Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola PirkanmaaTyöelämä4.5.2022

LähiTapiola Pirkanmaan hallitukseen uusia jäseniä

LähiTapiola Pirkanmaan hallintoneuvosto kokoontui 3. toukokuuta ja nimitti LähiTapiola Pirkanmaan hallitukseen kaksi uutta jäsentä: Teija Kulmalan ja Miikka Seppälän. Lisäksi LähiTapiola Keskinäinen Vahinkoyhtiö on nimennyt yhtiön hallitukseen kaksi edustajaa.

– Nimityksissä hallitukseen on huomioitu Finanssivalvonnan määräykset, jotka edellyttävät hallitukselta tietynlaista osaamista. Hallituksen kokoonpano on nyt erittäin monipuolinen, siinä yhdistyy paitsi pirkanmaalainen paikallinen osaaminen, mutta myös erittäin ammattitaitoinen vakuutusliiketoiminta- ja henkilöstöosaaminen. Uskon tämän hallituksen lähtevän nyt hyvällä yhteistyöllä rakentamaan elämänturvayhtiötä eteenpäin, kertoo LähiTapiola Pirkanmaan hallintoneuvoston puheenjohtaja Tiina Linnainmaa.

Hallintoneuvosto päätti esittää toukokuussa pidettävälle LähiTapiolan Pirkanmaan sääntömääräiselle yhtiökokoukselle, että hallintoneuvostoon nimitettäisiin kaksi henkilöstön edustajaa. Asiasta päättää yhtiökokous.

LähiTapiola Vahinkoyhtiötä edustaa hallituksessa kaksi jäsentä; varatoimitusjohtaja Mika Makkonen sekä lakiasiainjohtaja Teija Kerminen.

Hallitus piti järjestäytymiskokouksensa uudella kokoonpanolla keskiviikkoaamuna 4. toukokuuta ja valitsi keskuudestaan puheenjohtajaksi Tom Liljeströmin, varapuheenjohtajaksi valittiin Susa Nikula.

– Yhtenä ensimmäisistä tärkeistä tehtävistämme on valita LähiTapiola Pirkanmaalle uusi toimitusjohtaja. Olen vakuuttunut, että yhdessä valittavan toimitusjohtajan kanssa pääsemme aloittamaan hyvän yhteistyön, kertoo LähiTapiola Pirkanmaan hallituksen puheenjohtaja Tom Liljeström.

Teija Kulmala, LT, EMBA, terveystoimialan konsultti, Kangasala
Miikka Seppälä, KTM, HHJ, toimitusjohtaja, Ylöjärvi
Tommi Mustonen, OTM, EMBA, juristi, Tampere
Jouni Perttula, HTM, EMBA, riskienhallinta- ja turvallisuusjohtaja, Sastamala
Teija Kerminen, OTK, VT, EMBA, lakiasianjohtaja, Espoo
Mika Makkonen, OTK, MBA, varatoimitusjohtaja, Espoo
Tom Liljeström, DI, KTM, hallitusammattilainen, Sammatti
Susa Nikula, KM, HHJ, henkilöstöjohtaja, Helsinki

Lisätietoja:
Tiina Linnainmaa, hallintoneuvoston puheenjohtaja, LähiTapiola Pirkanmaa, tiina.linnainmaa@pellervo.fi

Tom Liljeström, hallituksen puheenjohtaja, LähiTapiola Pirkanmaa, tom.liljestrom@boardman.fi