Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Itä13.1.2023

Elämänturvatorit Joensuussa ja Iisalmessa kesällä 2023

LähiTapiola Itä mahdollistaa kahden toritapahtuman järjestämisen kesällä 2023 Joensuussa ja Iisalmessa. Molempien paikkakuntien kaupunkikeskustayhdistykset järjestävät Elämänturvatori -nimellä kulkevat toritapahtumat, jotka tuovat yhteen arjen turvallisuuden asialla olevia toimijoita.

Toritapahtumat järjestetään Joensuussa 8.7.2023 kello 11-14 ja Iisalmessa 15.7. kello 10-13. Joensuussa tapahtuman järjestää Kaupunkikeskustayhdistys Virta ja Iisalmessa Kaupunkikeskustayhdistys Iiden. LähiTapiola Itä toimii tapahtumien taloudellisena mahdollistajana. Samalla tuemme kaupunkikeskustayhdistysten toimintaa ja keskustojen elinvoimaisuutta.

Elämänturvatori kokoaa yhteen vapaaehtoisjärjestöjä ja toimijoita arjen turvallisuuden asialla. Järjestöt tutustuttavat kävijät toimintaansa käytännön esimerkein ja tietoiskuin sekä torilavalta että omilta teltoiltaan. Mukana on esimerkiksi SPR Savo-Karjala, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto, Liikenneturva, Mannerheimin Lastensuojeliitto ja pelastusala. Lopulliset osallistujat vahvistetaan myöhemmin.

Toritapahtumassa esiintyy myös Hevisaurus ja tapahtumat juontaa Ilja Teppo.

Toritapahtumat ovat osa Intohimona turvallisuus -teemavuottamme. Lue lisää teemavuodesta täältä: lahitapiola.fi/ita/intohimonaturvallisuus

Haluamme, että alueemme ihmiset elävät turvallista elämää epävarman maailman keskellä. Tule mukaan oppimaan arjen turvallisuudesta ja viihtymään yhdessä!

Lisätietoja

Mitja Piipponen
Markkinointipäällikkö
LähiTapiola Itä
041 730 5398
mitja.piipponen@lahitapiola.fi