<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Keski-Suomi Työelämä 15.9.2022

Teemu Pinomäki on LähiTapiola Keski-Suomen uusi yritys- ja verkkoliiketoimintajohtaja

LähiTapiola Keski-Suomen yritys- ja verkkoliiketoimintajohtajaksi on valittu Teemu Pinomäki. Toimenkuva on uusi, ja se vastaa kasvavan asiakasmäärän ja kehittyvän verkkomyynnin tarpeisiin. Pinomäki aloittaa tehtävässään 3.10.

LähiTapiola Keski-Suomi on voimakkaassa kasvussa. 150-vuotisjuhlavuotenaan yhtiö on onnistunut kasvattamaan sekä asiakasmääräänsä että maksutuloaan. Toiminnan kasvaessa yhtiö haluaa vahvistaa yritysasiakkaiden palvelua sekä kehittää verkkoliiketoimintoaan vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin entistäkin paremmin.

– Olen erittäin iloinen, että saamme Teemu Pinomäen elämänturvaajatiimiimme. Toiminnan kehittäminen ja erinomaisen asiakaskokemuksen varmistaminen edellyttävät omaa vastuuhenkilöä. Osaamisellaan Pinomäki tuo taloon vankkaa kokemusta ja vahvistaa myös johtoryhmäämme kolmantena liiketoimintajohtajana, LähiTapiola Keski-Suomen toimitusjohtaja Teemu Toivanen sanoo.

Kahden viime vuoden ajan Teemu Pinomäki on toiminut Laukaan elinkeinojohtajana. LähiTapiola-ryhmä sekä LähiTapiola Keski-Suomi ovat Pinomäelle kuitenkin tuttuja, sillä hän on työskennellyt yhtiöryhmän palveluksessa aikaisemminkin vuosina 2009–2019. LähiTapiola Keski-Suomessa Pinomäki on toiminut yritysliiketoiminnan myyntijohtajan ja liiketoimintajohtajan rooleissa.

– Palaan LähiTapiola Keski-Suomeen hyvillä mielin. Työnkuva on osittain tuttu, ja yritysliiketoiminta on sydäntäni lähellä. Otan myös mielenkiintoisena haasteena vastaan sähköisen kaupan kehittämisen, Pinomäki sanoo.

Pinomäki on tunnettu henkilö keskisuomalaisessa yrityskentässä. Hänen verkostonsa ja työskentelytapansa antavat LähiTapiola Keski-Suomelle vahvan jalansijan yritysliiketoiminnan kehittämiseen.

– Olen sitä mieltä, että LähiTapiolan paikallisuus on hyvä strateginen valinta, ja siihen voin tuoda panostusta omalla osaamisellani. Olen tehnyt töitä Keski-Suomessa 23 vuoden ajan, joten tunnen paikalliset toimintatavat ja ihmiset. Paikallisuuteen panostetaan myös jatkossa, Pinomäki lupaa.

Vapaa-ajallaan Pinomäki viihtyy liikkuen ja vanhoja autoja korjaillen. Pinomäellä on myös ”Hansin talli”-niminen Youtube-kanava, johon hän päivittää sisältöä historic-ralliautoilusta ja autojen korjaamisesta. Videoilla on jo yli miljoona katselukertaa.

– Kanavalla on myös verkkokauppa, joten olen oman harrastuneisuuteni kautta saanut käytännön kokemusta verkkomyynnin kehittämisestä. On hienoa, että tulevan työni kautta pääsen sukeltamaan verkkomyyntiin isossa mittakaavassa, Pinomäki sanoo.

Uuden liiketoimintajohtajan lisäksi LähiTapiola Keski-Suomen kasvu on tuonut mukanaan myös muita rekrytointitarpeita. Yhtiöön haetaan muun muassa uutta myyntipäällikköä sekä useita palveluneuvojia.

– Olemme viime vuosien aikana lisänneet paikallista keskisuomalaista palvelua, ja sen myötä meillä on lähes jatkuva haku tiettyihin rooleihin. Tarjoamme myös harjoittelupaikkoja opiskelijoille läpi vuoden. Paikallisen elinvoiman ja osaamisen lisääminen ovat meille tärkeitä arvoja, toimitusjohtaja Teemu Toivanen muistuttaa.

Kuvassa: LähiTapiola Keski-Suomen toimitusjohtaja Teemu Toivanen ja uusi yritys- ja verkkoliiketoimintajohtaja Teemu Pinomäki


Lisätiedot:
Teemu Toivanen, toimitusjohtaja, LähiTapiola Keski-Suomi
0400 625 612, teemu.toivanen@lahitapiola.fi

Teemu Pinomäki, 040 544 2974