Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola PirkanmaaTyöelämä18.5.2022

Minna Metsälä on valittu LähiTapiola Pirkanmaan toimitusjohtajaksi

LähiTapiola Pirkanmaan hallitus on valinnut Pirkanmaan alueyhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Minna Metsälän.

LähiTapiola Pirkanmaan hallitus on nimittänyt KTM, HHJ PJ Minna Metsälän yhtiön toimitusjohtajaksi. Metsälä työskentelee tällä hetkellä liiketoiminnan ja johtamisen kehittämisen partnerina Ocio Oy:ssä.

- Olen erittäin iloinen, että saimme yhtiön johtoon Minnan. Hänellä on hyvin laaja ja vahva finanssialan ja vakuutusliiketoiminnan osaaminen. Lisäksi hänen mutkatonta tapaansa olla ihmisten kanssa on kehuttu paljon. Pirkanmaan alueyhtiö saa nyt paikalliset olosuhteet ja asiakkaat tuntevan osaajan johtoonsa, kuvailee LähiTapiola Pirkanmaan hallituksen puheenjohtaja Tom Liljeström.

Minna Metsälällä on laaja-alainen tuntemus ja kokemus niin johtamisesta kuin vakuutusliiketoiminnasta. Hän on toiminut aiemmin muun muassa vakuutusyhtiö Turvan toimitusjohtajana noin kymmenen vuoden ajan.

Metsälä aloittaa vaiheittain LähiTapiola Pirkanmaan palveluksessa, ensin tulevan kesän aikana perehtymällä yhtiöön ja sen toimintaan. Varsinaiset toimitusjohtajan tehtävät hänen suunnitellaan ottavan vastaan elokuussa 2022. Metsälän valinta toimitusjohtajaksi vaatii vielä Finanssivalvonnan hyväksynnän.

Metsälä ja vt. toimitusjohtaja Tomi Saarinen (kuvassa) toteavat kapulanvaihdon tapahtuvan hallitusti hyvässä yhteistyössä.

- Tehtävä on mielenkiintoinen ja Pirkanmaa alueena on minulle tärkeä. Uskon, että osaavan henkilöstön kanssa jatkamme yhtiön liiketoiminnan kehittämistä. On hienoa päästä palvelemaan pirkanmaalaisia LähiTapiolan omistaja-asiakkaita. Meillä on arvokas tehtävä yhtenä suurimpana alueyhtiönä koko henkilöstön voimalla päästä luomaan elämänturvaa asiakkaillemme, Metsälä sanoo.

- LähiTapiola Pirkanmaan vakavaraisuus, vakuutusliiketoiminta ja sijoitustoiminta ovat terveellä pohjalla ja uskon, että pääsemme yhdessä kehittämään palveluamme niin, että omistaja-asiakkaamme kokevat saavansa palveluistamme arvoa arkeensa.

Metsälä on LähiTapiola Vahinkoyhtiön hallituksen jäsen, mutta jättää luottamustehtävänsä ryhmässä ennen aloittamistaan toimitusjohtajana.

Lisätietoja:
Tom Liljeström, hallituksen puheenjohtaja, LähiTapiola Pirkanmaa, +358 40 044 0929, tom.liljestrom@boardman.fi
Minna Metsälä, +358505901232, minna.metsala@ocio.fi