Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola SavoTyöelämä24.1.2022

Panostus osaavaan henkilökuntaan tuo etua savolaisille omistaja-asiakkaille

LähiTapiola Savossa on tällä hetkellä avoinna useita työpaikkoja erilaisiin tehtäviin. Toiminnan keskiössä oleva omistaja-asiakas korostuu myös rekrytoinneissa.

Haettavien henkilöiden ominaisuuksissa painotetaan asiakaslähtöisyyttä, suurta sydäntä ja halua tuottaa parasta mahdollista asiakaskohtaamista, asiakkaalle juuri siihen hetkeen oikeanlaista elämänturvaa.

- Henkilöstön vaihtuvuus on yleensä vähäistä, joka kertoo työntekijöiden sitoutuneisuudesta. Alkuvuoteen on sattunut kuitenkin mm. alan vaihtoa koulutusta vastaavan työhön, tulevaa eläköitymistä ja avoinna on myös perinteiset kesätyöpaikat.

Olemme myös viime vuonna investoineet asiakaspalveluun ja osaavaan henkilöstöön. Vahvistamalla rivistöjämme takaamme entistä paremman elämänturvan ja palvelun tuottamisen, kertoo LähiTapiola Savon henkilöstöpäällikkö Maija Hänninen.

Monipaikkatyö on mahdollisuus

Mahdollisuus monipaikkaiseen työhön tukee parhaimmillaan henkilön yksityiselämää ja hyvinvointia. Vaikka pääasiallinen arki pyörisikin Pohjois-Savossa, voi välillä maiseman vaihdos syystä tai toisesta olla ajankohtainen ja tällaisena aikana työ ei ainakaan ole sille esteenä.

- On aina hieno tunne, kun voimme työllistää paikallisesti. Etätyö on meillä kuitenkin mahdollista monessa tehtävässä melkeinpä mistä päin Suomea tahansa, Hänninen iloitsee.

Usein arjessa aika on kortilla ja etätytössä säästetään myös matkoihin kuluvaa aikaa. Sen voi jokainen halutessaan käyttää itselleen merkitykselliseen asiaa - liikkumiseen, nukkumiseen, kotitöihin tai laatuaikaan perheenjäsenten kanssa, jatkaa Hänninen.

Uudistuksia toimitiloihin

Viimeisen vuoden aikana LähiTapiola Savon alueyhtiössä on uudistettu myös toimitiloja. Toistaiseksi Suomen ainoa yhteinen toimitila S-ryhmän kanssa avattiin viime syksynä PeeÄssän kanssa Kuopion Prismaan. Yhteiset tilat parantavat myös yhteisten omistaja-asiakkaidemme palvelua.

Varkauden toimiston uusitut tilat avautuivat Tammikuussa. Saman katon alle on pian avautumassa myös yhteistyökumppanimme Kuopion Mehiläisen toimitilat vahvistamaan hoitoketjun sujuvuutta. Mehiläisen palveluverkoston laajeneminen Varkauteen mahdollistaa jatkossa myös työterveyspalveluiden tarjoamisen yritysasiakkaillemme.

Juuri käyttöönotettu Kuopion Puutarhakadun toimiston uudistus liittyy niin omistaja-asiakkaiden kuin henkilöstön viihtyvyyteen, yhteisöllisyyden ja tiimien välisen yhteistyön edistämiseen.

- Työntekijät kaipaavat selkeästi tässä vallitsevassa tilanteessa yhteistä aikaa ja ihania työkavereita ympärilleen. Toivottavasti pääsemme mahdollisimman pian palaamaan täysimääräisesti toimistoille.

Toimistoilla käydään tällä hetkellä hallitusti kokoontumisrajoituksia noudattaen. Turvallisuus on ykkösasia niin henkilöstöllemme kuin omistaja-asiakkaillemmekin, kertaa Hänninen.

Hae avoimiin tehtäviimme tästä.

Lisätietoja
Maija Hänninen, henkilöstöpäällikkö
Puh. 045 132 2285