Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Keski-Suomi21.6.2022

Jyväskylän yliopistolle 50 000 euron lahjoitus LähiTapiola Keski-Suomelta

LähiTapiola Keski-Suomen lahjoitus suunnataan kokonaisuudessaan Jyväskylän yliopiston tekniikan koulutusalalle, jolle on perustettu tieto- ja ohjelmistotekniikan DI-ohjelma.

Lahjoituksellaan LähiTapiola Keski-Suomi osallistuu Suomen yliopistoissa meneillään olevaan varainkeruukampanjaan, jonka aikana jokainen lahjoitettu euro voi tuottaa yliopistoille 2,5 euroa valtion vastinrahaa.

‒ Olen ilahtunut, että pitkäaikainen kumppanimme ja tukija LähiTapiola osallistui tälläkin kertaa kampanjamme ja halusi kohdistaa lahjoituksen uudelle tekniikan koulutusalallemme. Tieto- ja ohjelmistotekniikan DI-ohjelmamme tarjoaa toivoakseni paljon hyödynnettävää myös rahoitus- ja vakuutussektorille esimerkiksi kyberturvallisuuden, tekoälyn tai terveysteknologian sovellusten alueilla, Jyväskylän yliopiston rehtori Keijo Hämäläinen (kuvassa) kiittää.

Asiakkaidensa omistamana elämänturvayhtiönä LähiTapiola Keski-Suomi haluaa edistää paikallista hyvinvointia. Myös ennalta ehkäisevän turvallisuustyön tukeminen on yhtiölle tärkeää.

‒ Uusi tekniikan DI-ohjelma on konkreettinen esimerkki alueellisesta kehityksestä, jota haluamme olla mukana edistämässä. Lisäksi tietotekniikka- ja kyberturvallisuusosaamisen kehittäminen tukee paikallista talouskasvua ja luo turvaa tulevaisuuden uhkien varalle. Kaikki nämä ovat asioita, jotka ovat toimintamme keskiössä, LähiTapiola Keski-Suomen toimitusjohtaja Teemu Toivanen sanoo.

LähiTapiola Keski-Suomen lahjoitukset ovat osa yhtiön vastuullisuustyötä, jossa tavoitteena on lisätä keskisuomalaista elinvoimaa, osaamisen kehitystä ja turvallisuutta. Vuonna 2020 LähiTapiola Keski-Suomi tuki Jyväskylän yliopiston tutkimustyötä 200 000 eurolla.