Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola SavoElämänturva5.12.2022

LähiTapiola Savo Juniori-KalPan Special Hockeyn toiminnan tukena

Elämän perusta rakentuu lapsuuden kokemusten kautta. Lasten ja nuorten liikkumisen sekä hyvinvoinnin tukeminen on lähellä sydäntä niin Juniori-KalPassa, kuin LähiTapiola Savossakin.

Juniori-KalPan tavoitteena on toimintansa avulla tarjota kaiken ikäisille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa oman innostuksen mukaan eri tasoilla. Toiminnassa on mukana myös paikallinen yritysverkosto tukemassa tärkeää nuorisotyötä, jossa liikunnalla ja kasvatuksella on tärkeä merkitys.

LähiTapiola Savossa uskotaan, että elämän alun turvaaminen antaa oikean suunnan ja avaimet koko elämän mittaiseen hyvinvointiin. Siksi siihen kannattaa erityisesti panostaa. Lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen on yksi hyvä esimerkki vastuullisuustyöstä, jonka tavoitteena on toimia aktiivisesti lähiyhteisössä ja yhteiskunnassakin.

Special Hockey on tarkoitettu 7–16-vuotiaille harrastamiseen tukea tarvitseville lapsille ja nuorille yli diagnoosirajojen, joilla oman vamman, sairauden, muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi on vaikea osallistua yleisesti tarjolla oleviin liikuntaryhmiin.

- Arvostamme Juniori-KalPassa LähiTapiola Savon kumppanuutta paljon ja olemme erittäin iloisia, että kumppanuus on syventynyt nyt myös Special Hockeyn toimintaan. Tätä kautta pystymme tarjoamaan liikkumisen iloa yhä useammalle ja pitämään matalan kynnyksen toiminnan osallistujien kustannukset alhaisina. Tukea kohdennamme mm. jäämaksuihin ja ohjaajien kustannuksiin, kertoo Juniori-KalPan toiminnanjohtaja Antti Reinikainen.

- Olemme olleet osa KalPa-perhettä pitkään ja yhteistyössä olemme oppineet tuntemaan sekä luottamaan toisiimme. Seuran arvomaailma kohtaa luontevasti, kumpikin panostaa mm. vastuullisuuteen, yhteisöllisyyteen, tasa-arvoon ja nuorten liikuttamiseen, kertaa markkinointipäällikkö Kaisa Kajan LähiTapiola Savosta.

Special Hockeyn jäävuorolla huokuu vilpitön liikkumisen ilo. Lasten ja nuorten vanhemmat arvostavat paljon toiminnan laajentamista myös erityislapsiin.

- Tutustuminen kumppanin arjen toimintaan antaa näköalaa ja vahvistaa käsitystä vaikuttamismahdollisuudestamme. Oli aivan mahtavaa käydä jäillä kanssanne, kiittelee Kajan.

LähiTapiola Savo on tullut tutuksi Juniori-KalPan ja koko KalPan yhteisössä, esim. verkostotapahtumissa, varusteluovutuksissa, otteluisännyyksissä, nuorten alkusammutuskoulutuksissa, koulunalun suojateiden turvaamisessa ja tätä yhdessä tekemistä tullaan jatkamaan myös tulevaisuudessa.

Lisätietoja
Kaisa Kajan, markkinointipäällikkö
LähiTapiola Savo
Puh. 040 566 9347
kaisa.kajan@lahitapiola.fi

Antti Reinikainen, toiminnanjohtaja
Juniori-KalPa ry
Puh. 050 595 4119
antti.reinikainen@kalpa.fi