Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola LappiElämänturva16.9.2022

Tulevaisuuden päivät –etäopiskelijatapahtuma kokoaa nuoret tärkeiden asioiden äärelle

Tulevaisuuden päivät on matalan kynnyksen tapahtuma opiskelijoille ja aikuisuuden kynnyksellä oleville nuorille. Tapahtumassa asiantuntijat antavat vinkkejä arkielämään mm. terveyden, vakuuttamisen, sijoittamisen sekä työnhaun teemoista. Lapin ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijat järjestävät tapahtuman toista kertaa yhdessä LähiTapiola Lapin kanssa.

Tulevaisuuden päivät 2022 etäopiskelijatapahtuma

LähiTapiola Lappi toteutti syksyllä 2019 kilpailun asiakaseduista Lapin ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijoille. Kilpailulla kerättiin opiskelijoiden näkemyksiä ja ideoita vastuullisiin ja merkityksellisiin asiakasetuihin, jotka puhuttelevat nuorten asiakkaiden arvoja ja vastaavat heidän mielenkiinnon kohteitaan.

Kilpailun voitti Tulevaisuuden päivät –konsepti, jonka pohjalta etätapahtuma toteutetaan nyt toista kertaa opiskelijoiden Minna Yrjänheikin, Iida Niskan, Olli Nousiaisen ja Alfonso Ikäheimon ja LähiTapiola Lapin yhteistyönä.

-Elämänturvayhtiönä haluamme olla mukana ihmisten arjessa. Kilpailulla luotiin aikanaan aivan uudenlaista yhteistyötä ja vuoropuhelua Lapin ammattikorkeakoulun ja opiskelijoiden kanssa, ja itse tapahtumat ovat luonteva jatko sille. Konsepti pysyy samana, mutta tapahtuma on aina järjestäjiensä eli opiskelijoiden näköinen, LähiTapiola Lapin liiketoimintajohtaja Heli Kallio kertoo.

- Opiskelijat ovat itse suunnitelleet tapahtuman sisällön, neuvotelleet mukaan yhteistyökumppanit ja ovat suuressa roolissa myös tapahtumapäivänä itse toteutuksessa osana opintojaan. On ollut hienoa seurata heidän työskentelyään tapahtuman parissa.

- Tapahtumaan on helppo hypätä etänä mukaan, vaikka omalta kotisohvalta. Aiheet ovat ajankohtaisia – luvassa on vinkkejä mm. ensimmäiseen omaan kotiin, työnhakuun sekä hyvinvoinnista huolehtimiseen, opiskelijat kertovat.

- Odotamme maksuttomaan tapahtumaan runsain joukoin opiskelijoita mukaan.

Tulevaisuuden päivät 22.9.2022 klo 12-17, lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.

Lisätietoja alkuperäisestä kilpailusta.


Lisätietoja:

Heli Kallio, liiketoimintajohtaja, LähiTapiola Lappi, puh. 044 060 3046, s-posti heli.kallio@lahitapiola.fi

Henna Nurminen, henkilöstöpäällikkö, LähiTapiola Lappi, puh.041 730 1239, s-posti henna.nurminen@lahitapiola.fi

Tulevaisuuden päivät 2022 mainos