Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Pirkanmaa15.8.2022

Haku LähiTapiola Pirkanmaan harrastustoiminnan LähiLahjoitukseen on jälleen käynnissä

Lasten ja nuorten hyvinvoinnilla on meille suuri merkitys. Siksi haluamme kohdistaa osan LähiLahjoituksistamme heidän harrastustoimintaansa.

LähiLahjoitus-rahaston avulla tuemme vuosittain monia kohteita, myös lasten ja nuorten harrastustoimintaa näin syksyisin. Lahjoitamme rahastosta vuosittain 20 000 euroa erilaisille lasten ja nuorten harrastustoimintaa tarjoaville yhdistyksille.

- Yhdessä tekeminen vaikkapa kulttuurin tai liikunnan muodossa, jättää parhaimmillaan lapsille pitkät ja hyvät muistijäljet. Yhdessä tekeminen, voittaminen ja häviäminen auttavat meitä pärjäämään myös elämässä, kannustaa LähiTapiola Pirkanmaan toimitusjohtaja Minna Metsälä.

FC Nokia on tyttö- ja naisjalkapalloseura, jossa on pelaajia 350-400 ja parhaimmat pelaavat valtakunnan pääsarjoissa. Seura oli yksi viime syksynä lahjoituksen saaneista yhdistyksistä.

- Olemme pieni seura isojen seurojen joukossa. LähiLahjoituksen avulla mahdollistamme myös meidän seuran pelaajille laadukasta arkea harjoittelussa. Uusilla oheisharjoitteluvälineillä pystymme kenttäolosuhteissa toteuttamaan monipuolisesti voimaharjoittelua ja muuta oheisharjoittelua. Se auttaa myös vammojen ennaltaehkäisyssä ja kehittää niitä ominaisuuksia, joita jalkapalloilijat tarvitsevat, FC Nokian junioripäällikkö Merja Jalasto kertoo.

Katso alla olevalta videolta mitä FC Nokian T14-joukkueen tytöt ajattelevat harrastuksestaan ja mitä LähiLahjoituksemme FC Nokialle mahdollisti ja merkitsee arjen harjoittelussa.

UNDER CONSTRUCTION: new embedded component: ContentfulNewsroomVideo
rich text node: {"data":{"target":{"sys":{"id":"9d4bd699-2605-4a6c-b14b-02aef6e120df","type":"Link","linkType":"Entry"}}},"content":[],"nodeType":"embedded-entry-block"}
reference entry: {"id":"643d07d3-fb05-5263-8d24-7af4628f907c","videoUrl":"https://www.youtube.com/watch?v=2j3gNoi8vNE","altText":null,"contentful_id":"9d4bd699-2605-4a6c-b14b-02aef6e120df","internalName":"Harrastustoiminnan LähiLahjoitus video 2022","internal":{"type":"ContentfulNewsroomVideo"}}


Lasten ja nuorten harrastustoimintaa tarjoavilla yhdistyksillä on nyt mahdollisuus ilmoittautua harrastustoiminnan LähiLahjoituksen hakijaksi sivullamme www.lahitapiola.fi/pirkanmaa/lahjoitukset. Hakuaika on käynnissä 15.8.-11.9.2022. Hakuajan jälkeen omistaja-asiakkaamme pääsevät äänestämällä valitsemaan yhdistyksen, jolle he toivovat lahjoituksen kohdistuvan. Äänestysaika on tänä vuonna 14.-30.9.2022.

Omistaja-asiakkaillamme on vuosittain mahdollisuus yhtiökokouksessa päättää varojen siirtämisestä LähiLahjoitus-rahastoon tuloksen ollessa ylijäämäinen. Lahjoituksia annetaan toimialueellamme toimivien yleishyödyllisten yhteisöjen tarpeisiin. Omistaja-asiakkaamme valitsevat harrastustoiminnan LähiLahjoituksen saajat äänestämällä, muista LähiLahjoituksista päättää LähiTapiola Pirkanmaan hallitus.