syrjäytyneitä nuoria.

LähiTapiola Savo-Karjala tekee vuosittain useita lahjoituksia alueella toimiville yleishyödyllisille tahoille. Lahjoitukset tehdään yhtiön erillisestä käyttörahastosta.

Savonlinnan HaTTu ry on hyväntekeväisyysjärjestö, joka keskittyy tukemaan taloudellisesti ja toiminnallisesti heikossa taloudellisessa tilanteessa olevien savonlinnalaisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoimintaa sekä kannustaa lapsia ja nuoria harrastustoiminnan pariin.

Lisätietoja
Asko Lammela, toimitusjohtaja, LähiTapiola Savo-Karjala, 0400 806 516
Jukka Nokelainen, sihteeri, Savonlinnan HaTTu ry, 044 973 1319