Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
Talous21.2.2022

LähiTapiolan vuokrakodeissa huolehditaan seniorien elämänturvasta yhteistyössä Helppyn kanssa

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito aloittaa Mutkattomissa kodeissaan yhteistyön senioreille suunnattuja hoivapalveluita tuottavan Helppyn kanssa.

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito huolehtii LähiTapiolan vuokrakodeista ja niiden asukkaista tarjoten laadukkaat asunnot ja arkea helpottavat palvelut asukkaidensa tarpeisiin. Kokonaisvaltaista elämänturvaa tarjoavien vuokrakotien palveluvalikoima laajenee, kun Kiinteistövarainhoito aloittaa alkuvuoden aikana valtakunnallisen yhteistyön yli 75-vuotiaille senioreille suunnattuja hoivapalveluja tarjoavan Helppy Oy:n kanssa.

Helppy on Suomen ensimmäinen omaisten näkökulmasta suunniteltu hoivapalvelu, joka auttaa oman vanhemman sujuvan arjen järjestämisessä. Palvelun kulmakivi on tarjota kotiin seniorin avuksi aina sama oma nimetty avustaja eli ”helpperi”. Helppyn palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.

- Moni iäkäs haluaa asua kotona mahdollisimman pitkään. Se on mahdollista, jos arjen raskaimpiin askareisiin saa apua ja seuraa luotettavalta tutulta henkilöltä. Lisäksi on tärkeää, että koti on turvallinen ja esimerkiksi riskit kaatumiselle on minimoitu yhdessä omaisen tai helpperin kanssa tehdyn kodin turvallisuuskartoituksen avulla, sanoo Helppyn perustaja Richard Nordström.

Yhteistyön tavoitteena on mahdollistaa yhä mutkattomampaa ja turvallisempaa asumista ikäihmisille. LähiTapiolan asuntokanta on pääasiassa uustuotantoa eli ne soveltuvat erinomaisesti senioriasunnoiksi, sillä esteettömyys on huomioitu.

-Tarjoamme vuokrakoteja elämän eri vaiheisiin ja haluamme, että myös senioreilla on kodeissamme mahdollisimman mutkatonta asua. Helppyn avulla voimme tarjota tälle asiakasryhmälle entistäkin parempaa elämänturvaa ja palvelua, arjen kumppanuutta sekä mielenrauhaa omaisille, kertoo LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon kiinteistöjohtaja Reetta Räsänen.

LähiTapiolan vuokrakodit löytyvät osoitteesta mutkatonkoti.fi

Lue lisää Helppystä: helppy.fi